neděle 2. června 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 3. do 9.6. 2019

Milí přátelé, 

pro první červnový týden nám vyšla karta SEDMIČKA CITŮ, která vypovídá o tom, že jsme nerozhodní a nedovedeme se rozhoupat, zejména v důsledku smíšených pocitů, které v dané situaci máme, a nejasností, které mohou vznikat kvůli nedostatku potřebných informací, ale i v případě, že naše pocity a náš rozum nám radí odlišné, někdy i protichůdné věci. 
Touto kartou jsme vyzýváni k tomu, abychom přestali přešlapovat na místě, přestali nad věcmi příliš přemýšlet, a učinili rozhodnutí, které cítíme jako to nejlepší - byť vždycky najdeme něco, co na dané volbě není úplně ideální.

Rovněž je to znamení pro ty, kdo o něčem stále jen sní, aby začali podnikat aktivní kroky k naplnění těchto snů. Snění je krásné a má v našem životě důležité místo, ale pokud se jedná o sny, které bychom si přáli zrealizovat, máme nyní přestat váhat a udělat i třeba jen malinký krůček vpřed, čímž se vše dá do pohybu - a Vesmír nás rád podpoří všemi prostředky. 

Někdy své váhání a nerozhodnost využívá naše ego k tomu, aby nám bránilo v cestě za štěstím, protože by tím přišlo o všechny své výmluvy a omezená přesvědčení, že "to nejde", na kterých možná i dlouhé roky lpělo a kterým věřilo. Splnit si svůj sen a dosáhnout něčeho, o čem jsme celou dobu tvrdili, že to není možné nebo že nám je to upíráno, znamená přiznat, že jsme se zmýlili a že jsme věřili omylu - což je pro ego těžká rána a přirozeně dělá vše pro to, aby se tomu vyhnulo. Ale co je pro nás důležitější? Mít pravdu a dokazovat sobě i ostatním, jaké jsme oběti a jak nám štěstí není přáno, a nebo si přiznat, že jsme prostě přijali nepravdivé přesvědčení (byť sebevíc odůvodněné našimi zkušenostmi) a hnout se dál z místa, které nám zcela očividně vůbec nic nepřináší? Lpět na své pozici oběti dělá dobře jen našemu egu, ale nikdy nám to nic skutečně dobrého nepřinese. Jen nás to bude nadále uvádět do nežádoucích cyklů dalšího utrpení a dalších situací, v nichž si budeme moci dokázat, jaké jsme oběti. A to jistě nikdo z nás doopravdy nechce. 

Přestaňme tedy odkládat změnu, kterou víme, že potřebujeme, a pojďme dál. Rozhodněme se v souladu se svým vlastním vnitřním vedením a nepodléhejme nátlaku druhých (nebo vlastním úvahám o tom, co by na to kdo řekl). Toto je výzva k tomu, abychom ve svém životě rozpohybovali něco, co ustrnulo, a abychom začali místo pouhého snění tyto sny také uskutečňovat. 

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.