neděle 21. srpna 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 22. do 28.8. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 22. do 28.srpna. Dnes bych chtěla pracovat s kartami, které jsme už nějakou dobu nepoužili, a to karty Poslové světla. Tento týden nám začíná velmi zajímavým andělským číslem: 8-22. Jak jsem zmínila už dříve, osmička je číslo nekonečna nebo také nekonečné hojnosti, a to ve všech formách. Znamená to cítit dostatek peněz, lásky, nápadů, času, přátel nebo čehokoli jiného, co si přejeme zhmotnit. A číslo dvě znamená "Udržte si víru". Dvě dvojky jsou zdvojeným poselstvím o udržení si víry, takže věřte, že vaše přání se plní, že vaše modlitby jsou zodpovídány, že vaše vizualizace funguje, a nevzdávejte se, nikdy! 
Stejně tak i nedělní datum je silné: 8-28. Věřte v hojnost, protože vaše myšlenky se zhmotňují! Na vás je, abyste následovali vedení, kterého se vám dostává. Pokud vás povedou k uskutečnění nápadu, který jste dostali, pak TO je odpovědí na vaše modlitby. Když vedení nenásledujete, pak vám připadá, že vás Bůh ignoruje, a to je nemožné, protože všechny modlitby jsou vždy vyslyšeny. 
Tak jako každý týden se nad kartami nejprve pomodlím a požádám Boha, aby nám skrze ně seslal poselství o tom, co nás čeká a co můžeme udělat pro to, abychom v tomto týdnu přinesli co největší požehnání sami sobě, svým milovaným a celému světu. 

Pro pondělí a úterý tady máme kartu, která se mi moc líbí. Je to karta anděla jménem Zanna. Ta říká, že váš domov je bezpečný. Tato karta někdy vychází, když se ve světě dějí věci, které ve vás vyvolávají napětí a strach, aby vám řekla, že je na vás dohlíženo a že vaše modlitby fungují. Také říkají, že někteří z vás mají strach o své dítě, které je nyní na cestách, a že je na toto dítě dohlíženo, a to i Ježíšem. Stejně tak se to týká bezpečí vašeho vnitřního domova, vašeho těla a jeho léčení. Možná máte nějaká zranění a zajímá vás, jak se budou léčit. Vyléčí se tak rychle, že to ohromí i doktory! Udržte si víru! Na začátku týdne se máme cítit v bezpečí a zajištění.

Ve středu týdne je tady karta Indriel. Ta znamená, že jste přišli na tento svět jako poslové světla. To znamená jako ti, kdo sem přišli doslova vyzařovat Boží světlo, být portálem Nebes, která vámi procházejí na Zem. Tato karta říká, že jste na správné cestě a plníte své poslání. 

Na konec týdne je tady karta Yvonne, která vypovídá o vašem zvláštním vztahu ke zvířatům. Je to další karta vypovídající o vašem životním poslání. Nejen o tom, že přinášíte světlo světu, ale také zvířatům. Ukazují mi některé z vás, kdo jste rozhořčení tím, jak se se zvířaty zachází, vidíte to třeba na Facebooku, a nevíte, co s tím, nevíte, jak si udržet otevřené srdce a soucit. Někteří z vás se cítí být vedeni k veganské stravě a přemýšlí, zda je to pro ně dobré. Toto je znamení pro vás. Já sama jsem veganka už dvacet let a cítím se skvěle! Věřím také, že je to tajemství mládí. Pokud potřebujete, poraďte se s nutričním poradcem. Když jste vegani, potřebujete užívat doplněk vitaminu B12. Nakonec k této kartě říkají, že je to poselství pro ty, kterým zesnul jejich mazlíček, že je doprovází jako jejich anděl. Jsou v bezpečí a šťastní. A vůbec se neciťte špatně kvůli tomu, že vám schází, nikdo vás za to neobviňuje. Nadechněte se.... a vydechněte.

Víte, jste tady proto, abyste ve světě vykonali velkou, pozitivní změnu. A víte, kdy tak činíte? Vždy, když myslíte na něco šťastného. Vždy, když myslíte na něco šťastného, přispíváte tomuto světu. Nemyslete si, že musíte udělat něco obrovského a dramatického, abyste svět změnili. Svět můžete měnit i mnoha nenápadnými způsoby. Třeba tím, že budete na lidi hodní, i třeba na úplně neznámé lidi. Tím, že pomůžete někomu, kdo pomoc potřebuje. Nebo že někomu složíte kompliment. I takové maličkosti jsou součástí vašeho životního poslání. V tomto týdnu máte konat své poslání skrze vlastní radost. A říkají k tomu, že to začíná vaším pocitem bezpečí. Ráda bych se tedy za vás pomodlila:

Bože, Svatý Duchu, Ježíši, a naši strážní andělé, prosíme vás, abyste pomohli každému na této planetě propustit své strachy a opravdu věřit ve vaši vševědoucnost, ochranu a sílu. Pomozte každému na této planetě vědět, že je zcela bezpečné cítit se v bezpečí a pod ochranou. A že strach nikomu nijak nepomáhá mít věci pod kontrolou. Nejlepší způsob, jak být v bezpečí, je cítit se v bezpečí. Drahý Bože, pomoz každému, kdo sleduje tento výklad, propustit svou úzkost. 

Nejste v tom sami. Máme tady celý léčivý kruh lidí. 
Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/ZDZWqEeUiWE
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.