neděle 9. dubna 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 10. do 16.4. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 10. do 16.dubna. Přeji vám krásné Velikonoce! Bude to opravdu mocný týden a chtěla bych pracovat s kartami Rady andělů na každý den. Nejprve karty zamíchám a požádám Boha o poselství pro tento nádherný svatý týden, a pak vytáhnu tři karty plus jednu bonusovou kartu na konci výkladu. Zatímco sledujete výklad, věnujte prosím pozornost i svému vlastnímu vnitřnímu vedení, i během toho, jak mluvím a ukazuji vám karty, abyste poznali, co tím vším Bůh a vaši strážní andělé říkají konkrétně vám. 

Kartou pro pondělí a úterý je Odměňte se! Věděla jsem, že tato karta vyjde, měla jsem ohledně ní velmi silný pocit už při míchání. Vychází vždy, když jste tvrdě pracovali, hodně dávali, a můžete se cítit vyčerpaní, bez energie, můžete cítit sebelítost, že nikdo neoceňuje vaše úsilí, nebo jste třeba začali nový podnik a pořád se zdá, jako by to někde vázlo. Tento sváteční týden je o zmrtvýchvstání, a tak i vy si dopřejte odměnu - a to takovou, která vám bude sloužit dlouhodobě. Samozřejmě vám může pomoci, když si dopřejete nějakou sladkost nebo něco jiného, čím se potěšíte, ale o čem andělé hlavně hovoří, je péče o sebe samé. Abyste začali konečně dělat to, k čemu se tak dlouho cítíte vedeni. Možná jste cítili vedení k tomu začít protahovat své tělo, cvičit jógu nebo pilates, nebo jste vedeni k tomu, abyste přestali jíst určité věci a změnili svou stravu, nebo abyste se pustili do nějakého detoxikačního programu. Také můžete být vedeni k tomu, abyste začali konečně pracovat na svých vlastních prioritách místo věnování se prioritám všech ostatních. Udělat si čas na to, co víte, že je pro vás důležité. Poselstvím pro tento týden je tedy PEČUJTE O SEBE, drazí!

Pro střed týdne nám vyšly - čtyři! - karty! To se ještě nikdy předtím nestalo! A přitom byly dobře zamíchány! První z nich je Věřte si! V souvislosti s kartou pro začátek týdne je to důvěra i v cestu, ke které jste vedeni. Máte věřit, že si zasloužíte dobrou péči o sebe, že je to opravdu to pravé, co můžete udělat, i když vám ego bude namlouvat, že je sobecké myslet na sebe a své potřeby. V neposlední řadě, jak o tom hodně píšu, je důvěra v Boha, a tím i v sebe. Protože Bůh jedná vaším prostřednictvím, je uvnitř vás, a tak nemusíte vůbec pochybovat o tom, zda něco dokážete. Když vás Bůh k něčemu volá, samozřejmě to dokážete! 
Druhou kartou pro střed týdne je Buďte k sobě pravdiví. To bylo velké téma během minulého týdne, kdy jsme byli vedeni k velké upřímnosti vůči sobě samým. Stejně tak je to upřímnost mezi vámi a Bohem. Když tedy dostáváte od Boha nějaké vedení, nesnažte se to smést ze stolu nebo to přehlížet. Udělejte to, k čemu jste vedeni. Jakmile to uděláte, dostaví se šťastný, povznášející pocit, a to je znamení, že jste na správné cestě. Pokud dostanete pocit odporu, že byste se určitou cestou neměli dávat, může to být naopak znamení, že jste ze své pravé cesty sešli. Takže k sobě buďte opravdu upřímní.
Třetí karta je Kupid, což je Cherubínek spojený s láskou a romancí. Kromě toho, že to může být známka nového přílivu lásky ve vašem milostném vztahu a nebo setkání se s někým novým, je to také o lásce, kterou dáváte sami sobě, a kterou dostáváte od Boha. Také to znamená zamilovat se znovu do života, zvlášť pokud se cítíte vyhořelí. Syndrom vyhoření se projevuje pocitem, že už vám na ničem nezáleží, nevidíte v tom žádný smysl, máte depresi, a možná také zneužíváte návykové látky. Karta Kupida je znamením léčení tohoto syndromu, a to tím, že k sobě budete upřímní (viz.předchozí karta) a přiznáte si svůj problém.
A čtvrtá karta Čas odejít znamená, že jakmile k sobě začnete být laskaví, dobře se o sebe starat, budete k sobě upřímní a budete si dávat lásku, budete cítit potřebu nechat už něco nebo někoho za sebou - něco nebo někoho, kdo vás stahoval dolů a mimo vaši cestu. Účel těchto věcí či vztahů už byl naplněn, nebo je opustíte kvůli tomu, že je na vás jejich energie už příliš hrubá, protože jste nyní vnímavější a jemnější. 
Projdeme tedy v tomto týdnu mnoha povznesy. 

Pro konec týdne tady máme skvělou příhodnou kartu Hrajte si! Víte, hrát si není nezodpovědné. Je to právě součást zodpovědnosti! Je to o péči o vaše vnitřní dítě, které si přeje potěšení a radost ze života. Pokud nemáte dostatek zábavy, pak prostě nebudete šťastní! Samozřejmě, že pak upadáte do sydromu vyhoření, o kterém jsme mluvili! Hraní si je tedy třeba opravdu začlenit do svého života. Velikonoce pro vás mohou být skvělou příležitostí připomenout si své dětství - jak jste barvili vajíčka, scházeli se s kamarády, navštěvovali své blízké, hráli si s velikonočními symboly, schovávali různé dárečky do malých umělohmotných vajíček a pak je schovali v trávě, abyste je společně hledali. Je to nádherné, tak toho využijte!

A jak jsem slíbila, vytáhnu ještě jednu kartu navíc. Protože je to týden Ježíšova vzkříšení, bude to karta z Láskyplných slov Ježíše. Nejsou to vykládací karty, ale karty k meditaci, které obsahují mé nejoblíbenější citáty z Bible. A tento je zajímavý: 
"Váš nebeský Otec přece ví, že to všechno potřebujete." (Mt 6,32)
Ježíš nám tím připomíná, že Bůh ví, co potřebujeme, ještě než si o to řekneme. A že když něco nedostaneme, není to kvůli tomu, že by o tom nevěděl, ale protože máme svobodnou volbu. A i když si o to řekneme, nemusíme to dostat, pokud nejsme ochotni se otevřít a přijmout to. Také je to však znamení, že vaše modlitby byly vyslyšeny, zvlášť pokud jste žádali o podporu, dostatek sebedůvěry... Bůh vám s tím vším pomáhá, drazí! 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/PrFQHSrQKSI
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.