úterý 19. srpna 2014

Obraťte svou pozornost do svého nitra

"Když ti na zahrádce mezi plodinami vyrůstá plevel, který je obírá o životní prostor, nezbavíš se ho tím, že otrháš jeho vnější části. Je třeba vyjmout z půdy jeho semena, jeho samotné jádro. Dokud neodstraníš jádro, bude plevel vyrůstat znovu a znovu a znovu, a ty se můžeš stále dokola divit, že už je tam zase.
Stejně tak ti rozebírání vnějších okolností a podmínek nijak nepomůže je trvale odstranit nebo změnit. Je třeba jít dovnitř, do svého nitra, a odstranit jejich příčinu, která leží ve tvé mysli nebo ve tvé energii a která ti tyto vnější okolnosti opakovaně vytváří a přitahuje do života. Dokud nevyřešíš tyto věci ve svém vlastním nitru, budou vyrůstat na povrch znovu a znovu, stejně jako ten plevel.
Přestaň plýtvat svou energií na nekonečné rozebírání svých vnějších okolností a zaměř svou pozornost dovnitř. Jak se říká, pod svícnem je největší tma. Právě tam, pod svícnem, kam není obvykle vidět, leží tmavé místo, do něhož je třeba posvítit. Ničeho se tedy neboj a věnuj se nyní svému vlastnímu nitru. To ti pomůže mnohem více než když se budeš neustále rozčilovat nad vnějšími projevy svých vnitřních problémů."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.