pondělí 3. října 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 3. do 9.10. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Nyní si pomyslete otázku, na kterou si přejete znát odpověď. Ať už bude jakákoli, požádáme vaše anděly, aby odnesli vaše otázky do Nebe a naplnili jimi tyto karty, tak aby jakákoli karta, která pro tento týden vyjde, měla pro vás zvláštní a osobní význam. Pokud vás žádná otázka nenapadá, můžete se zeptat na staré dobré: "Andělé, co právě teď potřebuji vědět?"  A vypadá to, že vytáhneme hned dvě karty, i když to normálně neděláme, protože máte velké otázky.

První z nich je karta Smích. To dělám rád! :D Tato karta nám připomíná, že ve svém životě potřebujeme více zábavy a radosti. Pomyslete na něco, co vás činí šťastnými! A pak udělejte maximum pro to, abyste tyto věci a činnosti začlenili do svých každodenních aktivit. Stejně tak to poukazuje i na opak: Které věci vám radost a štěstí nepřinášejí? Které věci vás jen stresují a působí vám bolest? Pamatujte, že tyto okamžiky slouží k našemu růstu, poznání a porozumění tomu, co si z toho můžeme vzít. Pokud se na situaci díváme a jen se jí frustrujeme, nahněváváme a stresujeme, pak se tato situace nijak nezmění. Potřebujeme se zeptat, jak můžeme tuto situaci vylepšit. Jaké poselství pro vás má ten konflikt, to podráždění, kterým procházíte? A jak tuto situaci můžete využít ke svému poznání a růstu, tak abyste mohli mít více radosti a více se smát?

A jako druhá je tady nádherná karta Znamení z Nebes. Ta znamená, že vaši andělé jsou právě nyní s vámi a potvrzují vám, že jdete správným směrem. Věnujte tedy pozornost pírkům, motýlům, nebo mincím, které najdete, protože to všechno jsou znamení z Nebes! Také to však znamená, že vaši milovaní blízcí, kteří odešli na druhý břeh, vám mávají na pozdrav. Jsou stále s vámi, pomáhají vám a posílají vám ohromné množství lásky a podpory. Pokud jste se tedy ptali na to, zda jsou vaši blízcí, kteří odešli, v pořádku, pak toto je ano. Jsou v pořádku a posílají vám lásku a podporu.

Tento týden je to tedy o tom více se bavit, zbavit se dramat a stresu a ze všeho se poučit. Zároveň je důležité věnovat pozornost znamením, která nám posílají naši andělé a zesnulí blízcí, abychom zlepšili svůj život.

Doufám, že budete mít úžasný týden, a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny.

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/oct-3-9-16/
překlad: Magda Techetová



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.