pondělí 18. listopadu 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 18. do 24.11. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 18. do 24.listopadu. Michael a já se nyní chystáme na cestu do Austrálie na kurz Andělské intuice. Dnes se podíváme, co nás čeká další týden. Momentálně máme všichni velice silné a intenzivní období, ale naším úkolem je zůstat ve svém středu a v míru, tak abychom mohli posílat své modlitby všem ostatním. Dnes bych chtěla vykládat se svými oblíbenými kartami Rady andělů na každý den. Vždy, když se mě někdo ptá, s jakými kartami by bylo nejlepší začít, vždy odkazuji na tyto karty. Důvodem je to, že celé, nebo téměř celé poselství je uvedeno přímo na kartě. Nemusíte vlastně ani používat knížku, ačkoli i ta se hodí, pokud ještě plně nedůvěřujete své intuici nebo si nejste jistí, zda jste jejímu významu správně porozuměli. Tyto karty vám mohou pomoci získat onu jasnost.
Dobře, tak jako každý týden se nejprve budeme modlit a požádáme o vedení pro nás všechny, o to, co potřebujeme vědět a co budeme potřebovat udělat, aby to bylo co nejvíce nápomocné. Ty zvuky, které tu slyšíte, to jsou mí pejskové, Crystal a Savana, trošku si tu hrají a vydávají u toho zvláštní zvuky :) Dále je tu také Gigi a Feather, které už znáte. Tak, pšššt! Nyní tedy vybereme tři karty. Jednu pro pondělí a úterý, a tak dále. Je to čistě intuitivní, zkrátka vyberu kartu, která mě na první pohled upoutá a prostě tomu věřím, nepotřebuji nad tím přemýšlet.

Kartou pro pondělí a úterý je Nechte svou minulost odejít. Tato karta nás upozorňuje na totéž, co jiná sada karet v minulém týdnu. Je to důležité poselství o tom, abychom se oprostili od své minulosti. Máte nechat odejít něco ze své minulosti, ať už je to nějaké vaše staré přesvědčení, nějaké zranění nebo bolest, také by to mohly být pocity viny nebo zahanbení, které cítíte k sobě samým, věci, kterých litujete, a nebo nějaký druh negativní energie. Karta říká, že to je to jediné, co vás blokuje a co vám brání se pohnout z místa.
Říká nám: "Břemeno minulosti, které s sebou vláčíte, vás vyčerpalo. Nastal čas, abyste ho odložili. Ponechte si lásku a to, co jste se naučili, a všechno ostatní nechejte za sebou. Nechcete to, ani to nepotřebujete. Už je to pryč."
Je to tedy známka nějakého odlehčení, oproštění se od něčeho, uvolnění nějakého břemene nebo nějaké negativní energie. Pokud v sobě držíte nějaký odpor nebo strach ze své minulosti, udržujete si to ve svém magnetickém poli a přitahujete si to rovněž do své budoucnosti. A tak zažíváte pořád dokola ty samé vzory, znovu a znovu, a připadáte si jako oběť. Ale vy nejste oběť a ani Bůh není žádná oběť - stvořil vás k obrazu svému, jak se říká, a tak jste velmi mocní stejně jako on. Tato karta vás tedy vybízí, abyste tuto svou moc a sílu využili, a oprostili a osvobodili se od všech těch negativních vzorů. Abyste si dokázali říct: "Tak dost!" Doslova abyste si dupli a řekli Vesmíru: "A už dost! Tohle tedy ne, už jsem z toho unavený/á!" Abyste si z toho dokázali vzít všechna důležitá poučení a nechali to jít.

Když se podíváme na střed týdne, je tu karta Radost. My všichni teď pracujeme na svém pokroku a některé věci asi nepůjdou nechat jít všechny najednou. Je to jako když loupete cibuli, vrstvu za vrstvou. Zatímco odloupnete jednu, loupete mezitím další. A jak loupete vrstu po vrstvě, je to lehčí a lehčí. Tato karta říká:
"Radost má ze všech emocí nejvyšší vibrace. Je to kouzelný pocit, že všechno je možné. Radost pramení z naší schopnosti oceňovat dar každého okamžiku. Radost vám umožňuje přitahovat a tvořit svou přítomnost i budoucnost, a to v té nejvyšší možné rovině."
Když se podíváte na obrázek, delfínek tady projevuje velkou radost. Ukazuje nám, že i přes všechny naše povinnosti můžeme být hraví a jít kupředu. Anděl nám pak říká, že tuto energii můžeme řídit. Nemusíte trpět, zatímco se věnujete svým povinnostem, je ve vašich silách učinit každý okamžik radostným a hravým. Pokud si udržíte tento záměr a povznesete své vibrace na vyšší úroveň, tzn. že nebudete přehnaně vážní, tvrdí, nabručení,
protivní, podráždění nebo unavení. Nemusíte se tak cítit! Je ve vaší moci sami si vybrat být šťastní a hraví, ať už děláte cokoli a ať jste sebevíc zodpovědní. Nechte dítě ve vašem nitru zpívat. To je ta nejvyšší vibrace.

A když se podíváme na víkend - ach můj bože, další uvolňování a propouštění - Odpoutejte se a odevzdejte. Je to velmi zajímavé, neboť v této sadě karet jsou pouze dvě karty vypovídající o propouštění něčeho a oproštění se, a obě dvě nám vyšly pro tento týden. Zároveň se týkají tématu, které jsme načali už minulý týden. Andělé si přejí, abychom opravdu nechali všechno nepotřebné odejít. Je to součást našeho duchovního růstu a můžeme tím prolomit karmický cyklus. Stačí, když si udržíte ten záměr a požádáte Boha a anděly, aby vám s tím pomáhali.
"Prosím, pomozte mi odpustit. Týká se i odpuštění mně samé/mu. Pomozte mi propustit staré soudy, staré bariéry, pocity viny nebo hanby, a všechno, co mě nutí se bránit. Pomozte mi to všechno uvolnit, tak abych mohl/a být radostný/á." Protože právě to si pro nás všechny přeje Bůh i andělé. Když jste radostní, jste na správné cestě.

Toto je velmi mocný týden. Máme tu velmi jednoduché, ale silné poselství. Karta na víkend nám říká: "Zaplavujeme vás požehnáními naší zářivé lásky. Otevřete svou náruč a uvolněte všechno to, co jste tak křečovitě drželi ve svých rukou. Otevřete svou náruč i své srdce naší lásce a pomoci."
Andělé vám tímto vzkazují, že si přejí, abyste na ně spoléhali častěji. "Nemusíte pořád dělat všechno sami. Propůjčíme vám svou energii, propůjčíme vám své světlo a lásku. Pomůžeme vám se vším, co vám přinese mír."
Má modlitba pro vás je, abyste pamatovali a spoléhali na pomoc svých andělů a abyste společně dokázali nechat všechno to tíživé odejít.

Zpátky živě na rádiu Hay House budu zase 4.prosince. Do té doby vám posílám mnoho lásky, andělských požehnání a - řekněte to prosím se mnou - Alooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=V8o8snYo0_Y
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.