čtvrtek 16. ledna 2014

Setrvejte ve svém vnitřním míru


"Prožíváte-li nyní období útlumu, využijte ho k tomu, abyste se uvolnili a odpočinuli si. Pokud něco nejde tak, jak byste si přáli, nenechte se tím otrávit; namísto toho odevzdejte Nebesům všechny své starosti a obavy. Vzdát se svých starostí neznamená, že přestanete věci řešit a že zůstanou neřešené. Naopak tím uvolníte blok, který jste svými starostmi v dané záležitosti opakovaně vytvářeli a kvůli kterému se situace dosud nemohla hnout z místa. Pamatujte, že nejste na nic sami. A nevíte-li si s něčím rady, jsme tu pro vás my, andělé na nebesích, stejně jako andělé na Zemi.

Nepodléhejte prosím pesimismu. Nenavozujte si svými myšlenkami pocity nedostatku, smůly, bezmoci či hněvu. Svými myšlenkami si můžete vytvářet buď bolest a nebo vnitřní klid. Je na vás, kterými myšlenkami budete vyživovat svou mysl.
Vyhněte se také negativně laděným rozhovorům s druhými lidmi. Můžete je vyslechnout a nechat je, aby si vám postěžovali, ale sami si nestěžujte. Udržte si svou hladinu energie vysoko a nenechte se stáhnout dolů tou jejich. Tím pomůžete nejen sobě, ale i jim, protože je nebudete podporovat v jejich sebelítosti a pocitech oběti, ale dáte jim inspiraci k tomu, aby také zůstali klidní a procházeli životem s lehkostí.

Váš vnitřní mír je důležitý. Zůstanete-li soustředění ve svém nitru naplněném klidem a mírem, snadno projdete vším, co potkáte na své cestě, a také se mnohem snadněji budou moci manifestovat vaše přání, protože dovolíte energiím volně proudit, namísto snahy je kontrolovat a řídit. Udržíte-li si pocity míru a pokoje, stejně jako vědomí, že všechno je v pořádku a že Bůh/Vesmír je s vámi, bude pro vás snazší přijímat příležitosti k růstu a pozitivním změnám, jichž se vám nyní dostává. Ničeho se nebojte a buďte klidní. Všechno je tak, jak má být."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.