neděle 28. prosince 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 29.12. 2014 do 4.1. 2015

Ahoj, tady je Doreen a šťastný Nový rok! Toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 29. prosince 2014 do 4. ledna 2015. Máme tu rok 2015! Zrovna jsem prosila o pomoc s výběrem karetní sady pro tento novoroční výklad a přišlo mi, že nás do nového roku uvedou karty Poselství archandělů. A je to jasné, protože archandělé nám chtějí dát svou sílu, moc, lásku i podporu! Také natočím video s celoročním výkladem a poselstvím andělů pro nový rok, a to v průběhu následujících týdnů. Určitě budete první, kteří se o něm dozví!
Zatím si tedy vyložíme pro tento přelomový týden. Nejprve se nad kartami pomodlím a požádám Boha o poselství, vedení a požehnání pro každého, kdo sleduje toto video. S tímto záměrem a touto modlitbou karty míchám. I vy to tak můžete udělat. Všichni to mohou udělat. Vše je to jen o záměru. Držím si tedy tento záměr a dívám se po kartách, které vyčuhují z balíčku. Jednu kartu vytáhnu pro pondělí a úterý, tedy konec roku, další pro středu a čtvrtek, a pak poslední pro konec týdne, to se podíváme, jak nám bude v novém roce. Co se týká novoročních předsevzetí, podle mě si děláme předsevzetí každý den, protože to není jen Nový rok, kdy něco nového začínáme. Ale je to dobrý odrazový můstek a také velmi vhodný čas k detoxikaci nebo k čemukoli jinému, co je pro vás pozitivní a zdravé. Protože si to zasloužíte!

Nádhera! Pro začátek týdne nám vyšla karta Citlivost. A to pravděpodobně znamená ještě dozvuk svátků. Možná se nám některé věci nevyvedly, možná se vyvedly, ale přesto jsme pocítili nějaké zklamání, možná jste smutní kvůli tomu, že zase odjíždíte od rodiny a přátel. Jste citliví a velmi emocionální. Může to být také kvůli tomu, co všechno se děje ve světě. V tomto období v roce se vždy děje mnoho věcí. Nijak je prosím nepřeceňuji, ale opravdu se jich děje hodně, spousta energií se dostává do střetů a pro nás je důležité nenechat se stáhnout do temnoty, ale zůstat soustředěni na světlo. A vaše citlivost je součástí tohoto světla! Vaše citlivost je vaším pravým já a vaše pravé já je citlivé a silné, stejně jako je citlivý a silný i Bůh. Součástí vaší osobní síly je mít úctu ke své citlivosti a vážit si jí. Znamená to říct: "Podívejte, potřebuji i čas pro sebe." Na kartě je krásný anděl o samotě venku v přírodě, v zahradě. Můžete jít ven za každého počasí nebo se napojit na přírodu uvnitř prostřednictvím přírodnin a meditovat. Anděl na kartě hraje na hudební nástroj a právě něžná hudba patří mezi mé nejoblíbenější způsoby relaxace. Zapněte si nějakou meditační hudbu u sebe doma! Zpívejte si, nebo si najděte na youtube volně stažitelné nahrávky meditační hudby. Poslouchejte... vdechujte ji... a pak všechno vydechněte a nechte to jít... Ciťte se tak, jak se chcete cítit. Nesnažme se své pocity potlačovat! A už vůbec k tomu neužívejme návykové látky! Nesnažme se otupovat. Promluvme si se svými pocity - jsou to pro nás velmi cenní učitelé, kteří nám chtějí něco sdělit. Často nás naše pocity vedou určitým směrem, ale když je neposloucháme, skončíme uvíznutí v podmínkách, které pro nás nejsou dobré. V úvodu týdne tedy budeme velmi citliví.

Pro středu a čtrvtek zde máme kartu Milovaný. Je to karta vztahů. Obvykle je to znamení pro naše nezadané přátele, kteří si někoho hledají ;) Možná někoho potkáte na oslavách Nového roku! Mějte oči otevřené! :) Ale samozřejmě to souvisí také s již existujícími vztahy, například s rodinou, v níž žijete, s vaším milencem/milenkou či manželem/manželkou, s dětmi, s vašimi milovanými blízkými na Nebesích, a také mi říkají, že hlavně s tím nejmilovanějším člověkem ve vašem životě - s vámi a vaším vztahem k sobě samým. Samozřejmě se to také týká vztahu s Bohem. Jaký je ale váš vztah se sebou samými? S tím, jak vstupujeme do nového roku, je vhodné udělat si inventář o tom, co se vám na minulém roce líbilo a co naopak nelíbilo. Podle toho si nastavte záměry pro tento nový rok. Nemusíte mít kontrolu nad vším, ale můžete si vytvořit mocné záměry, které vás budou provádět celým rokem. Oddejte se aktivitám, které jsou pro vás pozitivní i pro vaše zdraví, pro vaše životní poslání, atd.

Woooow! Podívejte, jak nám začne nový rok! Vyšla nám tu Prosperita! Je tu archanděl Ariel, který je nejblíže Zemi, který nám pomáhá rychle zhmotňovat a přitahovat hojnost, a který dohlíží na naše milované životní prostředí a zvířata, především ptáky. Prostřednictvím této karty nám sděluje, že tedy na začátku nového roku můžeme očekávat příliv hojnosti. A andělé říkají, že to nás vrací zpátky k našim záměrům. Ujistěte se prosím, že se kvůli vydělávání peněz nevzdáváte vlastního osobního života. Je důležité udržovat obojí v rovnováze. Ujistěte se, že JEN nevyděláváte peníze. Protože hojnost znamená spoustu věcí, nejen peníze. Hojnost znamená také hojnost vnitřního míru. Znamená dostatek času na odpočinek, času pro vás. V roce 2014 jste se pořád za něčím hnali a snažili se všem ostatním zavděčovat. Tohle už tedy ne! Rok 2015 vezmeme pevně do svých rukou a řekneme: "Udělám si tento rok smysluplným!" Můžete si chtít dopřávat více času sami pro sebe a své priority, na své projekty a také na pomoc druhým, neboť jste milujícími dávajícími. Prosperita může mít tolik významů! Může znamenat zdraví, lásku, i dostatek peněz na placení účtů, abyste se mohli cítit pohodlně a ne ve stresu. 

Nový rok tedy začneme velmi dobře. Pamatujte, že si to zasloužíte. Součástí procesu zhmotňování je také přijímání. A v minulém výkladu byla poslední karta o ochotě přijímat. Když vám tedy Vesmír vychází vstříc a nese vám odpovědi na vaše modlitby, když k vám přicházejí dobré věci... řekněte DĚKUJI a přijměte je. Čím více si dovolíte sami přijímat, tím více budete mít k dispozici k dávání druhým. Když si uděláte čas na to, abyste si dali do pořádku své zdraví, udělali si detoxikaci, a dobře se o sebe starali, dáte tím velký dar i vaší rodině, vašim přátelům i vašim klientům, kteří vás potřebují. A rozhodně tím také dáváte dar Bohu a andělům, protože vzdáváte úctu tělu, který jste od nich dostali jako primární prostředek k plnění vašeho životního poslání. Začněme si tedy svých těl opravdu vážit a pracovat s nimi. Začněme si vážit každého jediného okamžiku, který na této Zemi máme, a využívejme ho tím nejsmysluplnějším způsobem pro naši duši. Dokážete to!

Těším se na vás v budoucím novoročním videu, které vyjde velmi brzy. Ve zbývajícím čase vám posílám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou mí přátelé: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=vhNLkBKJrEs
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.