sobota 19. října 2013

Vztahy pro důvod, období nebo celý život?

Lidé přicházejí do vašeho života z nějakého důvodu, na nějaké období nebo na celý život. Když zjistíte, který případ to je, budete vědět, co pro každou osobu můžete udělat.

Pokud jsou lidé ve vašem životě z nějakého DŮVODU, obvykle přišli naplnit nějakou potřebu, kterou jste projevili. Přišli k vám, aby vám pomohli projít skrze složité věci; aby vás provázeli s veškerým vedením a podporou; aby vám pomohli fyzicky, emocionálně nebo duševně. Může se zdát, že je poslal sám Bůh, a je to opravdu tak. Jsou s vámi z důvodu, že jste je potřebovali.
Později, když ve vašem životě vše klape nebo v nějakém nevyhovujícím čase, tato osoba řekne nebo udělá něco, co vztah ukončí. Někdy tito lidé pokračují dál. Někdy odejdou pryč. Někdy se vzpírají a nutí vás, abyste zůstali stát. Musíme si však uvědomit, že naše potřeby byly naplněny, naše přání byla splněna a jejich práce je u konce. Modlitba, kterou jste vyslali, byla zodpovězena a nyní je čas hnout se z místa.

Někteří lidé do vašeho života přicházejí na nějaké OBDOBÍ, protože přišel čas, kdy své lekce máte sdílet, máte spolu růst nebo se společně něco naučit. Přinášejí vám mír a rozesmívají vás. Mohou vás naučit něco, co jste nikdy nezkoušeli. Obvykle vám také dávají neuvěřitelné množství radosti. Věřte tomu. Je to skutečné. Ale je to jen na určité období.

CELOŽIVOTNÍ vztahy vás učí celoživotní lekce – to, co musíte vybudovat, abyste získali solidní emocionální zázemí. Váš úkol je přijmout tuto lekci, milovat onu osobu a využít to, co jste se naučili ve všech ostatních vztazích a oblastech vašeho života.

Říká se, že láska je slepá, ale přátelství je jasnozřivé.

* * *

(Lessons Learned In Life)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.