neděle 28. března 2021

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 29.3. do 4.4. 2021

Milí přátelé,

máme tady velikonoční týden a spolu s ním jaro v plném proudu. Po poměrně vyčerpávajícím předchozím týdnu by tento měl být snazší a odlehčený. Energie tohoto týdne přeje regeneraci, léčení a obnově v jakékoli podobě. Jarní období je ideální k úklidu doma i uvnitř sebe, což bylo i jedno z témat minulého týdne. I nadále tedy můžeme vyklízet nepořádek ze svého domova i ze svého nitra. Nynější energie nás v tom ráda podpoří. Vpusťme sluníčko do svého srdce i mysli a otevřeme se možnosti začít myslet a vnímat novým svěžím způsobem. Nechme starosti za sebou a dovolme si doplnit své síly prostřednictvím lásky a péče o sebe. Po velkém výdeji energie je nyní třeba ji zase přijímat, a tak otevřeme svou náruč všemu, co nám k tomu dopomůže. Dělejme si radost a užívejme si to, co máme rádi - zasloužíme si to.

- Magda

Pro výklad na tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

První karta pro tento týden nese název Obraťte se do svého nitra. Vede nás k meditaci, ke zklidnění své mysli, k obnově vnitřního míru a dobré péči o svou duši a její potřeby. Naši andělé nám radí, abychom si v tomto období dělali co nejvíce času pro sebe - takového, který strávíme opravdu sami se sebou. Mnohdy máme tendenci utíkat od sebe a svých nedořešených niterných záležitostí k druhým lidem nebo k nějakým aktivitám, abychom nemuseli čelit tomu, co v sobě nosíme. Touto kartou je nám doporučováno, abychom utíkat přestali a abychom se nebáli do svého nitra podívat a uzdravit v něm vše, co je třeba. I v případě, že v sobě nic řešit nepotřebujeme, nám čas strávený ve zdravé a příjemné samotě pomůže se očistit od nánosů energií, kterým jsme čelili v předchozím období, a obnovit tak svou sílu a vitalitu.
Je to pro nás poselství, abychom si odpočinuli a abychom se nebáli být pasivní. Nemusíme pořád něco dělat a vydávat energii. Vkládejme ji pouze tam, kde je to nezbytné, a jinak se soustřeďme na to, abychom si svou energii obnovili. Pak budeme moci pokračovat dál.

Druhá karta pro tento týden je Eso Citů, karta nové lásky a otevřeného srdce. Tento týden nám pomůže se oprostit od starých citových zranění a otevřít své srdce novým začátkům v citové oblasti. Může nám napomoci k vytvoření nových vztahů nebo k obnově lásky ve vztazích, které již máme. Je třeba si přitom pamatovat, že láska v našich vztazích je odrazem lásky, kterou chováme sami k sobě a kterou plníme své vlastní srdce. Není třeba čekat, až se zlepší naše vztahy, abychom se mohli cítit milovaní - je třeba se cítit milovaní, aby se zlepšily naše vztahy. Zákon přitažlivosti nám pomůže přitahovat k sobě tutéž energii, kterou vyzařujeme my sami. Nechť je to tedy láska. Probuzením ničím nepodmíněné lásky ve svém vlastním srdci umožníme, aby se tato láska rozproudila také do našich vztahů, a tím je uzdravovala a vyživovala.

Třetí kartou pro tento týden je Úspěšné dokončení, která je jednou z nejkrásnějších karet v tarotových sadách. Vypovídá o štěstí, o splněných přáních a úspěchu, ať už to pro nás znamená cokoli. Říká nám, že všechno bude v pořádku a že jsme právě tam, kde máme být - v pravý čas na pravém místě - nebo že se tam brzy dostaneme. Vypovídá také o tom, že se nám podaří něco úspěšně završit, zakončit a nechat za sebou. Představuje konec jednoho velkého cyklu, který je zároveň šťastným novým začátkem. V kombinaci s předchozí kartou je pro nás velmi příznivým znamením, že se nám podaří překonat nějaký smutek nebo citový blok, s nímž jsme se možná i dlouho potýkali. K tomu je však třeba věnovat si čas a naslouchat své duši (viz. první karta).
Toto je poselství o velkém vnitřním naplnění a o sklízení plodů naší velké snahy a poctivé práce, kterou jsme na sobě samých i na svých záležitostech vykonali... a o vychutnávání si této spokojenosti.

* * *

SHRNUTÍ

Toto je týden, kdy máme dočerpat síly a kdy máme otevřít své srdce nové energii. Je to čas pro regeneraci po náročném období a pro konečné uzdravení bolesti a ran, které jsme utržili, ať už se to stalo dávno či nedávno. Naši andělé nám chtějí pomoci osvobodit se od břemen, kterými jsme zatíženi, a rádi nám ukážou cestu, kterou se vydat dál, abychom byli co nejšťastnější. My sami tomu můžeme napomoci tím, že se obrátíme do svého nitra, budeme meditovat, urovnáme si v sobě své myšlenky a pocity (vnitřními rozhovory, hovory s Nebesy, psaním do deníku, aj.) a budeme z něj vypouštět vše, co chce ven, abychom se od těchto starých energií očistili. Až budeme se svým nitrem pracovat, je třeba nesoudit nic, co v něm najdeme. Často se bráníme podívat sami do sebe právě proto, že vůči svým pocitům a myšlenkám chováme odsudky, jimiž pak sami sebe napadáme a vyčítáme si, že máme takové myšlenky a pocity. Naše já logicky nechce být souzeno a trestáno, a proto se brání a snaží se naši pozornost přesměrovávat někam jinam. Z toho pak vychází náš sklon od sebe samých utíkat - k druhým lidem, k aktivitám či závislostem. Dáme-li svému nitru na srozuměnou, že ho nehodláme soudit ani trestat, rádo se nám otevře a pomůže nám se uzdravit a osvobodit od všeho, s čím jsme se tolik báli vypořádat. A když uzdravíme své nitro, budeme moci otevřít své srdce nové lásce a radosti, která pak bude moci proudit také do našich vztahů a pomůže nám do nich vnést nové jaro.

Velikonoce jsou svátkem nového života a nových začátků. Využijme tedy tohoto krásného období právě k tomu, abychom nechali svá trápení za sebou a pohlédli do tváře nádherným novým slunečným dnům, které na nás čekají.

* * *

Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.