pondělí 22. srpna 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 22. do 28.8. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Pokud jste se ptali, co by andělé chtěli, abyste věděli pro tento týden, pak vězte, že jsem si říkal zrovna to samé, a tak se na to pojďme společně podívat. Někteří lidé se mě ptají: "Neměl bys být vážnější, když děláš výklady karet?" Musíme pamatovat na to, že naši andělé s námi komunikují na stejné úrovni vibrací, jako je láska a radost, a tak čím jste uvolněnější a čím více se bavíte, zatímco vykládáte, tím úžasnější a jasnější poselství dostanete. Je tedy zcela v pořádku se bavit a zároveň vykládat karty. Podívejme se tedy, která nám vyjde na tento týden.

Vyvážená přátelství. Jaká nádherná karta! Připomíná nám, že přátelství nebo jakýkoli jiný vztah je vždy důležité udržovat ve dvou směrech - abychom dávali stejně tolik, kolik přijímáme. To lidé často překrucují a překládají si to jako: "To mám tedy pro druhé dělat něco jen tehdy, když za to něco dostanu??" Ne, tak to není! Andělé však nechtějí, aby vás druzí lidé využívali. Nechtějí, abyste se cítili jako rohožka, znovu a znovu využívaná všemi těmi lidmi, kteří od vás jen berou a berou a nikdy se vás ani nezeptají, jak se máte vy. Každý z nás má nebo měl takové lidi určitě ve svém životě - ty, kteří vždycky, když se něco děje, volají nám. Mají nějakou krizi a hned na nás začnou sypat všechny své problémy a chtějí po nás, abychom jim pomohli. Ale když my něco potřebujeme a řekneme jim, nemají čas. Takovéto vztahy musejí být vyvážené. Potřebujeme mít oboustrannou vzájemnou úctu a výměnu za svůj drahocenný čas a energii. 
Tento týden nás tedy andělé vedou k tomu, abychom byli ve svých vztazích pozorní a všímali si, zda v nich tuto výměnu máme. Rovněž vám touto kartou vzkazují, že do vašeho života přicházejí noví lidé! Tento týden můžete mít šanci setkat se s podobně naladěnými laskavými lidmi. Dovolte jim do vašeho života vstoupit, dovolte jim stát se vašimi novými přáteli a mluvte k nim otevřeně, s pocity procítěnými srdcem. Protože tito lidé vás opravdu pochopí, podpoří vás a budou vás na vaší cestě povzbuzovat. 

Zdá se tedy, že máme před sebou pozitivně laděný týden plný nových přátelství. Jsem z toho nadšený i za vás! Mějte krásný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/8gs-8LWs_wc
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.