pondělí 5. září 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 5. do 11.9. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Moc se těším na to, kterou kartu pro vás vytáhnu na tento týden. Podívejme se tedy společně, co naši andělé chtějí, abychom věděli o energiích v tomto čase. Andělé nyní říkají, že mnozí z nás se cítí být rozptylováni. Možná máte nějaké důležité úkoly nebo projekty, ale vaše energie jako by byla tahána pryč. Možná naši pozornost přitahuje okolní dění nebo nějaké naše problémy a tak neděláme věci, které cítíme, že bychom dělat potřebovali. A andělé říkají, že v tomto týdnu to nemusí být zrovna špatné. Že někdy se na některé věci natolik soustřeďujeme, že nás to přetíží a je pro nás příliž těžké vidět nejlepší výsledek. A tak toto rozptylování může být i skryté požehnání, protože nás odvádí z toho zarytého soustředění na problémy. Dostane se nám tak nových vhledů a uvidíme věci z nové perspektivy, takže snadno uvidíme, kudy se máme vydat dál. Může to být něco, co mnohem víc urychlí splnění vašich snů nebo je naplní na ještě vyšší úrovni! Neodsuzujte tedy tato rozptýlení příliš tvrdě v tomto týdnu a dovolte si prožít ho tak nějak nahodile :)

Podívejme se, která karta nám vyšla pro tento týden. A je to protea australská s poselstvím Buďte svým pravým já! Všechno je to tedy o tom vystoupit z řady a nechat svítit své světlo. Na této planetě není nikdo, kdo by byl jako vy! I v případě dvojčat jsou mezi nimi věci, kterými se naprosto liší! Tato karta vypovídá o tom, že každý z nás je Božsky unikátní a že tuto jedinečnost máme přijmout. Přijměte svou individualitu a nechte ji zářit ve všem, co děláte! Moje výklady se svým způsobem liší od výkladů jiných lidí. Kdybych se to snažil dělat tak, jak to dělají všichni ostatní, byl bych sám k sobě neupřímný, nesedělo by mi to. Nevyzařoval bych své světlo tak, jak ho vyzařovat mám. Snažil bych se imitovat někoho jiného. Potřebujeme být popravdě těmi, kým jsme! Dovolte té osobě vyjít na povrch a buďte svým skutečným přirozeným já, kterým máte být! 
Toto je pro nás silný týden, protože své příležitosti uvidíme v odlišném světle a zároveň se nám dostane odvahy a sebedůvěry potřebných k tomu, abychom byli tím, kým jsme. Já vím, že jste úžasní a neuvěřitelní, protože jinak byste tady teď nebyli, nezajímali byste se o duchovní růst, květovou terapii nebo uzdravování. Nezajímaly by vás věci, které mezi lidi kolem vás vnášejí více lásky a světla. 

Mějte tedy krásný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=pegsxUo-wFQ
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.