pondělí 22. prosince 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 22. do 28.12. 2014

Ahoj, tady je Robert Reeves a toto je duchovní poselství pro následující týden. Máme tu vánoční období, a tak prožíváme možná nějaký ten větší stres a shon, a tak tuto energii pročistíme a pustíme právě tady a právě teď. Zavolejme tedy nyní své anděly a požádejme je o podporu a asistenci v průběhu celého týdne a vlastně v průběhu celého svátečního období. Protože chceme být soustředěni na štěstí a radost, a neupadat do stresu a dramat, která vytvářejí druzí lidé.
Pojďme se podívat, co nám na tento týden chtějí sdělit karty Květové terapie. Natočil jsem pro vás také speciální vánoční video, tak se na něho pak mrkněte :)

Kartou pro tento týden je krokus a jeho sdělení Jste duchovní učitel. V 99% případů tato karta znamená přesně to. Že část vaší duše je tady, aby učila, aby inspirovala a povznášela druhé lidi. A myslím si, že máme skvělou příležitost otestovat energii, kterou můžeme vnést do tohoto nadcházejícího týdne. Když druzí lidé upadají do materialismu, řeší dárky a peníze, a všechny další věci, které jim působí stres, pak jim my můžeme připomenout, že to o tom vůbec není. Že je to o spojení našich srdcí navzájem. A vy je to budete učit tím, že půjdete příkladem.
To zbývající procento významu této karty je, že máte číst více knih, chodit na více kurzů, více meditovat, spojovat se s podobně naladěnými lidmi, abychom si své poznání více prohloubili. Ale myslím si, že pro tento týden to znamená to, co jsem řekl už předtím, i andělé to říkají, a to, že máme inspirovat druhé k tomu, aby si v tomto období v roce uvědomili, že existuje jiný způsob myšlení.

Doufám, že si tento čas užijete, strávíte ho se svými milovanými, s rodinou a skvělými přáteli... a že se nebudeme moc přejídat :) Do konce roku bude ještě dost času k detoxikaci, můžete si také zavolat své anděly na pomoc, aby vám pomohli zbavit se všech škodlivin, které možná sníte během tohoto období.

Těším se na vás zase brzy a do té doby pamatujte, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/mJmSXWs_Jfc
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.