neděle 2. dubna 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 3. do 9.4. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 3. do 9.dubna. Dnes bych chtěla pracovat s Motýlími kartami pro životní změny. Jak víte, motýli jsou úžasným symbolem změn a proměn; temné noci duše, kdy procházíte neznámem, nevíte, kam směřujete, nacházíte se ve stavu, kdy jste raději v ústraní, a pak, po nějaké době inkubace, se rozvinete v krásného motýla s křídly, která vás ponesou během dalších dobrodružství. Spousta lidí prochází takovýmito změnami, hlavně nyní, okolo času změny ročních období. Chci se tedy prostřednictvím těchto karet zeptat Boha, co chce, abychom pro tento čas věděli, tak abychom momentální bouře nejen přetrpěli, ale také si je užili. 

Pro pondělí a úterý je tu karta Sentimentální pocity. Ta vychází vždy, když jste připoutáni k minulosti a jen velmi těžce se jí pouštíte. Je to jako když se snažíte řídit auto a jet kupředu, ale neustále se ohlížíte zpět. A co se asi stane, když jedete kupředu, ale díváte se dozadu? Jedna věc je, když máte sentimentální pocity a vzpomínáte na minulost v dobrém, např. na to, co vás naučila, a požehnání, která vám přinesla, ale druhá věc je, když se v minulosti zaseknete. Je tedy třeba dávat si pozor na to, abyste v minulosti příliš neprodlévali.
Dále je to také poselství pro ty z vás, kteří nedávno prožili nějakou ztrátu a prochází obdobím velkého žalu. Ráda bych vám nyní poslala zvláštní dávku lásky a modliteb.

Drahý Bože, běž prosím ke každému, kdo sleduje tento výklad a jehož srdce trpí žalem, a pomoz jim, ať se jim uleví. Pošli k nim své anděly, kteří jim ukážou, že jejich milovaní blízcí se mají v Nebi dobře, že je máš pod ochranou a že láska, kterou společně sdíleli, nikdy nezmizí. Láska je věčná. 

Jsem s vámi, mí drazí, vím, jak bolestivý je proces ztráty.

Další karta - ach, to je opravdu silné! - je karta Odchod. Tyto karty společně vyprávějí o tom, že něco opouštíte, např. místo svého bydliště nebo zaměstnání, ale že jste velmi poutáni k minulosti, protože i když už vám to neslouží, dříve vám to sloužilo dobře. Změnili jste se, přerostli jste to, nebo se změnilo vaše okolí a už je načase jít dál. Je to opravdu jako ten motýl v kukle, kterému se stýská po životě housenky venku na čerstvém vzduchu a ve slunečním světle a teď musí zůstat v temné kukle. Proces opouštění je pro nás velmi obdobný. Víme, že máme jít dál, ale máme strach, cítíme smutek, nebo jsme neklidní, protože nevíme, kam přesně směřujeme, a bojíme se neznáma. Může to být také o tom, že opouštíte dosavadní duchovní cestu a míříte na jinou. I když opouštíte něco, co vám nejen neslouží, ale je to pro vás špatné, i tehdy můžete cítit žal. Někdy to ve vás mohou podporovat nízké energie, které nechtějí, abyste se měli dobře a žili naplno. Nízké energie chtějí, abychom zůstali zaseknutí, protože pak nebudeme moci pomáhat světu jako léčitelé, učitelé aj. 

A poslední karta - ach, to je dokonalé! - Buďte k sobě pravdiví. Tato karta vám říká, že bez ohledu na to, jak se momentálně cítíte kvůli své minulosti a tomu, že něco opouštíte, máte být upřímní ke svému srdci. Je důležité následovat i přes to všechno své srdce, a to, kam vás vede, bude mnohem krásnější, než to dosavadní. Andělé poukazují na obrázek této karty, kde je motýl svobodný a obklopený spoustou krásných barev. Také se sytí květinou, což znamená, že je vám k dispozici veškerá potřebná péče a podpora. Ať už míříte kamkoli, je to pro vás velmi pozitivní změna!
Pojďme se nyní pomodlit za vás i za všechny ostatní, kdo procházejí změnami:

Drahý Bože, prosím, přijď k nám všem a dej nám svou sílu, abychom se o ni mohli opřít. Nechť pocítíme ve svých srdcích, že i když my sami nevíme, proč máme co udělat, ty to víš, jednáš skrze nás a jsi s námi na každém kroku naší cesty. Možná nevíme, kam přesně se dostaneme, možná nevíme, jak co zaplatíme, a neznáme souvislosti ohledně všeho, co potřebujeme ve svém lidském světě, ale víme, že Tvé zázraky otevírají dveře všude, kde nevládne logika, ale Ty. Ty jsi ten největší průvodce a léčitel, a tak nám prosím nyní pomoz oprostit se od své minulosti a vyletět z ní stejně jako motýl z kukly, abychom mohli být svobodní.

Milí přátelé, vím, že někdy je opravdu těžké něčemu věřit, ale prosím, kdykoli ve víře zakolísáte, modlete se. Kdykoli začnete mít starosti, stačí říct: "Bože, prosím, pomoz mi s tím!"  a vaše slova se stávají modlitbou a svět se vám otevře. Neexistují žádná omezení! Bůh je neomezený, a tak se prosím ani vy neomezujte nízkými energiemi starostí. Pusťte se jich!

Děkuji vám, že jste se k nám dnes připojili, posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání.
Aloooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/0462eWF8MdQ
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.