neděle 26. října 2014

Výklad karet strážných andělů pro týden od 27.10. do 2.11. 2014

Pro tento týden jsem pocítila vedení k ještě jednomu bližšímu výkladu pro nás všechny na toto období, a to s Tarotovými kartami strážných andělů (v anglickém originále Guardian Angels Tarot Cards) od Doreen Virtue a Radleighe Valentinea. Andělé mi k výkladu řekli, že vybrané tři karty nejsou chronologicky seřazené, tj. že všechny platí průběžně na celý týden.

- Magda

* * *

První kartou je VNITŘNÍ SÍLA, která znamená, že jsme schopni zvládnout cokoli, co nám přijde do cesty, a často si to uvědomíme právě až tehdy, kdy nám to přijde do cesty. Vyzývá nás k tomu, abychom se postavili sami za sebe a nebáli se. Je důležité být soucitní a otevření i jiným náhledům na věci, avšak nepotlačovat sami sebe na úkor někoho nebo něčeho jiného. Jakmile si uvědomíme svou sílu, posílí to i naši sebedůvěru a snáze zvládneme vše, co na nás v průběhu týdne čeká. Andělé také dodávají, že bude pokračovat "vyplouvání potlačených emocí a myšlenek na povrch", což znamená, že se budeme zřejmě potýkat s vlastní emocionalitou a pesimismem, ale že máme také k dispozici dostatek síly i trpělivosti k tomu, abychom se s tím vypořádali a potlačenou energii propustili na svobodu. Podotýkají důležitost soucitu k sobě samým i k druhým lidem, kteří pravděpodobně prožívají totéž.

Druhou kartou pro tento týden je OSMIČKA HOJNOSTI, která říká, že se něco učíme nebo že se něco máme naučit. Obvykle znamená studium, ať už ve škole nebo učení se novým dovednostem. V aspektu tohoto týdne však spíše zdůrazňuje práci na nás samých - viz. první karta. Budeme si dělat pořádek ve svých myšlenkách, emocích i ve vnějším životě, provádět některé změny, k nimž se budeme cítit vedeni, a může k tomu patřit také péče o sebe, svou duši (meditace, hra či jiné aktivity) a své tělo (cvičení, změna stravy, odpočinek), kterou jsme možná v důsledku návalu starostí a emocí zanedbali. Věnujme si tedy potřebnou pozornost, zapracujme na všem, na čem bude třeba, a mějme s celým procesem trpělivost.

Poslední kartou je PĚTKA EMOCÍ, která vypovídá o prožívání žalu. Pravděpodobně se jedná o již zmíněné potlačené emoce, které v tomto období vyplouvají na povrch, abychom je vyléčili a uvolnili. Může se také jednat o nedávné zklamání nebo životní ztrátu, kterou máme nyní zpracovat a dopřát si na to čas. Cítit žal a smutek je přirozené a není dobré ho potlačovat. Rovněž je ale důležité v něm nesetrvávat příliš dlouho, abychom neupadali do zbytečných depresí. Andělé poukazují na to, že může mít pro některé z nás význam, abychom si nebrali všechno příliš osobně a necítili se dotčeni každou maličkostí. Ne všechno je tak špatné, jak to vnímáme. A prožíváme-li takové citlivé období, kdy z nás staré energie vyplouvají proudem, vnímáme i vnější energie mnohem silněji a vážněji, než jaké ve skutečnosti jsou, a často na ně také přehnaně reagujeme. Než tedy něco přijmeme osobně, dopřejme si chvíli čas, dýchejme a nikam nespěchejme. Zaměřujme se teď dovnitř, nikoli ven. Vnější dění nám může i pouze zrcadlit naše vnitřní dění, a tak to vůbec nic nemusí znamenat.

CELKOVĚ se jedná především o týden vnitřní péče a zpracovávání svých emocí, které se možná dříve dostaly do nerovnováhy v důsledku přehnaného naslouchání rozumu. Pokud jste v předchozím období především přemýšleli (ať už jste analyzovali či myšlenkově řešili nějaké problémy nebo jste si dělali starosti a vytvářeli si myšlenkové scénáře), přirozeně se o slovo přihlásily vaše emoce. Nyní jim tedy věnujte pozornost, kterou jste jim předtím nedali, přivítejte je a umožněte jim, aby se projevily. Dopřávejte si čas o samotě, poslouchejte klidnou hudbu nebo meditace, a požádejte také druhé lidi, s nimiž pobýváte nebo s nimiž se stýkáte, aby vaši potřebu respektovali. Kdykoli procházíte energetickou očistou, jste obzvláště citliví na energie druhých, a proto je důležité se od nich oprostit alespoň na toto krátké období. Rovněž vám mohou pomoci ochranné krystaly a kamínky nebo energetické obrázky (a cokoli jiného, co vás napadne). Není se čeho bát, neboť všechno se po této vnitřní práci dostane zase do rovnováhy. Máme k dispozici všechno, co potřebujeme, ať už vlastní schopnosti nebo pomoc druhých lidí a andělů na Nebesích. Mějme sami v sebe důvěru stejně jako v Nebesa a jejich dokonalý pořádek a nekonečnou moudrost, která zdaleka přesahuje tu naši osobní a která má pro nás dokonalé řešení na každý problém. Vždy jsme v bezpečí a pod ochranou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.