pátek 7. února 2014

Buďte věrní sami sobě i svému poslání

"Na své duchovní cestě potřebujete především zůstat upřímní a pravdiví k sobě samým, svému vedení a svému srdci. Lidé se budou pokoušet dávat vám rady, říkat vám, co byste měli či neměli dělat, ale nakonec hluboko uvnitř sami znáte ten pravý směr své cesty a svého životního poslání. Přinejmenším si můžete být jistí tím, že vaše duše sama ví, jak by váš život měl vypadat.

Spiritualita je o tom, jak velkými změnami projdete a jaké změny vyvoláte ve světě, nikoli o tom, jak dobře se dokážete zavděčit požadavkům a očekáváním. Duchovní práce by měla být radostná a povznášející, ale je snadné na to někdy zapomenout.

Nikdy se neciťte provinile nebo zahanbeně za to, kým jste a co je vaším posláním. Pamatujte na to i přes občasná nedorozumění; spiritualita dnešních dnů obnáší i to, že přinášíme (někdy i životně zásadní) léčení a vedení do lidských životů.

Můžete být jedním z takových léčitelů či poslů! Pouze požádejte Nebesa, aby s vámi a skrze vás pracovala. Zeptejte se Boha: "Jak mohu světu pomoci?" Vzdejte se různých očekávání a jakékoli potřeby kontroly - a pouze sledujte důsledné vedení, které k vám přijde.

Požádejte, ať jste obklopeni láskyplnými, podporujícími a povzbudivými lidmi, kteří vám pomohou probudit se a plně vstoupit do své božské, nebeské role."

- Charles Virtue

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.