pondělí 15. prosince 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 15. do 21.12. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro nadcházející týden. Jsme už taaak blízko vánočním svátkům! Pokud jste byli v poslední době v nějakém nákupním centru, pak jistě můžete potvrdit, že toto sváteční období je definitivně tady! Stojíte s autem na parkovišti a čekáte, až se uvolní místo. Sledujete člověka, který se chystá odjet, jak nakládá do auta jednu věc po druhé, jako by to chtěl co nejvíce prodloužit, a pak si chcete zabrat to místo, na které jste nějakých 10 nebo 15 minut čekali, a šup! Někdo vám tam vjede před nosem a sebere vám ho. Jaká skvělá příležitost se naštvat, cítit se frustrovaní a spadnout do svého ega, snahy soutěžit a setrvat pak v této energii celý den! Vánoce mají být svátky štěstí a radosti a šíření těchto prožitků. Když se však rozhlédneme a díváme se na některé lidi kolem nás v tomto čase... no, tak ta energie může být vskutku velmi odlišná. Není to žádná jiná energie než rozčilení. Je hektická, chaotická, stresující... a pak zjistíte, že vy sami běžíte do nákupního centra a hledáte, co koupit. Pokud vám někdo bude chtít ukrást vaše místo, prostě mu ho nechte. Jde jen o to, abychom nesnižovali svou vlastní energii soustředěním se na něho. Nechceme si tím jedním zážitkem zkazit celý den. Nasaďte si na obličej úsměv, projděte se ulicemi, vyzařujte štěstí, šiřte mezi lidi, kteří to potřebují, vánoční radost. O tom má toto období v roce být. A zatímco nakupujeme a zatímco plníme všechny úkoly, které splnit musíme, máme jako duchovně zaměření lidé menší výhodu, protože víme, že to nejsou tyto materiální věci, které nás dělají šťastnými. Není to o dokonalých dárcích nebo množství utracených peněz, ale o radosti. Je to o lásce a spojení s lidmi, kteří jsou nám blízcí. Může to být tedy vhodný čas k tomu, abychom někomu poslali email psaný od srdce. Pokud rádi posíláte pohlednice, pak je vypište a s láskou je těm lidem pošlete. Dáte tím někomu najevo, že existuje někdo, kdo na něj myslí. Může to být i velmi stručný text. Právě v takové energii rád setrvávám. Právě o tom je tento čas. A tak neupadejme do stresu a místo toho se soustřeďme na všechna požehnání, která již máme. Tento rok byl tak intenzivní a utekl tak rychle! Zdá se, jako by se Vesmír pokusil nacpat co nejvíc věcí do posledních dvanácti měsíců. Ale už se blížíme ke konci a já cítím - a také andělé mě vedou k tomu, abych to řekl - že rok 2015 bude ohromný! A tak se na to připravte ;)

Pojďme se teď podívat na to, co nám chtějí říct karty Květové terapie pro nadcházející týden. Vytáhnu jen jednu kartu. Úžasné! Dokonale to sedí k tomu, co jsem právě řekl :D

Je to karta bromélie s názvem Buďte pozitivní. Ta nám připomíná, že se máme soustřeďovat pouze na ten nejlepší možný scénář a neupadat do stresu nebo dramat. Co nás na kartě může také zaujmout, je vzhled bromélie, která připomíná korunní čakru, to energetické centrum na temeni naší hlavy, která je naším spojením s Božstvím. Je to naše spojení s Bohem, s anděly a také s ostatními navzájem. Tento týden je tedy o soustředění se na všechna požehnání, kterých se vám již dostává. Zaměřte se na radost, lásku a štěstí! Nasaďte si ten úsměv na tvář a šiřte radost mezi všechny, které potkáte! Tento týden tedy odstrčíme stres a dramata stranou a soustředíme se na lásku.

Velmi se těším na tuto lásku, protože již teď vidím spoustu usmívajících se lidí, ke kterým se připojím i já. Pojďme tedy všichni společně sdílet tuto radost a nechme se jí uvést do období svátků. Posílám vám mnoho andělských požehnání, zahrnuji vás vší tou pozitivní energií, ať už máte po nákupech, ať už máte všechno, co jste chtěli, a také požádáme anděly, ať vám najdou parkovací místo, o kterém nikdo jiný neví :D
Než se uslyšíme zase příští týden, tak se o sebe dobře starejte, užijte si tento týden (!), prožijte ho v míru, a pamatujte, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/_TFsH4_JTM4
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.