pondělí 27. ledna 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 27.1. do 2.2. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 27.ledna do 2.února. Můj bože, už je skoro únor, tomu se snad ani nechce věřit. Zdá se mi, jako by nový rok sotva začal! Ale už je tu únor! Když už mluvíme o novém roce, použiji dnes k výkladu tytéž karty, které jsem vykládala pro novoroční výklad. Jsou to tarotové karty Síly archandělů, které vám dají motivaci. Řeknou vám: "Běž do toho! Udělej to!" Přimějí vás udělat vše, co je pro vás pozitivní. Tak jako každý týden se tedy budeme nad kartami modlit za to, abychom dostali poselství pro každého, kdo nás sleduje, na začátek, střed a konec týdne. Lidé se často ptají: "Jak můžete dělat výklad pro všechny?" A já odpovídám, že je to záměr a modlitby, díky nimž je to možné, jak je vidět z mnohaleté praxe.

Se začátkem týdne nám tu vychází karta Měsíc. Je tu archanděl Haniel, který nám pomáhá s intuicí. Můžete se v této době cítit velmi citliví, můžete pociťovat zvýšené naladění na svou intuici, zesílení psychických schopností nebo jasnovidnosti. Také je možné, že vás potkají nějaké mystické zážitky. Tato karta také znamená, že bude asi hodně emocionální, a právě vaše emoce vás hodně povedou. Takže je to opravdu o tom mít úctu ke své citlivosti a vnímavosti. Také to může znamenat, že ji budete vnímat mnohem lépe než doposud. Můžete být předvídaví a mít různé vhledy do budoucnosti. Ceňte si toho! Někdy se vám ego snaží vaše štěstí vymluvit. Ego obvykle rádo říká: "Být šťastný není bezpečné!" Ale je naprosto v pořádku být šťastní! Je naprosto bezpečné být intuitivní! Je pro vás bezpečné mít rozvinuté psychické schopnosti a intuici! A stejně tak je naprosto v pořádku mít v úctě přirozené cykly, včetně těch ženských.

Pojďme se podívat na střed týdne, tedy středu a čtvrtek. Máme tady Šestku archanděla Gabriela. Toto je opravdu velmi pozitivní karta, kterou jsme dostali. Archanděl Gabriel, Boží posel, vám tady říká: "Gratuluji, odvedli jste skvělou práci!" Tato karta vám dává vědět, že jste na té pravé cestě. A že všechno vaše zhmotňování, očišťování, detoxikace, modlitby, vizualizace a záměry fungují! A archanděl Gabriel mi dává pro vás zprávu, že pokud jste žádali o pomoc se psaním, publikováním, vyučováním nebo s čímkoli, co zahrnuje téma duchovní komunikace, toto jsou pro vás dobré zprávy :) Všechno to funguje! Chtějí po mně, abych vám také sdělila, že máte vytrvat ve své dobré práci! Nevzdávejte se jen proto, že hned nevidíte výsledky. Dělejte si dlouhodobé plány, stanovujte si dlouhodobé cíle. A také pamatujte na to, že andělé pracují za scénou a zkrátka jejich práci hned nevidíte. Ale jsou tady, pomáhají vám! Udržte si víru!

Podívejme se na konec týdne. Archanděl Ariel, jehož jméno znamená Lev či Lvice Boží, je zde zobrazený se lvem na kartě Síla. Tato karta nám vyšla v novoročním výkladu pro dvanáctý měsíc. A tato karta vám připomíná, že jste mnohem silnější, než si myslíte! Mnohdy se vzdáváme, myslíme si, že na něco nemáme, nebo že to nedokážeme. Možná budete trochu vytlačováni z vaší komfortní zóny. Ale víte co? Je to pro nás dobře. Pomáhá nám to v růstu, pomáhá nám to být schopni větší lásky. Možná to pro vás tedy bude trochu nepohodlné, možná budete cítit menší tlak, ale nevzdávejte se a běžte si za svým.

Vypadá to, že celý tento týden vás bude nabádat k tomu, abyste věřili ve svou intuici, opravdu pozvednout své priority a své sny a vytrvat ve své práci. Nevzdávejte to! I když ještě nevidíte žádné důkazy, že to funguje. A také pamatujte na to, že jste dostatečně silní na to, abyste své sny dovedli k jejich naplnění - s pomocí Boha, Vyššího Já či archandělů.

Jsem na vás velmi hrdá. A opravdu od srdce vám posílám své modlitby, protože také vím, jaké to je, vytrvat v cestě za svými sny a potýkat se s pochybnostmi a obavami... Vím, jaké to je. Sama jsem si tím prošla. A prošla si tím každá úspěšná osoba, se kterou jsem se potkala. Když jsme to dokázali my, dokážete to taky! Není mezi námi žádný rozdíl. Máte stejnou duchovní podporu, jaká se dostala a dostává i nám. Záleží pouze na tom, abyste vytrvali ve své práci na svých snech a každý den pro ně něco udělali.

Posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání! Já a Michael budeme tento týden na cestách, takže nebudu mít živé vysílání na Hay House Radiu. Těším se na vás zase příště. Do té doby - prosím, řekněte to se mnou - Alooooooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=G-CJ12w20EE
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.