úterý 10. ledna 2023

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 9. do 15.1. 2023

Milí přátelé,

po poměrně intenzivním úplňkovém období nám nyní přirozeně nadchází čas na ztišení, odpočinek a zpracování všeho, co se nám během uplynulého týdne odhalilo, co jsme si uvědomili nebo co se nám přihodilo. Nynější čas máme zasvětit tomu, abychom si opět vydechli, dopřáli si čas na dočerpání sil a na potřebnou regeneraci. Fáze ubývajícího Měsíce nám také pomáhá s touto introspekcí, a současně je ideálním obdobím pro propouštění všeho, co už nepotřebujeme a co bychom chtěli, aby ubývalo (např. negativní myšlení, stres, fyzické i psychické závislosti, přebytečná váha, apod.) Naši andělé nám rádi pomohou to uskutečnit, požádáme-li je o to a budeme-li ochotni následovat jejich vedení vlastními kroky.


- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Karty kouzelné mapy (Colette Baron-Reid)
  • Orákulum moudrosti Země (Earth Wisdom Oracle; Barbara Moore)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *


Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla karta Duchovní učitel. Ta nás může doslova vybízet k tomu, abychom si nechali poradit od někoho moudrého, zkušeného a vnímavého, zejména pokud se jedná o nějaké záležitosti, v nichž je třeba pomoc odborníka.
Obecně však vypovídá o období, které máme trávit o zdravé samotě, kdy si uděláme čas sami na sebe a na péči, kterou potřebujeme pro svou duši i tělo. Místo vydávání energie a zaměřování se na druhé lidi nebo záležitosti okolí se máme obrátit dovnitř, do svého nitra, a soustředit se na vnitřní výživu, kterou nyní potřebujeme.
Prospějí nám jakékoli činnosti, při kterých se dostaneme do kontaktu sami se sebou - meditace, psaní deníku, kreativní činnosti, fyzické cvičení i fyzická relaxace, čtení knih, které nás lákají... a cokoli jiného, co si naše duše a tělo přejí. Poskytneme-li si tuto péči, budeme pak opět moci fungovat jak pro své vlastní dobro, tak i pro dobro všech ostatních.

Z Karet kouzelné mapy nám vyšla Magická hybná síla. Ta nám říká, že do našeho života vstoupilo nebo vstoupí něco, co nám pomůže se hnout z místa. Může to být nějaká osoba, věc, událost, informace, uvědomění, znamení nebo cokoli jiného, co v nás probudí novou sílu a motivaci a co nás nasměruje k dalším krokům. Zejména v oblastech, kde máme pocit stagnace a neměnnosti, se můžeme těšit na nové podněty a výzvy - a pokud jsme naopak přetíženi něčím, co se neustále mění, dostaneme vedení ke krokům, které nám pomohou k větší stabilitě. Tak či tak, na cestě k nám jsou dobré zprávy a podněty - tak jich využijme a neváhejme se podílet na pozitivních změnách na sobě samých i v našem životě, k nimž nás inspirují.

Z Orákula moudrosti Země jsme dostali kartu Božská ochrana. Ta nám dodává ujištění, že jsme v bezpečí a pod ochranou - zvláště pokud jsme v poslední době bojovali s nejrůznějšími obavami a nejistotou. Budeme-li následovat vedení svého srdce a jednat v souladu s tím, co cítíme, že bychom měli udělat, budeme také vždy vedeni po té správné cestě. Přestože je ve světě mnoho zla a temnoty, stále je tu mnoho dobra a světla - a my jsme jejich nositeli, prostředníky. Čím větší je kolem tma, o to důležitější je, aby naše světlo zářilo a svítilo na cestu nám i všem ostatním. Pokud se tedy potýkáme s nějakými obavami, odevzdejme je Nebesům s důvěrou, že bude-li třeba, abychom ke svému bezpečí sami nějak přispěli, vždy k tomu dostaneme v pravý čas jasné vedení. Uvolněme se a neubližujme svému zdraví stresem a napětím. Součástí péče, kterou si máme dopřát (viz. první karta), je i právě toto - propustit své paralyzující a svazující obavy, které nám stejně v ničem nepomohou a jen nám ve všem přitěžují. Požádejme o pomoc archanděla Michaela, který je na ochranu, bezpečí a překonávání strachu ideálním pomocníkem - nebo jakoukoli jinou bytost světla, s níž se cítíme spřízněni. To, že budeme vysátí vlastním strachem, nic nevyřeší ani nezmění - jen nám přibyde zbytečný nový problém. Místo strachování se o to, co jak bude, se zaměřme na přítomnost a na to, co můžeme udělat TEĎ, aby byla naše budoucnost co nejlepší. Nejsme oběťmi osudu - jsme jeho spolutvůrci. A na to bychom neměli zapomínat.

* * *

SHRNUTÍ
Toto je týden, ve kterém se máme v první řadě zaměřit na to, abychom byli sami zdraví a v pořádku - duševně i fyzicky. Potřebujeme si dopřát kvalitní výživu, odpočinek, léčení a péči v jakékoli formě, po které naše bytost volá. Nemůžeme úplně dobře fungovat ani pomáhat jiným, když jsme sami unavení, vyčerpaní a nemocní. Udělejme tedy v tomto týdnu vše, co budeme moci, abychom se dali sami dohromady. Možná bude třeba také vymezit hranice druhým lidem a uctivě odmítnout některé jejich požadavky nebo pozvánky, nebudeme-li mít na ně právě energii. Je v pořádku postavit se sami za sebe a své potřeby. Ani po druhých bychom nechtěli, aby se nám věnovali, když jsou unavení nebo se necítí dobře. Stejnou ohleduplnost, jakou projevujeme přirozeně všem ostatním, musíme projevovat i sobě, protože naše bytost není o nic méně důležitá než ty ostatní.
Soustřeďme se v rámci péče o sebe také o odbourání a propuštění našich obav, temných myšlenek, negativních přesvědčení a pesimismu. Přišli jsme sem proto, abychom světu pomohli a odlehčili - ne abychom mu přidali ještě další tíhu. Sami rozhodujeme o tom, jakým energiím dovolíme přebývat ve svém nitru a které tak budeme pomáhat šířit a posilovat. Neváhejme si říct o pomoc, budeme-li mít problém se z této vlastní temnoty dostat. Na každého je toho někdy moc. Čím lépe se postaráme sami o sebe, tím lépe pak budeme moci pomáhat i ostatním.
Naším úkolem zde je být zdraví a plní sil - abychom mohli konat své poslání. Zaměřme se tedy právě na to... a vše ostatní už se pak začne odkrývat samo.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.