neděle 25. ledna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 26.1. do 1.2. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 26.ledna do 1.února. Už vstupujeme do druhého měsíce roku 2015, takže to utíká opravdu rychle! Ale doufám, že si tuto novou energii roku 2015 užíváte. A pokud ne, vydržte, protože je tu pro vás mnoho pozitivní energie, něco jako kouzelný koberec, který vám pomůže povznést se nad všechny těžkosti. Opravdu bude všechno lepší, hlavně poté, co překročíme 11. únor, kdy skončí první retrográdní fáze Merkuru v tomto roce. Pocítíte nový mír, novou blaženost.
Dnes bych chtěla pracovat s Tarotovými kartami síly archandělů, které jsem vytvořila spolu s Radleighem Valentinem a které vám mají pomoci uvést všechny odpovědi, které dostáváte, do akce. Proto se jmenují Síla archandělů. Je tam 78 karet, které jsem již zamíchala a modlila se nad nimi. Jsou opravdu velmi výstižné a velmi, velmi silné a motivující. Tak jako každý týden vytáhnu tři karty představující začátek, střed a konec týdne. Při míchání se dívám po kartách, které vyčuhují z balíčku, a ty vybírám. Ale každý má svůj vlastní způsob, jakým si vybírá karty, a nikdy se nemůžete splést.

Na pondělí a úterý tady máme Sedmičku Gabriela, a ta je celá o tom, že si máte stát za tím, čemu věříte. Věřte si a chopte se své osobní síly. Zde tedy přichází na řadu asertivita, o které jsem mluvila i v ročním výkladu pro rok 2015. A už je to tady! Andělé říkají, že se nemáte nechat od svých nápadů, které dostáváte, odrazovat svým egem! Ego vždycky říká: "Hm, ale to nebude fungovat, protože... a protože... a protože..." Pamatujte, že čím větší máte poslání, tím hlasitěji se s vámi bude ego hádat a snažit se vám nápady vymluvit. Andělé poukazují na obrázek na kartě, kde je žena jedoucí na Pegasovi. Říkají, že i vy máte křídla! Vlastně je to podobné, jako jsem mluvila o tom kouzelném koberci. Dostane se vám velkého povznesení a nadlehčení, jakmile ovšem uděláte první krok. Andělé říkají, že nebudete na všechno sami, ale že je třeba, abyste sami vykročili oním směrem, a pomoci se vám dostane pak na cestě. Je to nádherná karta, ale je důležité mít důvěru sami v sebe. To je velká součást toho všeho. Je důležité chopit se své síly a nevzdávat se jí kvůli svému egu nebo kvůli egu jiných lidí. Jak víte, někdy se vás lidé snaží "chránit" před zklamáním tak, že vás už předem odrazují od toho, abyste se za svými sny vůbec vydávali. Nebo vaše ego vám začne vykládat: "Ještě nejsi připraven/a, než začneš, musíš být napřed dokonalý/á, na to nejsi dost dobrý/á, něco takového si ty nezasloužíš, na to nejsi kvalifikovaný/á, a bla bla bla bla bla bla!" Pravdou je, že my všichni potřebujeme pomoc, když začínáme něco nového. Všude kolem vás jsou různí odborníci, kteří mají potřebné informace, můžete se také učit z internetu a udělat si průzkum, nebo vyhledat nějakého mentora či učitele, nebo podpůrnou skupinu - zkrátka někoho, kdo má o dané věci mnoho informací. Tento týden nám tedy začíná velmi silně.

Podívejme se na střední část týdne. A je tu další karta s koněm, to je zajímavé. Je to Rytíř Michaela. Tato karta říká, že se věci budou odehrávat rychle. Máte dávat přednost logice před emocemi. A přicházejí náhlé změny. Tady to vypovídá o tom, že jakmile se svým nápadům oddáte, všechno se dá rychle do běhu. Takže zapněte si pásy! :) Nebo tedy spíš se pevně držte v sedle, přece jen tady máme koně. Koně představují svobodu, rychlý pohyb a váš rychlý pokrok. Střed týdne tedy bude... intenzivní. Velmi intenzivní. Budete-li však sami k sobě pravdiví, bude to pro vás intenzivní ve šťastném slova smyslu.

No a podívejte se na to, co tady máme pro konec týdne, tedy pátek, sobotu a neděli. Je to Osmička Gabriela. Opět je to o velké aktivitě, okamžitých a rychlých výsledcích a důležité komunikaci. Jak víte, obvykle si během středu týdne hodně prožijete, a pak o víkendu si jdete odpočinout, uvolnit se, pobýt s přáteli nebo se jít pořádně vyspat. Tentokrát ne. Tato karta říká, že jakmile otevřete dveře a začnete pracovat na naplňování svých snů, pošlete své ego na dovolenou a budete naslouchat výhradně svému vnitřnímu vedení, a vykonáte všechny ty změny, ke kterým jste vedeni, věci se dají rychle do pohybu, a v tomto sledu to také bude pokračovat. Jakmile se oddáte své vášni, nebudete chtít zastavit. Ať se jedná o jakýkoli projekt, ať je to cokoli, co ve vás vyvolává velké nadšení, a co děláte rádi, právě to je klíčem k úspěchu - dělat jen to, co máte skutečně rádi. Protože když něco děláte rádi, pak nad tím také rádi trávíte čas. A čím více času nad tím trávíte, tím lépe investovaný čas to je a tím lépe se vám tento čas také vyplácí. Kromě toho, vaše vášeň je také magnetická a přitahuje k vám lidi, kteří vám chtějí pomoci, přitahuje vám zákazníky a klienty, a v této vášni je velké kouzlo.

Toto období je skutečně vhodné k začínání nových věcí, avšak máme tady stále retrográdní fázi Merkuru, která potrvá až do 11.února, a tak se v této době vyhněte podepisování smluv. Dále pokud jste již něco začali, možná bude dobré se na to podívat, a pokud máte v plánu něco úplně zbrusu nového, možná by nebylo od věci nechat si to až na dobu po 11.únoru ;) Prosím, nejedná se o žádnou pověru. Je to zkrátka energetické působení, které jste možná i sami vycítili. Něco se zkrátka děje. Tento týden je vhodný ke všem počátečním krokům k našim snům, které začínají na "pře-", jako je třeba přehodnocení, přezkoumání, apod. Když toto uděláte, pak bude vaše retrográda Merkuru plynout volně, možná na pár výpadků v počítačích :)
Energie je nyní intenzivní a vy také žijete velmi intenzivně! Nezapomínejte si volat své anděly na pomoc se vším, co budete potřebovat. Andělé vám ještě vzkazují, že se máte dobře starat o své tělo! Abyste dostatečně spali, pili dost vody, jedli dostatek čerstvé zeleniny a ovoce, a když toto všechno uděláte, nabijete se energií, kterou pak budete potřebovat pro práci na svých vášních a mohli se pustit do svých projektů.

Vězte, že mé modlitby jsou s vámi. Jsem za vás nadšená! A prosím, i vy buďte z nových věcí nadšení, místo abyste z nich měli strach! Nebojte se změn! Berte to tak, že jste dočetli jednu kapitolu, a nyní je načase otočit list a začít se do další kapitoly. A vychutnat si ji :)
Mnoho lásky vám všem! A prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=HwQQbUbvhPI&x-yt-cl=84503534&feature=player_embedded
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.