pondělí 25. dubna 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 25.4. do 1.5. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Pojďme se tedy podívat na naše karty Květové terapie a na to, která z nich nejvíce vystihuje energii následujícího týdne. Co andělé chtějí, abychom věděli?

Je to karta Zaštiťujte se. No, vypadá to, že v tomto týdnu nebudeme cítit úplně hezké energie. Můžeme cítit tíhu, negativitu nebo jiné nepříjemné vibrace od druhých lidí. Naším úkolem, coby citlivých pracovníků světla, je vyzařovat své světlo bez ohledu na cokoli. A tak, i když jsou druzí lidé negativní nebo agresivní či dokonce zlí, pokuste se nemyslet pouze na sebe a své blízké, ale vysílejte lásku i těm ostatním. Vím, že to může být těžké v takových chvílích posílat jim dobré vibrace, ale oni to opravdu velmi potřebují. Když se zamyslíte, co všechno museli prožít, že se takto chovají, pochopíte, že potřebují více lásky. Stačí jen chvíle, abyste si je vizualizovali obklopené láskou, anděly, objetími, nebo jejich milovanými lidmi, a už to začne zjemňovat tu hrubost, která je kolem nich. 
Co se týká našeho zaštiťování se, prostě si představme, že jsme schovaní ve velké kouli ze světla. Je pravda, že každá barva světla má svůj význam, ale nejlepší je následovat své pocity. Ke které barvě jste právě dnes nejvíce přitahováni? Já sám někdy nevím, co ta barva znamená, ale věřím tomu, že mí andělé vědí, co dělají. Věřím, že právě tato barva je pro mě ta nejlepší a že díky ní budu Božsky chráněn. Přesto však tento světelný štít nemusí stačit na to, aby vás ochránil před těžkými a bolestivými situacemi. Ujistěte se tedy prosím také, že dbáte na své bezpečí. Pokud vycítíte, že se nacházíte v situaci, která pro vás není bezpečná nebo vás děsí, rozhodně potřebujete větší pomoc a podporu. Řekněte si o ni svým přátelům, rodině, nebo někomu jinému, aby vás podrželi a pomohli vám tím projít. Jste silní a dokážete projít i situacemi, které jsou velmi obtížné. Vím, že to dokážete. I vaši andělé vědí, že to dokážete. 

Zaštiťujme se Božskou ochranou a vysílejme lásku i těm "ne zrovna milým" lidem, a tím vytvoříme krásný týden pro nás všechny, nejen pro nás, ale i ty ostatní. To jste tedy vy - šířící své světlo a lásku do světa. A to je velmi nádherné.

Doufám, že budete mít nádherný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/april-25-may-1-16/
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.