pondělí 29. prosince 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro konec roku 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Máme tady konec roku a já doufám, že jste prožili pěkné srdečné Vánoce a strávili sváteční období se svými milovanými blízkými. Pro tento týden vytáhnu jednu kartu ze sady Květové terapie, ale také bych chtěl udělat to, že se více zaměříme na úplně novou energii roku 2015. A tak tento výklad zaměříme pouze na konec prosince, a potom, s novou energií 1.ledna vám udělám úplně nový výklad se spoustou nových informací! Počkejte si tedy na něj, bude to velmi brzy. Pojďme se tedy zeptat, co nám andělé chtějí říct pro tuto první část týdne. 

Máme tady kartu Léčení minulých životů, a to je velmi zajímavé. Protože jsem sám cítil, že jak se rok chýlí ke konci, tak se hodně zaměřujeme na to, co všechno se stalo během roku 2014. Tolik se toho stalo! Ale nechtěl bych, abyste se cítili špatně kvůli tomu, že jste něco prošvihli, nebo že jste si neudělali více času na některé důležité úkoly. Dělo se toho tolik! A karta Léčení minulých životů, karta pomněnky, nám právě připomíná tuto skutečnost - že se toho mnoho stalo. Během roku 2014 jste se neustále něco učili. A andělé po nás nyní chtějí, abychom se v těchto dnech od této energie očistili. Připravují nás na rok 2015. A já sám nyní hodně uklízím a umývám věci doma. Znáte to, když se ponoříte do své skříně a najdete tam věci, na které jste úplně zapomněli, že je máte. Jsem přesvědčený, že to souvisí právě s touto energií pročišťování a uklízení, protože rok 2015 bude podle slov andělů prostě úžasný. Bude to zázračný rok, během něhož se nám všechna ta tvrdá práce, kterou jsme vykonali, začne vyplácet. A tak si myslím, že to nejlepší, co teď můžete udělat, je soustředit se na sebe a očistit svou energii a také svůj prostor, fyzický prostor, v němž pobýváte. Může to tedy být ve smyslu jarního úklidu, přestože momentálně není jaro :) Já v tom budu určitě pokračovat a budu se očišťovat od energie roku 2014, aby pak úplně nová energie roku 2015 mohla přijít už v těch následujících pár dnech.

Počkejte si tedy ještě na speciální video, které udělám o nové energii roku 2015 a které vyjde velmi brzy! A do té doby se prosím očistěte od staré energie. Pojďme se uvolnit od své minulosti a soustřeďme se na tu pozitivní budoucnost, která je před námi. Moc se na vás těším v dalším videu! Do té doby se o sebe ÚŽASNĚ starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny! :)

* * *

zdroj: http://youtu.be/O9Gyx3MaMNk
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.