neděle 20. října 2013

Archandělé a jejich pomoc s kariérou

Archandělé jsou maximálně ochotní vám pomoci se všemi aspekty vaší kariéry. Dále následuje seznam vybraných úloh, které plní konkrétní archandělé:

Ariel
Pomáhá lidem zajímajícím se o kariéru v oblasti životního prostředí, přírody a zvířat. Ariel také pomáhá manifestovat peníze či jiné předměty potřebné ke smyslu vašeho života a každodenním výdajům.

Azrael
Pokud vaše kariéra zahrnuje poradenství v zármutku či provádění lidí obdobím po ztrátě blízké osoby (jako práce v nemocnici, hospici, poradenském středisku atd.), tento archanděl bude vést vaše slova a činy, abyste pozůstalé dokázali utěšit a posílit.

Chamuel
"Archanděl nalézající" vám pomůže zacílit práci či kariéru, kterou hledáte. Chamuel vám také pomůže udržet si klidnou mysl.

Gabriel
Archanděl-posel pomáhá učitelům, novinářům a těm, kdo chtějí pracovat s dětmi. Cítíte-li, že jste vedeni ke psaní, Gabriel vás bude motivovat a řídit. Pokud byste nějakým způsobem rádi pomáhali dětem, požádejte Gabriela o božský úkol.

Haniel
Archanděla půvabu je skvělé zavolat, když jdete na pohovor, během schůzek nebo kdykoli potřebujete být obzvláště výřeční a elegantní.

Jofiel
Archanděl krásy vám pomáhá na pracovišti udržet čistotu, vysokou energii a pozitivní myšlenky na svou kariéru. Pomáhá také umělcům, kreativním lidem, komukoli v oboru krásy a odborníkům na feng-shui ve všech aspektech jejich povolání.

Metatron
Pokud se vaše kariéra točí kolem adolescentů nebo energických dětí, Metatron vám může pomoci. Může vám přidělit božský úkol, jestliže byste rádi pracovali s teenagery. Metatron je také úžasný motivátor a organizátor, takže ho zavolejte, potřebujete-li pomoct "nakopnout".

Michael
Archanděl Michael vám dokáže pomoci rozpoznat smysl vašeho života a určit další kroky, které byste měli pro svou kariéru udělat. Jedním z nejlepších způsobů, jak jej povolat, je napsat mu dopis a zeptat se na ty nejlepší profesionální či vzdělávací možnosti. Michael je jedním z nejhlasitějších archandělů, takže asi nebudete mít potíže ho uslyšet. Jeho odpovědi napište v dopise pod své otázky, abyste měli záznam rad, které vám ohledně kariéry přinese.
Michael jde podle svého stylu řeči přímo k věci. Je velmi milující, ale také velmi nevybíravý. Z tohoto důvodu je tím pravým andělem, kterého povolat, když potřebujete odvahu změnit či zlepšit svou kariéru. Pomůže vám přejít k lepší práci; začít budovat svůj vlastní podnik, a láskyplným způsobem říkat pravdu svým spolupracovníkům, šéfům a klientům.
Michael umí také fantasticky opravovat elektronické a mechanické předměty, jako jsou počítače, auta, faxy a tak dále.

Raguel
Jsou-li součástí vašeho povolání vztahy s klienty a spolupracovníky či mediace (jako třeba manželský poradce), archanděl Raguel dokáže zajistit harmonickou komunikaci.

Rafael
Souvisí-li vaše kariéra s léčením nebo máte sklony se léčitelem stát, Rafael vám může pomoci. Jako hlavní léčebný anděl vám Rafael pomáhá se všemi aspekty vašeho povolání. Může vám pomoci vybrat specializaci, ve které byste byli nejšťastnější, zařídit poplatky za vaše vzdělávání, otevřít a vést léčebné centrum, nalézt nejlepší zaměstnání v této oblasti nebo nastartovat úspěšnou soukromou praxi a vést vás k tomu, abyste ze sebe během svých léčebných seancí dostali to nejlepší.

Sandalfon
Tento archanděl pomáhá s kariérou na poli umění, obzvláště hudby. Povolejte Sandalfona, aby se stal vaší múzou, která vás bude inspirovat, učitelem, který povede váš tvořivý proces, a agentem, jenž vaše kreativní projekty prodá.

Uriel
Archanděl světla umí rozzářit vaši mysl moudrými nápady. Uriela povolávejte při řešení problémů, hledání nových nápadů či důležitých rozhovorech.

Zadkiel
Tento archanděl vám pomáhá zlepšit paměť a je úžasným pomocníkem pro studenty nebo každého, kdo si potřebuje zapamatovat jména, čísla či jinou důležitou informaci.

* * *

- z knihy Andělská terapie - pracovní kniha, Doreen Virtue


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.