sobota 7. června 2014

Žárlivý partner

Máte-li partnera, který vás kontroluje a nejraději by vás měl jenom pro sebe, určitě vás to omezuje a možná, že přemýšlíte o rozchodu. Viděli jsme, že žárlivost a strach mají příčiny, které leží hluboko v nás. Proto je důležité uzdravit všechna poranění. Poproste anděly o podporu. Vysvětlete partnerovi, že nejste jeho majetek. Vysvětlete mu, že všichni jednoho dne odejdeme z tohoto světa tak, jak jsme přišli, bez jakéhokoli majetku. Vaše láska je nádherný dar, který dáváte svobodně a zpátky nechcete nic.

Byl jednou jeden muž, a ten slyšel nádherný zpěv. To zpíval malý ptáček a muž se do něho zamiloval a chtěl ho mít jen pro sebe. Koupil zlatou klec a zavřel do ní ptáčka. Ale od té doby, co byl ten malý ptáček zavřený v kleci, nevydal ze sebe ani hlásku. Byl smutný a necítil se volný. Přitom chtěl dělat jen to, co dělal nejraději - zpívat. Muž se na toho ptáčka rozzlobil a třásl klecí, protože chtěl ptáčka donutit ke zpěvu. Ale bez úspěchu. Nakonec klec otevřel, pták vyletěl a začal okamžitě znovu zpívat. Muž se pokusil ho znovu chytit - hmátl po něm a když ho chytil, bál se, aby mu neuletěl, a stiskl ho tak pevně, že malý ptáček nemohl dýchat a zemřel.

Vysvětlete partnerovi, že se cítíte jak tento malý ptáček, a že pro něj budete rádi zpívat, lépe řečeno, že ho budete milovat, pokud vám k tomu poskytne potřebný prostor. Je důležité, abyste přesně popsali, kolik času potřebujete pro sebe a kdy byste chtěli trávit čas společně s partnerem.
Energie se v partnerském vztahu mění podle toho, jaké energie sami vysíláme. Jestliže váš partner má zkušenost, že "láska bolí", můžete mu pomoci se uzdravit. Andělé nás vždy znovu podporují v tom, abychom svou lásku vyjádřili - slovy, gesty, láskyplnou energií, kterou partnerovi posíláme.

* * *

- z knihy Kvantová andělská láska, Eva-Maria Mora
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.