sobota 15. února 2014

Andělská poselství od Roberta Reevese pro únor, březen a duben 2014

Ahoj, tady je Robert Reeves a rád bych se s vámi podělil o některé své vhledy a vedení, které jsem obdržel ohledně začátku roku 2014. Vypadá to, že před námi leží opravdu úžasný rok. Jak mnozí víte, byl jsem tento měsíc v rádiu a získal jsem pocit, že mohu vytvořit něco nového, něco jiného. A tak vznikla tato "předpověď počasí" pro rok 2014, abych se s vámi podělil o to, jak já cítím následující měsíce tohoto roku. Když jsem oznámil, že chystám jeho uveřejnění, lidé byli nadšení a nedočkavě se vyptávali, co mi andělé říkají. Ovšem, jako obvykle v typické retrográdní fázi Merkuru, všechny servery selhaly, a tak se u vás možná objevily problémy s přenosem. Holt, retrográdní fáze Merkuru je velmi aktivní! :) Moc mě mrzí, pokud jste mě poslouchali na rádiu a po výpadku stále čekali na informace, které jste pak bohužel nedostali. A tak je s vámi sdílím zde v tomto videu, ať už jste s námi mohli či nemohli být živě na rádiu. Dovolte mi tedy, abych vám předal poselství, která mi andělé dali ohledně roku 2014.

Hned od začátku roku je jasné, že to bude ohromný rok proměn. Je to čas, kdy jsme všichni voláni do akce. Většina z vás si určitě všimla, že během roku 2013 se začalo vynořovat na povrch mnoho starých záležitostí. A tak se objevovaly i záležitosti, o kterých jsme si mysleli, že už jsme je dávno překonali, a ony se objevily znovu. Byly to poslední zbytky všeho, co jsme potřebovali uvolnit a oprostit se od toho, tak abychom byli připraveni na tento nový rok. Bude to vskutku úžasný rok, pokud si dovolíte nechat se unášet tou velkou vlnou energie. To je to jediné velké tajemství, o které se jedná. Tajemstvím, které vám pomůže být úspěšní v roce 2014, je NECHAT SE UNÁŠET PROUDEM. Nedržet se zpátky a nelpět na omezujících myšlenkách a minulých očekáváních o tom, co se mělo či nemělo stát. To, že byl minulý rok těžký, neznamená, že tento rok musí být stejný. Dívejte se na to takhle - rok 2014 je rokem, který jste nikdy předtím neprožili. Nikdy jste ještě nezažili rok 2014, nebo ano? :) Nikdo z nás tento rok ještě neprožil. Je to úplně nové období plné úplně nových zážitků. To znamená, že tento čas bude také plný úplně nových příležitostí. Je to čas změn, pozitivních změn, a úžasného růstu nás všech.

Také cítím, že v roce 2014 budeme všichni povoláni do akce v oblasti našeho životního poslání. Já sám věřím, že každý člověk na této planetě, právě tady a právě v tomto čase, sem přišel kvůli jedinečnému Božskému účelu. Někde tam nahoře jste hovořili se svými anděly a řekli jste si, že právě teď je ten nejlepší čas k tomu, abyste sem přišli. Jsou tu lekce, které se potřebujete naučit, a tak vás potkávají všelijaké překážky, které se učíte překonávat. A stejně tak jste sem přišli proto, abyste něco naučili druhé. Abyste vše, co jste prožili, sdíleli s námi všemi. A přesně o tom je tento rok. Je pro nás "nakopnutím" k tomu, abychom začali opravdu dělat to, co jsme sem přišli vykonat. Já vím, že máte ve svém nitru ohromný potenciál! Naučte se ignorovat své ego a jeho hlas, který vám pořád říká: "To nemůžu udělat, na to nemám, to je na mě příliš..., nikdo mě nebude poslouchat," atd. Přestaňte poslouchat tento hlas a místo toho začněte poslouchat své srdce. Co vám právě teď říká vaše srdce? Co vám vaše srdce říká, že máte a MŮŽETE udělat? Protože vy jste úžasná bytost a máte v sobě velký potenciál, který může pomoci tolika lidem! Nejen vaší rodině, přátelům nebo partnerům, ale celému světu! Je to něco, co se šíří dál a co se dotýká nesčetného množství lidí! Zamyslete se nad tím na chvíli. Jak byste vy sami mohli tím, že budete sami sebou, pomoci změnit tento svět?

Dovolte mi, abych vám to ukázal na sobě jako na příkladu. Samozřejmě netvrdím, že jsem dokonalý, ale chci poukázat na to, že když jsem se začal věnovat těmto věcem, byl jsem opravdu velmi mladý. Byl jsem mnohem mladší než všichni ostatní duchovní učitelé, kteří sem v tomto čase přišli vyučovat. A nyní jsem velmi nadšený z toho, že je nás tu více takových v tomto věku, kteří jsme se rozhodli následovat své životní poslání. Žít naše sny. A tak nám dovolte, abychom vám byli inspirací. Nemusíte mít mnohaleté zkušenosti a zážitky, a teprve potom začít něco vyučovat. Dělejte to teď! Nečekejte na nic a neodkládejte to. Protože ať už máte cokoli ke sdílení, vždy to může někomu pomoci právě dnes. Mohlo by to být velkou pomocí pro někoho druhého právě dnes. Není důvod, proč bychom to měli odkládat. Takto jsem dostal "nakopnutí" i já sám, dovedlo mě to k tomu, že tu dnes k vám hovořím, nahrávám videa, píšu články a knihy, vedu online kurzy a lekce. Udělal jsem to, protože jsem věděl, že i kdybych měl pomoci jen jednomu jedinému člověku, pak tato akce rozhodně stojí za to. Vstoupil jsem na tuto cestu, protože jsem mohl pomoci někomu, kdo se na této cestě také nachází. A tak prosím, nic už neodkládejte a na nic nečekejte, protože právě v tomto roce vás velmi potřebujeme. Je načase, abyste zářili jasným světlem, zahnali jím temnotu a začali se bavit. Rok 2014 bude pro vás plný zábavy a skvělých zážitků, když si to dovolíte. Pusťte se té staré energie! Postavme se k tomu čelem - rok 2013 je už dávno za námi, tak se soustřeďme na rok 2014, který tu máme právě teď, a dívejme se na to, co nám naservíruje na stůl.

Tento rok pro nás bude velkou novou příležitostí. A ohledně všech těch věcí, které k vám chodily prostřednictvím nápadů, snů, a o nichž jste si mysleli, že je nemůžete nebo nedokážete uskutečnit - prosím, dejte jim v tomto čase větší šanci. Popřemýšlejte nad tím, jak byste mohli danou věc rozvinout a začít ji uskutečňovat. Protože právě teď je ten nejlepší čas, abyste začali žít své sny.

Teď bych se s vámi rád podělil o to, co cítím, že k nám přijde v následujících měsících. Budu tedy hovořit o únoru, březnu a dubnu.

ÚNOR
Únor je čas, kdy potřebujeme být pozitivní. Potřebujeme své myšlenky soustřeďovat na to, co si přejeme přitahovat do svého života. Na všechno, co si přejeme mít nablízku. A také je třeba zahodit všechny staré myšlenky o věcech, které si nepřejeme. Není žádný důvod vynakládat energii na něco, co si přejeme propustit. Namísto toho se zaměřme na to, co si přejeme přitáhnout. Nesoustřeďujte se na propouštění stresu, ale na přitahování klidu a tichosti. Podívejte se na ten rozdíl. Podívejte se, jak rozdílně to působí. Je to velmi krásný pocit, když myslíme na přitahování klidu a míru. A sotva řekneme slovo 'stres', už se dostavují nepříjemné vibrace, v nichž si setrvávat nepřejeme. A tak nechme stres být, propusťme ho, a soustřeďme se na to, co chceme.
Únor je časem, kdy máme plynout s proudem. Následovat své sny a dovolit jim, aby se uskutečnily. Nestůjte si v cestě k těm úžasným příležitostem, které se vám nabízejí. Je to také čas, kdy je třeba, abyste se podívali na své rozpočty. Podívat se na peníze, které k vám přicházejí, stejně jako na peníze, které utrácíte. Podívejte se na tyto záležitosti, ale neděste se a nevyšilujte. Andělé pouze chtějí, abychom si toho byli vědomi, v jaké situaci se přesně nacházíme. Potřebujeme vědět, kolik peněz utrácíme a třeba některé útraty zmírnit. Nebo také zjistíte, že si potřebujete začít přitahovat větší příjem. Vůbec to nemusí znamenat, že si musíme hledat jinou práci. Je to sice možné, ale třeba to také není nutné. Hlavní však je, abychom si opakovali pozitivní afirmace, které nám pomohou přitahovat větší hojnost do našeho života.

BŘEZEN
Když vejdeme do měsíce března, začneme se více zaměřovat na svou hravost. Budeme se více věnovat věcem, které nám působí potěšení a pomáhají nám k uvolnění a zklidnění. Je to čas, kdy se vzdáme svých úzkostí a budeme je propouštět. Také si v tomto období začnete přitahovat více přátel, kteří budou podobně naladění jako vy. A tak dovolte těmto novým lidem, aby se připojili k vašemu okruhu přátel. Nedělejte si žádné závěry a definice o tom, jak by vaši přátelé měli vypadat. Protože právě v tomto čase možná budete potřebovat změnu. Potřebujete s těmito lidmi trávit tento čas, protože mají něco, čím vám mají pomoci. Mají ve své energii něco, co pomůže vám ve vašem životní poslání.
Andělé také říkají, že během měsíce března začnete pracovat na všech těch úžasných nápadech, které nyní máte. Ale prosí vás, abyste se nenechali odrazovat druhými lidmi a nenechali si nic z toho vymlouvat. Nedovolte, aby vám členové vaší rodiny, přátelé nebo kdokoli jiný, mluvili do toho, co chcete dělat, a odradili vás od toho. Je to opravdu skvělý nápad. Je to nápad, který je Božsky inspirovaný. A tak prosím, nedržte se zpátky a nenechte si v těchto nádherných věcech bránit. Namísto toho si běžte za svým a buďte s tím souznění. Dejte se do práce, učiňte pokrok a vložte do toho tu úžasnou mocnou energii, kterou vaše duše má. A nenechte druhé lidi, aby určovali, v čem můžete nebo nemůžete uspět. Toto je VÁŠ život, VÁŠ životní úděl. A nikdo jiný ho za vás nemůže žít. Druzí lidé se na to mohou dívat z vnějšího pohledu a nedokážou pochopit, jak by něco takového mohlo být možné. A my nemůžeme dovolit, aby nás tohle zastavilo. Je mnohem lepší vzdát se těchto soudů a stejně to udělat.

DUBEN
Když hovoříme o dubnu, nemůžu si pomoct, ale první, na co myslím, je dubnový "svátek bláznů" (apríl). Energie tohoto celého měsíce na mě působí jako velmi zábavná. Zdá se, že se konečně zcela uvolníme a poddáme se nové energii roku 2014. Bude to rok plný hravosti a smíchu. A možná se ptáte, proč jsem mluvil o aprílu. Je to kvůli tomu, abyste dovolili této energii prostoupit celý tento měsíc. Dovolte této energii, aby pozvedla vaše vibrace a vaši vlastní duchovní energii.
Také je to čas, kdy se znovu blíže spojíme se svými milovanými, ať už jsou v tomto světě a nebo ve světě duší. Je to čas, kdy se tito lidé vrátí do našeho života, abychom se sjednotili.
A tak, jak postupujeme dál, stáváme se silnými, sebevědomými a odvážnými.

Jsem velmi nadšený ze všeho, co pro nás rok 2014 nachystal. Vypadá to skutečně na úžasný rok plný změn. A jsem ještě více nadšený z toho, že my všichni začneme pracovat na svém poslání, skutečně následovat své sny a vykonávat to, kvůli čemu jsme sem přišli. Velmi rád uslyším vaše vlastní zážitky plné změn, které jste již zaznamenali. Co cítíte jako své poslání? A jaké kroky podnikáte k jeho naplnění v realitě?

Ozvu se vám zase brzy a doufám, že jste si užili toto video. Prosím, dopřávejte si tu nejlepší péči, starejte se o sebe a nechť se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=0h5X62xhGao&feature=youtu.be
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.