pátek 22. listopadu 2013

Vaše naladění a jeho role při plnění vašich přání


"V tomto období se věnujte svému naladění. Zkoumejte, co se vám na sobě líbí a co vám pomáhá a posilněte tyto rysy, a pak zjistěte, co vám spíše jen ubližuje a někdy i kazí radost ze života, a to se rozhodněte změnit či propustit. Máte nyní velmi příhodný čas pro změnu či propuštění všeho, co vám už nepomáhá a co vás spíše jen zatěžuje, a přitom posílili a podpořili vše, co vám pomáhá a díky čemu se můžete pozitivně rozvíjet. Když začnete podnikat tyto změny svého naladění, přirozeně tím ovlivníte všechny oblasti svého života, včetně vztahů, hojnosti a zdraví.
Důležitost svého naladění nepodceňujte a snažte se si ho uvědomovat co nejvíce. Svým naladěním ovlivňujete i to, jak působíte na druhé a jak vás druzí vnímají. Stejně tak je vaším naladěním určena přitažlivost energií, které té vaší odpovídají. Pokud se zlobíte, nebudete asi příliš přitahovat člověka, který by vás potěšil, a pokud se s ním přesto setkáte, velice rychle ho zaženete svou zlobou. Vaše naladění je velmi důležité, přestože si ho mnohdy vůbec neuvědomujete.

Někdy své vyzařování silně blokujete, protože čekáte na splnění nějakého vašeho přání, a odmítáte cokoli dělat, dokud se to neobjeví nebo dokud to nenastane. Například si přejete potkat nového partnera, a tak vás vedeme ke změně vašeho naladění, posíláme vám do cesty lidi a situace, které vám v tom mohou pomoci, abyste se naladili na takovou vlnu, kterou budete mít s daným člověkem společnou. Pak si snadno vzájemně padnete do oka a najdete mnoho témat, díky nimž se seznámíte a sblížíte. To ale třeba s vaším současným naladěním není možné.
Když vás však vedeme k této důležité změně, zatvrdíte se a řeknete: "Ale já nechci měnit naladění, já chci partnera!"
Absence toho, co si přejete, je pro vás zkrátka problém č.1 a nic jiného pro vás neexistuje. Nic jiného vás nezajímá a nic jiného nepovažujete za důležité, dokud tato záležitost nebude vyřešena. Ale aby mohla být vyřešena, potřebujete podniknout právě ty kroky, které teď odmítáte a které jste rozhodnuti udělat "až potom", "až budete mít to, co jste chtěli", "až budete moci být klidní".

Můžete být klidní už teď. Je to součást plnění vašeho přání, na němž se takto sami podílíte. Nezačínejte bojovat a vyvíjet nátlak, když se to, co jste si přáli, neobjevuje. Nevyzařujte strach a napětí. Nalaďte se na víru, že všechno funguje dokonale, v dokonalém řádu, v němž do sebe všechno skvěle zapadá, ale ze kterého sami vidíte možná jen malý kousíček. Věřte, že vše, k čemu jste vedeni a co se ve vašem životě odehrává, vám pomáhá právě k naplnění toho přání, které jste projevili. Je jedno, že v tom nevidíte žádnou souvislost. Nepřebíjejte svou intuici logikou. Poddejte se přirozenému proudu života a jednejte podle svého srdce. Tím nikdy nic nezkazíte, i když vám vaše mysl může předvést hromadu logických důkazů, že poslechnout intuici může být špatně a proč byste to dělat neměli.

Nechte rozum, aby jemně doplňoval vedení vašeho srdce. Rozum není váš pán ani váš kompas. Rozum a logika vše jen zvažují a analyzují na základě dosavadních zkušeností a toho, co jste zatím poznali. Rozhodně neví a nevidí všechno. Možností a cest je velmi mnoho a jsou všechny naprosto skutečné, ale vaše mysl je všechny nevidí, a tak je nepovažuje za reálné a nepočítá s nimi. Máte pak před očima jen těch několik možností, které mysl sama vidí, a cítíte se, jako byste měli svázané ruce, protože žádná z cest se vám nezdá být ta pravá. Intuice vám mezitím huláká do ucha, že jedna z výborných cest se brzy odhalí a že máte jít tam a tam, udělat to a to, promluvit si s tím a tím člověkem, a uvidíte sami, jak všechno zapadne na své místo. Ale mysl hned řekne: "Ne ne ne, na to se nemůžeš spoléhat, protože to není jisté! Nikde v tom nevidím žádný zaručený výsledek! Mohlo by se stát, že to selže a že se stane to a to a tamto! Nemusí to vyjít! Mohlo by tě to dovést do nebezpečí a ohrožení nebo k bolesti! Tudy cesta nevede!"

V takové přetahované se můžete cítit velice zmatení a podráždění. Vaše srdce ale vidí dál než vaše mysl. Nechte si svým rozumem poradit, ale poslouchejte své srdce. Právě skrze něj vám dáváme své vedení. Neříkejte, že vás neslyšíme nebo že vaše prosby ignorujeme, když přitom vy ignorujete či nevnímáte naše vedení. Nebojte se otevřít své srdce a naslouchat mu. Nedovolte své mysli, aby vám všechno, co je nelogické, vymlouvala. Chceme vám pomoci, aby se vaše přání naplnila, a změna vašeho naladění je opravdu velkou součástí vaší spolupráce. Buďte ochotní věřit, že všechno probíhá tak, jak má, zatímco se věnujete všem prospěšným změnám. Nemějte strach, že by vám něco uteklo, kdybyste to přestali tak urputně kontrolovat, a místo toho se uvolnili. Nikdy vám neuteče nic důležitého. Všechno, co je pro vás důležité, k vám vždy přichází v pravý čas. Dovolte si tedy věnovat se sobě samým a svým proměnám, které cítíte jako potřebné. Toto období je pro to velmi nápomocné. Nebojte se nechat opadat své poslední suché listí, tak abyste mohli s volnou náručí přivítat první třpytivé sněhové vločky."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.