pátek 3. října 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 29.9. do 5.10. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 29.září do 5.října. Už jsme v desátém měsíci tohoto roku, to je úžasné! Tento rok ubíhá jako lusknutím prstu. Doufám, že nezapomínáte volat své anděly na pomoc, a pokud ano, je toto pro vás připomínka, že jsou tu vždy pro vás. Jen je musíte požádat. Když už mluvíme o andělech, dnes budeme pracovat s archandělem Michaelem při našem výkladu na tento týden, a to ve společnosti našich přátel na kurzu Andělské intuice zde v Maui na Havaji. (Jásot publika - pozn. překl. :D) Máme zde úžasnou atmosféru a užíváme si společně trávený čas. Duch "Aloha" je tu opravdu silný :) Archanděl Michael je anděl, který nepatří k žádnému náboženství a není ničím omezen. Dnes budeme pracovat s jeho kartami. Nejprve se nad nimi pomodlím - a žádám také naše sestry a bratry, kteří jsou tu s námi, aby se nad nimi pomodlili spolu se mnou - aby nám daly poselství pro následující týden a přinesly všem požehnání a vedení ohledně toho, co můžeme očekávat. Někdy se mě lidé ptají: "Jak můžete dělat výklad pro všechny?" Celé je to čistě o záměru. Kromě toho, že dostanete poselství od karet, naslouchejte také zprávám, které vy sami při tomto výkladu dostáváte od archanděla Michaela, vaše vlastní poselství od vašich andělů, zatímco jste naladěni na tento výklad. Modlím se tedy, abychom všichni dostali vedení a poselství pro další týden. Jednu kartu pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek a třetí pro konec týdne. To bylo rychlé a snadné - s archandělem Michaelem je nejsnazší se spojit.

Pro začátek týdne... wow. To je opravdu silná zpráva od archanděla Michaela: Odpusťte si, neudělali jste nic špatně. Tento týden tedy začínáme uvolňováním něčeho, co jsme v sobě nosili a co nás stahovalo dolů. Toto je karta o propouštění pocitů viny. Vina je velmi nízká energie, která nám, pozemským andělům, kteří jsou zde, aby pomáhali, přistřihuje křídla. To, že jste neudělali nic špatně, znamená, že v duchovní pravdě jste Božími nevinnými dětmi, tak vás Bůh stvořil a je nemožné, abyste změnili Boží dílo. Ano, my všichni děláme věci, které zraňují, ale odpusťte si to a prostě už tento vzor neopakujte. 
Dejme si teď chvíli... nadechněme se... "Odpouštím si za všechno, co si myslím, že jsem udělal/a nebo neudělal/a." A pokud máte pocit, že jste někoho zranili, řekněte jim nyní: "Odpusť mi. Odpusť mi, prosím, za vše, co jsem udělal/a nebo neudělal/a." 
Je nádherné začít týden tímto očištěním a odpuštěním. Je to velmi silné.

Pro střed týdne nám vyšla zajímavá karta, která nám při výkladu ještě nikdy nevyšla, a tak mě překvapuje, že ji tady vidím. Je to karta Odpoutejte se od situace. Je to jen jiná variace na téma "odpoutej se a dovol Bohu, aby zasáhl". Někdy s tím máme velký problém. Chceme to sami spravit, chceme to kontrolovat, chceme si pojistit, že to dopadne tak, jak chceme. Tím ovšem stojíme Bohu v cestě. Ne že by kdokoli z nás mohl Bohu bránit v konání zázraků, avšak ze zákona svobodné vůle, když se rozhodneme dělat to sami a držet všechno pod kontrolou, je to respektováno. Když se namísto toho uvolníme a vydechneme, tehdy mají Božské zázraky prostor k tomu, aby se udály. Tím pozvete ze zákona svobodné vůle Boha do svého života, aby vám pomohl vyslyšet vaše modlitby. Ve středu týdne se zřejmě vyskytne nějaká únava, také nějaká dramata - odpoutejte se od toho. Neznamená to, že vám na tom nezáleží. Je to přesně naopak. Znamená to: "Záleží mi na tom tolik, že dovoluji Bohu, aby mi s tím pomohl."

Na konec týdne zde máme kartu Vaše děti chrání andělé. To může znamenat, že jste si dělali starosti o své vlastní děti, vnoučata, nebo jiné děti, ale andělé mi říkají, že se to týká všech dětí. Neupadejte prosím do strachu, neznamená to v žádném případě, že by se dětem mělo něco stát! Naopak to znamená totéž, co předchozí karta - odpoutejte se od toho s vědomím, že skutečným rodičem dětí je jejich Stvořitel. Odevzdejme mu své děti - ve smyslu, že jsou jím ve svém pozemském životě chráněny a zabezpečeny. Rovněž to souvisí s první kartou, protože být rodičem a cítit pocity viny jdou spolu ruku v ruce, co říkáte? Ať už tedy cítíte jakoukoli rodičovskou vinu, nadechněte se nyní... a nechte to jít... (výdech). 

Nádherný týden niterného léčení za pomoci archanděla Michaela, který je nyní s vámi i s námi všemi. Tento náš vnitřní růst nás povede k velkým změnám, které se odehrají. Mějte otevřenou náruč pro tyto velké změny. Buďte ochotni projít těmito dveřmi, které se vám nabízejí. Protože si je zasloužíte. Jste milováni.

A my všichni tady na kurzu Andělské intuice vám posíláme svou lásku, léčivou energii a modlitby za to, abyste tyto dary přijali. Mnoho andělských požehnání a, prosím, řekněte to se mnou: Alooooooooooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://m.youtube.com/watch?v=ZxyQRISH11Q
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.