neděle 2. října 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 3. do 9.10. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 3. do 9.října. Pro tento týden jsem byla vedena k tomu, abych použila karty Kouzelných delfínů a mořských víl, protože nyní vyvstává hodně emocí a mořské panny nám pomáhají dostat se s našimi emocemi do kontaktu, stejně tak jako s našimi přesvědčeními, která nás mohou odněkud z podvědomí ovlivňovat. A tak, pokud podvědomě lpíte na některých negativních přesvědčení, která vás pak v životě blokují, pak vám delfíni i mořské panny pomohou vynést je na povrch, abyste si je uvědomili. Nad kartami se pomodlím a požádám Boha, aby nám skrze ně sdělil, co potřebujeme vědět pro následující týden, jak můžeme přinést tomuto světu požehnání a jak si můžeme sami udělat tento týden co nejlepším, tím, že se budeme co nejlépe rozhodovat.

Pro pondělí a úterý nám vyšly dvě karty společně. Už nedávno, kdy jsme tyto karty použili, nám vyšel Nový úsvit. Říkají, že ona brána změn nadále pokračuje, ale zároveň tady vychází karta Počkejte, což znamená, že ze začátku týdne se můžete cítit připravení na podnikání změn a přijetí nového, ale něco vás drží zpátky. Říkají, že to jen znamená chvíli posečkat na lepší podmínky, ale že to není žádný blok negativních energií nebo nějaká vnější překážka. Ve skutečnosti je to odpověď na vaše modlitby, protože jedním z tajemství úspěchu je dobré načasování. A vy určitě chcete věci podniknout v tom nejlepším čase. Takže je k vám na cestě něco nového, ale je třeba si na to chvíli počkat. Říkají, že je to období příprav, během kterého se máte dobře starat o své tělo, je to dobré období na detoxikaci a zdravou stravu, která udrží naladění vašeho těla opravdu vysoko, a také k darování věcí, které nepotřebujete, abyste svůj prostor zbavili nepotřebných věcí. Tím se připravujete na to nové, co přichází. Říkají, že se máte připravovat s radostí, abyste si to opravdu užívali. 

A podívejte se na střed týdne! Vychází nám tu Požehnaná změna! Na této kartě se mi moc líbí vyobrazení mořské panny, která je vzhůru nohama, což krásně symbolizuje i vaše pocity, že celý váš svět je vzhůru nohama. Ale je to pro vás požehnání, protože se zbavujete věcí, které nechcete nebo nepotřebujete, ať už přímo věcí nebo třeba zbavení se starého stravovacího návyku, vztahů plných strachu... od toho všeho se oprošťujete. Nemusíte dělat žádné radikální kroky. Prostě jemně nechte věci jít a odlehčete se. Je to pro vás čas velké změny.

Pro konec týdne tady máme kartu Něco si přejte. Je to jedna z mých nejoblíbenějších karet ze všech sad. Přání samotná silně souvisí také s pocitem nedostatku. Neexistuje však nic takového jako nedostatek - pouze připravování se na splněná přání. Tato karta vám tedy říká, že máte zůstat pozitivní a optimističtí. Nacházíte se v tomto období nádherné a důležité životní změny. Připravujete se na něco opravdu skvělého, na něco, za co jste se modlili i celý život. Možná se to nestane hned v tomto týdnu, a hned se ozve vaše ego "Vidíš, já jsem ti to říkal/a, že se to nesplní!" a bude vás stahovat zpátky do negativity. Ale na vás je zůstat pozitivní. O tom je tato karta - o udržení si víry ve svá přání. Proto jsou tam vyobrazeny dvě bytosti, mořská panna a jednorožec, která se na první pohled zdají být neuvěřitelnými. Ale skrze vaši mysl a vize se stávají skutečnými. Stávají se vašimi plody. Ale musíte zůstat pozitivní. Jestliže upadnete do pokušení ega, což se občas stává nám všem - "Ale ono se nic neděje! Neděje se to dost rychle! Kde je ten blok?" blablabla, jak mluví naše ego,- tak opravdu na tu negativní cestu sejdeme a ty bloky si vytvoříme. Zaručuji vám, že pokud zůstanete pozitivní a budete následovat vedení, kterého se vám dostává, a učiníte ty pozitivní zdravé změny, i když zdánlivě vůbec nesouvisí s tím, co si přejete, pak se pouze připravujete a Bůh se stará o všechno ostatní. Je to jako když zasejete semínka - také nejsou hned vidět, když klíčí a vyrůstají v půdě! Všechno se to děje za scénou. Bůh a andělé vám pomáhají zhmotnit odpovědi na vaše modlitby. Jak víme, často se plní úplně jinak, než očekáváme. Někdy se zhmotní tak úžasným způsobem, že nás mohou dokonce vyděsit! Ale Bůh i andělé vědí, kdo jste a co všechno dokážete, a samozřejmě si zasloužíte to, co vám nabízejí. Vaším úkolem je otevřít svou náruč přijímání.

Zvládnete to! Ať už nyní prožíváte cokoli, Bůh ví, čím procházíte a co děláte, a chce vám pomoci. Ale i vy musíte pomoci Jemu - tím, že budete pozitivní. 
Pojďme se společně pomodlit:

Drahý Bože, Ježíši, archanděli Michaeli a naši strážní andělé, prosíme vás, abyste nám všem pomohli zhluboka se nadechnout.... a s výdechem propustit všechen pesimismus a jakoukoli negativitu o naší budoucnosti. Pomozte nám všem setrvávat ve stejném prostoru jako vy - plném víry, naděje a optimismu. Protože když setrváváme ve víře, všechno se stává možným. A skrze víru také učiníme tento svět rájem, který jsme sem z něho přišli vytvořit. 

Mír s vámi, mí drazí, mír s vašimi blízkými, a mír celému našemu světu. Posílám vám mnoho andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/ONsm1lUp6Q8
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.