neděle 21. března 2021

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 22. do 28.3. 2021

Milí přátelé,

omlouvám se za delší nečinnost způsobenou mým psychickým vyčerpáním z těžkého období i následným fyzickým onemocněním. Nyní se pomalu začínám vracet zpět do normálního fungování a moc vám všem děkuji za vaši úžasnou podporu, kterou jste mě zahrnuli. Moc to pro mě znamená!
Toto období je pro všechny velmi náročné, a tak se k sobě chovejme hezky a s úctou, a všechno zvládneme hned o něco lépe :)

- Magda

Pro výklad na tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

První kartou pro tento týden je Desítka Činu, která vypovídá o našem přetížení. Je toho na nás moc a je třeba, abychom odložili všechna břemena, která nyní nemusíme nést. Cokoli, co můžeme zatím odložit, odložme na jindy. Pokud existuje něco, s čím by nám mohl pomoci někdo druhý, nebojme se říct si o pomoc - nemusíme na to všechno být sami.
Tato karta také říká, že zdravotní nebo i jiné problémy, které nyní v životě máme, mohly vzniknout právě tímto přetížením, nahromaděním různých záležitostí, nahromaděním emocí či myšlenek, apod. Požádejme své anděly, aby nám pomohli odhalit pravou příčinu našich problémů a vyřešit ji. Mnoho věcí, které se snažíme vyřešit jako problém, jsou ve skutečnosti pouze následkem nějakého jiného problému, a je tedy třeba přesměrovat svou pozornost jinam a soustředit se na pravou příčinu.
Touto kartou nám naši andělé radí, abychom se k sobě i k druhým chovali s úctou a měli se sebou soucit, neboť na nás všechny je toho nyní moc. Dopřejme si dobrou péči v duševní i fyzické rovině, a všechno nám půjde lépe.

Druhou kartou je Léčitel Myšlenek, který představuje osobu nebo situaci. Jako osoba je to někdo velmi racionální a moudrý, kdo za svůj život nasbíral mnoho zkušeností a poznání. Je trpělivý a má svůj osobitý smysl pro humor. Může to být dobrý přítel nebo i terapeut, který vidí pod povrch věcí a který nám řekne objektivní pravdu. Přestože se tato osoba může jevit navenek chladná až necitlivá, má dobré a vřelé srdce, které jen prostě nedává na odiv. Pokud někoho takového v životě máme, může pro nás být v tomto týdnu důležitý. Jsou-li tyto vlastnosti blízké nám samým, možná dostaneme příležitost je využít pro dobro někoho druhého.
Pokud jde o situaci, vybízí nás tato karta k velkému úklidu, a to jak ve svém domově, tak i v sobě samých - ve svých myšlenkách, emocích i k tělesné detoxikaci. Jaro je na spadnutí, poslední mrazíky brzy pominou a tak je toto období ideální k rozloučení se se vším nepořádkem a odpadky. Mohou to být negativní myšlenkové návyky, závislosti (ať už na jídle, na návykových látkách, na lidech, aj.), staré bolestné emoce, které pořád zbytečně živíme a které nás obírají o energii, nebo také určité předměty, které nám doma zabírají místo, či osoby, které do našeho života vnášejí zbytečná dramata nebo které nás jen využívají. Při tomto velkém úklidu nám andělé doporučují, abychom si udrželi zdravý nadhled a smysl pro humor, se kterým to všechno proběhne mnohem snáze a s větší lehkostí.

Třetí karta pro tento týden je Trojka Citů, která nám připomíná, abychom se nezapomínali radovat. Život není jen o problémech a je třeba být vděční za to dobré, co nám život dává. I pokud máme právě pocit, že neexistuje vůbec nic dobrého, za co bychom mohli děkovat, právě naše vděčnost (nebo alespoň ochota být vděční) k nám tyto dobré věci přitáhne. Stěžováním si a pesimismem nikdy nedocílíme štěstí ani hojnosti, kterou si přejeme. Negativitu už máme všichni dobře ozkoušenou a víme, že nikam nevede a nic neřeší. Mnozí lidé se udržují v negativním naladění jen proto, že mají pocit, že by si jinak něco nalhávali nebo něco předstírali. Nikdo po nás však nechce, abychom předstírali štěstí, když šťastní nejsme. Jde jen o to, abychom se k negativitě neupínali a neutápěli se v ní. Abychom si i přes naše trápení ponechali ve svém srdci místo pro vděčnost a radost, ať už k ní máme konkrétní důvod či nikoli. Abychom se nezaměřovali stále jen na to, co všechno je špatně, a připustili si, že některé věci fungují velice dobře a že to není málo. Už to, že si můžeme něco hezkého přečíst, protože máme zrak, nebo že si můžeme jít udělat něco dobrého na večeři, protože máme dostatek jídla, je velké požehnání. Sepišme si seznam všeho, co je v našem životě dobré, buďme za to vděční, a tento seznam se začne krásně rozrůstat.
Tato karta je také o sdílení naší radosti s druhými lidmi, o upřímných přátelstvích a důvodech k oslavám (např. zasnoubení, narození dítěte, zvládnutí zkoušky, aj.) a tak se neváhejme o své pozitivní zprávy podělit se svými blízkými. Sdílená radost se násobí a zvlášť v tomto obtížném období není dobrých zpráv nikdy nazbyt.

* * *

SHRNUTÍ
Toto je týden, kdy je třeba mít se sebou i druhými obzvlášť velkou trpělivost. Na každého z nás je toho teď hodně a každý má jinou schopnost se s přetížením vypořádat. Chování druhých si neberme osobně a soustřeďme se na to, abychom se my sami o sebe dobře starali a nezanedbávali své duševní či fyzické potřeby kvůli problémům, které řešíme.
Je to vhodný čas na velký jarní úklid, a to nejen doma, ale i v sobě samých. Je načase vymést nefunkční myšlenky, staré emoce i fyzické jedy z našeho těla. V tom nám může pomoci změna stravy, ale i fyzické cvičení, neboť pohyb a protahování pomáhá tělu uvolňovat stres a napětí - mohou tak zmizet i mnohé naše bolesti bez zjevné příčiny nebo zablokovaná energie, která "zamrzla" v našem těle. Udržme si přitom zdravý nadhled a přistupujme k věcem s lehkostí.
Nezapomínejme se radovat z toho dobrého, co v životě máme, a dělit se o svou radost s ostatními. Život není jen o problémech a je třeba udržovat zdravou rovnováhu mezi vydáváním a přijímáním energie. Čím více energie tedy vynakládáme na zvládání svých záležitostí, tím více jí potřebujeme doplňovat a přijímat prostřednictvím (sdílené) radosti. Dělejme si radost - jak sobě, tak i s druhými lidmi navzájem - a připomínejme si každý den, kolik požehnání zde máme i přese všechny strasti. Naši andělé nám v tom rádi pomohou, požádáme-li je o pomoc.

* * *

Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.