neděle 5. března 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 6. do 12.3. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 6. do 12.března. Dnes bych chtěla pracovat s kartami Andělé a svatí. Je to jedna z mých nejoblíbenějších sad - jednoduše miluji jejich světlo a nádhernou energii, kterou mají. V tomto týdnu nás čeká úplněk, takže to bude silné období. Ptám se tedy Boha, co si přeje, abychom pro tento týden věděli, a jak můžeme nejlépe pomoci sobě i druhým. Nejprve se podíváme, které karty nám vyšly, a pak na to, jaké nám společně dávají poselství. To je podstatná součást karetních výkladů - ne jen přečíst význam samostatných karet, ale i to, co říkají dohromady a co ve vás vyvolávají. Když vám dělám výklad, všímejte si toho, co vy sami přitom dostáváte za poselství od Boha a od svých andělů. Mohou to být pocity, myšlenky, vize nebo znamení... Každý dostává ještě osobní vedení vedle toho, které vám předávám já.

Pro pondělí a úterý tady máme dvě karty, které k sobě dokonale pasují. První z nich je Zvládání stresu. Víte, když je toho na vás hodně a jste z toho vystresovaní, není to chyba okolí - o tom vypovídá druhá karta, Moudré rozhodnutí. Jste to VY, kdo musí udělat rozhodnutí, která napomohou eliminovat stres ve vašem životě! K čemu jste vedeni? Co by napomohlo zredukovat váš stres? Možná jste vedeni k tomu, abyste odmítli určité požadavky na vás a váš čas. Možná jste vedeni k tomu, abyste fyzicky cvičili, a tím odbourali napětí ze svého těla. Nebo jste vedeni k tomu, abyste si každé ráno, než začnete svůj den, přečetli něco pozitivního. Já sama, když ráno vstávám, si přečtu úryvek z Bible a protáhnu se. Ať už se cítíte být vedeni k čemukoli, co vám pomůže odbourat stres, je to moudré rozhodnutí. 
Andělé dodávají, že mnozí z nás jsou citliví na fáze Měsíce a že v období úplňku bude ovlivněn náš spánek - někteří budou velmi ospalí a jiní naopak neobvykle bdělí, a to také přispěje k našemu stresu. Je tedy dobré dopřávat si více spánku a odpočinku, detoxikovat se - úplněk je časem propouštění všeho, co vás tížilo a co už vám neslouží, takže je to opravdu vhodný čas k detoxikaci.

Pro středu a čtvrtek je tady karta Vítězství, která vypovídá o tom, že budete schopni uspět. Hodně to souvisí s tím, že se začnete cítit lépe, protože budete více rozhodovat o svém životě vy sami. Andělé říkají, že někteří z vás se bojí rozhodovat se sami za sebe kvůli strachu z toho, že se na ně někdo nahněvá nebo že se hned stane něco špatného - nemáte to řešit a máte to prostě udělat. Prostě se chopte vlády nad svým vlastním životem a uvidíte, že to bude pozitivní změna, která vám přinese pozitivní výsledky. Zasloužíte si to!

Na konec týdne tady máme úžasnou kartu Pauza. To znamená, že ustoupíme do ústraní, odpočineme si a dobře se prospíme, zvlášť pokud jsme předtím kvůli úplňku nespali dobře. Znamená to obecně dopřát si čas sami pro sebe. 
Pojďme se společně pomodlit za to, ať máme sílu přeuspořádat své životy, aby zrcadlily naše zdraví a ne naši nerovnováhu. 

Drahý Bože, Ježíši, Svatý Duchu a naši strážní andělé, voláme vás a prosíme, abyste nám pomohli mít sílu a odvahu i všechny prostředky k uskutečnění jakýchkoli změn, které potřebujeme udělat, abychom snížili hladinu stresu ve svém životě, abychom si dokázali odpočinout a opravdu dobře se o sebe postarali. Pomozte prosím každému, kdo sleduje tento výklad, aby si uvědomil, že péče o sebe je nezbytná, zvlášť když se stará o druhé. 

Pečujete-li o druhé lidi, musíte se v první řadě starat o sebe. Je to stejné jako v letadle - než nasadíte kyslíkovou masku svým blízkým, musíte si ji nasadit vy sami, jinak byste jim nemohli pomoct.

Nechť vám Bůh dá sílu a nechť jste chráněni před všemi negativními a hrubými energiemi.

Vypadá to tedy na silný týden, pro který je hlavním poselstvím DOBŘE SE O SEBE STARAT. Bůh si pro nás přeje, abychom se měli dobře a aby o nás bylo postaráno jako o jeho děti. I vy byste přece chtěli, aby se o sebe vaše děti dobře staraly. A tak to dělejte i vy. 

Pro tento týden bych chtěla vytáhnout ještě dodatečnou kartu z Láskyplných slov Ježíše. Toto nejsou vykládací karty, ale meditační karty. A první, která se objevila, říká: „Pokoj vám. Jako mne poslal Otec, tak já posílám vás.“ Je to tedy poselství o míruplnosti. 

Ráda bych se s vámi podělila o jednu novinku - i když mám blízko k Bohu, mívala jsem často pocit, že v určitých směrech narážím na zeď, a tak jsem se rozhodla odevzdat se spojení s Ježíšem ještě více a nechat se pokřtít, protože cítím, že nyní ve světě potřebujeme Boha a Ježíše mnohem více než kdy dřív. Bylo to opravdu nádherné. Chci, abyste věděli, že naprosto respektuji jakoukoli duchovní cestu založenou na lásce. Vím, že mnozí z vás nemají rádi patriarchální vyznání, rozumím tomu, chápu to, ale chci prostě vyjadřovat svou pravdu. Doufám, že na Ježíšovo učení úplně nezanevřete a budete alespoň trochu otevření tomu, co vám od něj předávám, a budete nadále kráčet se mnou po mé cestě.  

Jsme moc vděční za to, že nám pomáháte utvářet mír ve světě. Vím, že to někdy není zrovna lehké, žít na této planetě. Ale věřím, že skrze sdílení naší lásky, požehnání a modliteb opravdu můžeme utvářet Nebe na Zemi, bez ohledu na to, co všechno se kolem nás děje, a pomáhat druhým činit totéž. 

Posílám vám andělská požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/AgyYO5FNVKo
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.