neděle 22. května 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 23. do 29.5. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 23. do 29.května. Dnes naposledy nahráváme video na tomto místě a příště už budeme natáčet v novém domově, které nám dá větší pozemek a tím i větší možnost pomáhat zvířatům. Já i Michael jsme vegani a milujeme zvířata a na světě je spousta zvířat, která potřebují láskyplnou péči a doslova záchranu. Náš nový dům je ve skutečnosti menší než tento, takže budeme mnoho věcí darovat a snižovat počet našich věcí, tak abychom se mohli opravdu soustředit na naše poslání, kterým je pomoc přírodě a zvířatům. A samozřejmě také pomoc lidem, kteří chtějí slyšet své vlastní vnitřní vedení.
Tento týden budeme pracovat s kartami, které jsem už delší dobu nepoužila, kartami Indigových andělů. Ty jsem vytvořila spolu se svým synem Charlesem, který je sám indigovým člověkem a mnoho přečetl i vyučoval o indigových lidech. Jsou to lidé s velmi silnou vůlí, přirozeně vůdčí, kteří přišli na Zem, aby říkali pravdu bez ohledu na cokoli, a tak někdy bez problémů vypálí i temná tajemství, která je třeba vynést na povrch. Jsou to také inovátoři, přinášejí do tohoto světa nejvíce vynálezů a nových služeb, které můžete najít na crowd-fundingových stránkách. Ráda pracuji s těmito kartami, protože jdou přímo k jádru věci a mluví bez obalu, tak jako indigoví lidé. Vždy však říkají smysluplné věci, neříkají je jen kvůli tomu, aby ukázali svůj názor.
Tak jako každý týden tyto karty zamíchám a pomodlím se k Bohu za vhledy do dalšího týdne ohledně toho, co potřebujeme vědět, abychom mohli světu přinést co největší požehnání. 

Pro začátek týdne okamžitě vypadla karta Důvěra. A podle andělů to pro vás znamená, že máte věřit svým pocitům a vjemům, věřit svému srdci a svému vlastnímu smyslu pro pravdu. My všichni máme svou duši stvořenou ze světla a pravdy, a když je něco pravdivé, je to jako zámek a klíč, rezonuje to s námi, a my to cítíme jako pravdivé. A vaše vnitřní pravda je to, čemu máte důvěřovat. To, že se tato karta objevila, může znamenat, že se vám někdo vaši pravdu snaží vymluvit, že se vás někdo snaží ovlivnit, manipulovat s vámi nebo vám namlouvat, že to není pro vaše nejvyšší dobro. Jistěže je důležité být otevření, protože všichni jsme už zažili, že jsme si něco mysleli, a pak se to ukázalo být jinak. A zpětně jsme si uvědomili, že nám druzí lidé dávali dobré rady, ale my jsme je neposlouchali. Z toho jsme se poučili a už se ani netížíme vinou, ale tato karta říká, že v začátku týdne budete mít silné vědomí o tom, kam míříte, a je třeba, abyste se toho drželi. Druzí lidé tomu nemusejí rozumět a nebo nemají dostatek informací, které by mohli využít k vaší podpoře. 
Také říkají, že je to o důvěře v Boha, v Boha ve vás, v tvořitele, který pracuje vaším prostřednictvím, a že si máte přiznat tuto moc a přestanete ji snižovat tím, že byste se sami ponižovali, nebo poslouchali ego, které vám namlouvá, že mocní budete, až budete mít dost peněz, prestiž, slávu nebo cokoli jiného. Ale Bůh nikoho nediskriminuje. Dal sílu vám všem. A tak této síle věřte, že vás provede vaší cestou a že vás na ní plně podpoří.

Podívejme se na další kartu, pro střed týdne. A jsem zase v úžasu, to prostě nevymyslíte - je to karta Už víte. Je potvrzením, že už ve svém nitru víte, co udělat, že už znáte odpověď, už víte, jak se rozhodnout, víte, kterou cestu si vybrat, víte, že změny, které chcete udělat, jsou správné, a to i přesto, že jedna vaše část změny nechce. Ale tyto změny jsou pozitivní. 

Podívejme se na kartu pro konec týdne - a vyšla nám tu Příroda. Může znamenat, že se máte o víkendu vydat někam do přírody, a to je vždy prospěšné, a to nejen o víkendu. Sama vím, o kolik jasněji dokážu přemýšlet, když jsem venku. Ale andělé poukazují na obrázek, kde drží v rukou blesk. Říkají, že tuto svou Božskou sílu můžete usměrnit, a to tak, že vás posune vpřed. Říkají, že někteří z těch, kdo sledují tento výklad, se bojí, že to, co chtějí udělat, zabere příliš mnoho času, ale čas je jen měřítkem, který zavedli lidé. Můžete čas urychlovat svými záměry, které jsou spouštěčem síly a které tuto sílu usměrňují. 

Pojďme si nyní společně nastavit záměr pro vás:
Mým záměrem pro všechny, kdo tento výklad sledují, je ten, aby jakékoli bloky, které máte ve svém myšlení, a zábrany vycházející z vašich obav, i jakákoli energie závisti nebo strachu ze starostí o vás ze strany druhých, kterou jste zachytili, byly rozpuštěny a povzneseny. 

Je dobré věnovat pozornost názorům druhých, jsou-li konstruktivní. Ale pokud si na vás jen někdo projektuje své vlastní strachy, a vy na to reagujete, je dobré s tím přestat. Jste silní! Odpovědí pro vás je Ano, běžte si za tím! 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/kvHl2yLSyVo
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.