neděle 19. ledna 2014

Dejte svým pocitům volný průchod

"Dejte svým pocitům volný průchod. Cítíte-li se něčím svázaní nebo zatížení, nebo máte pocit tlaku na hrudi či v břišní oblasti, jsou to pravděpodobně vaše potlačené pocity, které jste nepropustili na svobodu.

Každý pocit, který jednou vznikne, potřebuje být vyjádřen. Ať je to láska, radost, smutek, hněv či jakákoli jiná emoce, od okamžiku svého vzniku směřuje ke svému projevení. Pokud jakoukoli emoci potlačíte ve svém nitru, stává se blokem a tíhou, která vám brání ve štěstí a v růstu. Často vám také způsobí zdravotní problém, neboť nenajde jinou cestu ven než právě skrze tělo. Každá emoce, kterou uvnitř sebe uvězníte, volá po vysvobození. Součástí vašich lekcí sebelásky je i upřímnost k sobě samým, odvaha přiznat si, co opravdu cítíte, a pak ochota nechat všechny tyto pocity vyjít na povrch, aby mohly jednou provždy odejít.

Je jedno, jakým způsobem je vyjádříte. Je zcela na vás, zda si o nich promluvíte s někým jiným a osvobodíte je společně, a nebo se s nimi vypořádáte o samotě. Vyberte si sami způsob, který vám vyhovuje nejvíce a při němž se budete moci nejlépe uvolnit. Cítíte-li, že by průchod některých silně negativních emocí mohl ublížit druhému člověku, můžete tyto emoce vypsat do deníku, fyzicky vybít třeba do pytle s pískem, roztrhat staré nepotřebné papíry nebo dát svým emocím průchod jiným neškodným způsobem. Také můžete požádat své anděly a průvodce, aby tuto energii odvedli pryč a proměnili ji tak, aby nikomu neuškodila.

Vaši andělé a průvodci vás velmi milují a rozumí vašim pocitům. Nikdo vás nebude soudit za to, jak se cítíte. Na své pocity máte plné právo a jejich projevení je důležitá součást vašeho léčení. S potlačenými pocity ve svém nitru nemůžete skutečně otevřít své srdce. Abyste mohli celým svým srdcem dávat i přijímat lásku a radost, je nutné ho mít čisté a zbavené starých bolestí. Neutíkejte před svými pocity. Postavte se k nim tváří v tvář, uznejte jejich existenci, dejte jim volnou cestu, a ony odplují. Tak vpustíte do svého nitra všechno to nové a krásné, co zatím muselo čekat za zavřenými dveřmi. Ničeho se nebojte a buďte k sobě upřímní. Dovolte sami sobě pokročit na své cestě a přiblížit se tak zase o kus dál ke svému štěstí."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.