neděle 10. dubna 2022

Kartička pro týden od 11. do 17.4. 2022

Poselstvím pro náš velikonoční týden je karta banksie ze sady Květové terapie, a to s příhodným názvem NOVÉ ZAČÁTKY. Banksie je rostlina, která si vyvinula unikátní způsob, jak přežít i požáry, při kterých se její semena rozptýlí do okolí a velmi rychle vyklíčí na místě spálených rostlin. Některá semena si vyvinula i velkou odolnost vůči ohni.

Poselstvím této rostliny pro nás je to, že navzdory mnohdy zničujícím podmínkám a událostem je vždy možné začít znovu: vyklíčit, zakořenit a vzkvétat. Říká nám, že bez ohledu na ztráty, které jsme utrpěli, je tu Život stále pro nás a stále nám pomáhá najít způsob, jak pokračovat dál, a to silnější, odolnější a odhodlanější. Nemáme podléhat dojmu, že je všemu konec a že se naše sny změnily v popel. Právě naopak, dostává se nám nyní příležitosti začít znovu, vybudovat nové, pevné a trvalé základy, na které se budeme moci spolehnout a stavět na nich dál.

To nejhorší je za námi a nyní je na nás, abychom přijali tuto příležitost k novým začátkům. Koneckonců, Velikonoce jsou oslavou nového života, naděje, vděčnosti a hojnosti - a tak se nalaďme na tuto jejich krásnou energii a nebojme se pustit všeho, co už nám neslouží, nebo dokonce škodí. Život si vždy najde cestu, jak to, co je ztracené nebo nemocné, uzdravit a nebo nahradit něčím novým. 

* * *

- Magda

karty: Flower Therapy Oracle Cards 


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.