neděle 14. února 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 15. do 21.2. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 15. do 21.února. Jsme dnes s Michaelem na našem ranči, kde chováme koně. Jsem tu se svým hřebečkem Scoutem. Potřebuje koupel, ale je velmi roztomilá, úžasná bytost. Říkala jsem si, že když jsme minulý týden měli tolik silných informací od víl, budeme i tentokrát pracovat s vílami - prostřednictvím karet Vílího tarotu. Jako každý týden tyto karty nejprve zamíchám a pomodlím se k Bohu, aby nám skrze ně seslal svá poselství. Samozřejmě také naslouchejte svým vlastním poselstvím, která při tomto výkladu dostanete. Zeptáme se tedy Boha, jaká poselství pro nás má na následující týden, jaká požehnání můžeme světu přinést a co podle něj potřebujeme vědět. 

Pro pondělí a úterý zde máme Sedmičku Podzimu. Říká: Buďte trpěliví a nebojte se. Tato karta vypovídá o přípravě na to, co přijde později, a nebýt rozčilení, kdy se něteré věci nevyvíjejí tak rychle, jak byste si přáli. Je to karta, která říká, že máte věřit v Božské načasování. Sama jsem se tomu učila - pořád jsem přemýšlela, jestli v tom je nějaký blok, proč se to neděje dost rychle, nebo jestli mi něco uniká, a pak vyšlo najevo, že to tak muselo být, protože dříve nebyl pravý čas, aby se to, co jsem chtěla, splnilo. Stejně tak to platí i pro vás, mí drazí. Nevpouštějte do svého zhmotňování žádné starosti! Starosti jsou pro vaše přání jako jed. Místo toho se naplňte vírou, že všechno se pro vás zařídí. Ať už si zhmotňujete cokoli - partnera duše, zrovna máme za sebou Valentýna, tak je toto téma čerstvé pro mnoho lidí, téma lásky a romance, nebo nový domov, nové zaměstnání - vždy jde o to si uvědomit, že Božské načasování pracuje pro vás. Andělé pracují v zákulisí, aby vám pomohli. Takže vydržte!

Pro střed týdne tady máme kartu Rovnováha. A je to zajímavé, protože i ta vypovídá o Božském načasování. Není kam spěchat, není třeba na nic tlačit. Ve skutečnosti se vyvíjením nátlaku na něco můžeme zablokovat a navíc, to, za čím se honíme, před námi utíká. A tak se za svými sny nehoňte, nepronásledujte je. Pronásledování něčeho vychází ze strachu a doslova tím Vesmíru říkáte: "Co když se to nesplní? Co když to nedostanu?" Místo toho své sny ZVĚTE do svého života. Pracujte na nich každý den - každý den věnujte aspoň jednu hodinu tomu, na čem vám záleží, nebo více než hodinu. Ale aspoň hodinu denně se jim věnujte a udržujte si pozitivní myšlenky a zůstaňte v rovnováze.
Také to znamená udržovat rovnováhu ve svém životě. Cítíte-li, že máte nedostatek energie, možná prostě potřebujete přestat tak moc pracovat, přestat tak moc na něco tlačit, přestat se tolik strachovat, a jít si třeba zacvičit jógu nebo jít do přírody, podívat se na zábavný film nebo zavolat kamarádovi či kamarádce - zkrátka udělejte něco, co vám k rovnováze pomůže. Postarejte se o své fyzické potřeby, duchovní potřeby i intelektuální potřeby. Pro střed týdne tu tedy máme téma rovnováhy. Pamatujte, že kdykoli pocítíte, že nejste v rovnováze, máte nad tím moc! 

A na konec týdne... aaach, to je krásné! Mám z toho úplně husí kůži! Milenci! Celá tato sada je udělaná podle Artušovských romancí a Glastonbury. Patří tam také skotská kaple Rosslyn, ve které mají na obrázku na kartě víly svatbu. Karta Milenců může doslova znamenat nového partnera či partnerku, nové partnerství, zamilování se do života a cítit se znovu šťastní, a stejně tak to může znamenat prohloubení vašeho současného vztahu s partnerem, kterého máte. Na víkend nám tu tedy vycházejí srdeční záležitosti. Tento víkend opravdu procítíme srdcem. Měla bych také podotknout, že se blížíme k úplňku, který bude 22.2., a tři dvojky 222 znamenají "Udržte si víru", takže budeme pracovat v tento den na zhmotňování. Bude to úplněk v tvrdě pracujícím znamení Panny a možná nevíte, že úplněk není pouze jeden den, ale tři dny - včetně dne předtím a dne potom. V neděli tedy bude úplněk také a mnozí z nás jsou na něj citliví. Možná to pozorujete i sami na sobě. Lidé nemohou spát, jsou unavení, silně emocionální a citliví. Pro víkend tedy vychází láska, a pokud pocítíte únavu nebo zvýšenou emocionalitu, tak si to prosím nevztahujte na sebe. Vězte, že tím stejným si prochází každý citlivý člověk. 

Bude to tedy velký týden posunu vpřed, i když některé věci mohou zabrat delší čas. Můžete cítit netrpělivost a frustraci. Navenek se tento týden může zdát, že jsou věci zablokované, ale není to tak! Věci se pouze odehrávají v zákulisí. Dejte si tento týden načas, zůstaňte soustředěni ve svém srdci, a rozhodně si udělejte čas na sebe. Zacvičte si jógu nebo si udělejte nějaké duchovní cvičení. Rozhodně si na to udělejte čas, protože investice do sebe samých je zároveň investicí do vašeho životního poslání, které pomáhá i vaší rodině, vašim milovaným a celému světu.

Posílám vám mnoho lásky, mí přátelé, a prosím, modleme se společně za trpělivost s Božským načasováním, protože je opravdu důležité, aby se věci staly v pravý čas s těmi pravými osobami, protože když si něco vynutíme, tak to nikdy dlouho nevydrží. 

"Drahý Bože, pomoz nám prosím zůstat trpěliví a udržet si víru, a pomoz nám zůstat soustředění ve svém srdci a dobře se starat o sebe i o druhé."

Andělská požehnání vám všem, mí přátelé. A řekněte prosím se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/Yh1MjcN5V8U
překlad: Magda Techetová 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.