čtvrtek 26. září 2019

Novoluní ve znamení Vah 28.9. 2019

V sobotu 28. září nastane novoluní ve znamení Vah, které se ponese v duchu lásky, požitků a štěstí. Tyto pozitivní aspekty tohoto novoluní pocházejí z harmonické hvězdy zvané Zaniah, stejně jako z nádherného sextilu Venuše a Jupitera. Navíc se Měsíc v tomto novoluní nachází v minoritním aspektu vůči Uranu. Z toho vyplývá, že hravost a romantika toto novoluní posílí také ostatní oblasti našeho života. Může to také znamenat, že neklid a pocit nudy nás může vést k vyhledávání změn a vzrušení ve svém společenském či milostném životě. 

Novoluní představuje konec jednoho cyklu a začátek nového, který trvá 28 dní. Slunce se nachází v konjunkci s Měsícem a přináší nám výbuch energie a iniciativy. Je to proto skvělý čas pro nové začátky, obrácení kapitoly nebo započetí nového projektu. Rovněž v tomto období můžete přehodnotit některé své staré návyky, chování a přesvědčení, která můžete nechat za sebou a nahradit je novými, inovativními způsoby, abyste pokročili dál.

Hvězda Zaniah přináší zdokonalení, poctu, přirozenost, pořádek a láskyplnou povahu. Ve spojení s novoluním v nás může vyvolávat i zájem o vzdělávání a studium. Přináší popularitu, společenský úspěch, mnohá potěšení a je velmi příznivá pro manželství. 

Kvinkunx tohoto novoluní s Uranem ve vás může vyvolávat napětí a úzkost, neboť vaše intuice vnímá příchozí změny a možná dramata. Pokud jste se v poslední době nudili nebo žili v omezení, můžete cítit nutkání vyhledat větší svobodu a kreativně se vyjádřit. Je možné, že určitá vlivná osoba či nečekaná událost vás přiměje ke změně vaší rutiny, chování či plánů. Tyto změny, ať už si je přejete či nikoli, však potřebují seřídit. Buďte flexibilní a přizpůsobiví. Nepotřebujete úplně změnit svůj směr - stačí, že prostě uděláte něco trošku jinak než obvykle, a i to může mít blahodárný účinek na vás i na vaše okolí. 

Sextil Venuše a Jupitera je při tomto novoluní nejsilnějším aspektem a má podobný vliv jako hvězda Zaniah. Je to úžasný aspekt pro společenské události, lásku, milování a družnost. Přináší vřelost, štěstí a štědrost. Zvyšuje popularitu, charisma a sexuální přitažlivost, díky čemuž napomáhá vzniku upřímných přátelství a pravé lásky. Štěstí se zde týká také finanční hojnosti, cestování, vzdělání, obchodu a právních záležitostí.

SHRNUTÍ
Novoluní 28. září bude mít na nás láskyplný a společenský vliv díky hvězdě Zaniah. Sextil Venuše a Jupitera k tomu dodává další dobré zprávy pro všechny, kdo hledají potěšení a romanci.
Kvinkunx tohoto novoluní s Uranem však vyžaduje, abyste během těchto změn ve vašem společenském či milostném životě vhodně uzpůsobili ostatní oblasti. Kdo byl dlouho nespokojený či znuděný, může vnímat vzrůstající napětí, které ho povede ke změnám. 
Toto novoluní je skvělý čas pro romantické schůzky, začátky nových vztahů či prohlubování těch současných a uzavírání svazků. Změny, které jsou pro tyto krásné události potřebné, by jistě neměly být žádný problém.

Vliv tohoto novoluní potrvá po celé další čtyři týdny, nejvhodnější čas pro nové začátky jsou však první dva, kdy Měsíc dorůstá - tedy od 28. září do 13. října.

* * *

zdroj: https://astrologyking.com/new-moon-september-2019/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.