úterý 18. února 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 17. do 23.2. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 17. do 23. února. Michael a já jsme zase doma, což vám určitě došlo podle toho, že jsme tady s našimi pejsánky a kočičkami. Toto je kocourek Pumpkin, možná si ho pamatujete z dřívějška, vzali jsme si ho z kočičího útulku asi před rokem a je to úžasné zvířátko. Takže pokud si chcete pořídit zvířátko, pak ADOPTUJTE, NEKUPUJTE.
Dnes bych chtěla pracovat s kartami Marie, královny andělů. Kdykoli cítím ve světě nějaké trable, cítím se vystresovaná nebo cítí stres lidé okolo mě, volám na pomoc právě Matku Marii. I když jsem byla vychovávána v křesťanské víře, vím, že Matka Marie je neomezená náboženstvím a miluje nás všechny stejně. Přináší nám útěchu a péči, a také spoustu andělů, protože přece jen je jejich královnou. Miluji práci s těmito kartami, protože mají tak úžasnou životní energii. Zeptám se jich dnes, co můžeme udělat pro sebe a pro svět příští týden. "Matko Marie, prosím, dej nám své poselství pro každého, kdo sleduje tento výklad, a přines nám prosím útěchu, podporu a ochranu." Tak jako každý týden se nad kartami modlím, a pak vytáhnu tři karty představující začátek, střed a konec týdne. Při výběru karet následuji své pocity nebo vizuální vjemy. Například když se karta odkryje nebo vyskočí, tak ji vytáhnu.

Ach, věděla jsem, že tato karta vyjde! Je to Vnitřní dítě a tato karta nese energii, o kterou se nyní jedná. Pokud se cítíte nejistí, smutní, litujete se, cítíte se v depresi nebo nahněvaní, ozývá se tak vaše část, vaše vnitřní dítě, které se necítí chráněné a opečovávané. Vaše vnitřní dítě je zcela skutečné. Někde uvnitř vás se nacházíte vy sami jako pětileté děti, které si chtějí hrát, chtějí být uznány a chtějí různé dobré věci. A pokud jim to nedopřáváte a jste sami sobě lakomými maminkami a tatínky, pak je jen přirozené, že se toto dítě naplní úzkostí, hněvem, smutkem a bude se cítit nejisté či v depresi. A tak, prosím, starejte se o své vnitřní dítě! Můžete požádat Matku Marii, aby se také starala o vaše vnitřní dítě jako matka, pokud to sami nedokážete nebo nevíte, jak to udělat. Matka Marie vám pomůže, abyste se zase cítili opečovávaní, milovaní a v bezpečí. A právě pocit bezpečí je to, z čeho vychází vaše moc. S touto mocí pak můžete činit volby, které jsou dobré pro vás samotné i pro naši planetu. Mějte to prosím na paměti.

Druhou kartou je Dávání a přijímání. Zajímavé. Marie říká, že jste vypadli z rovnováhy. Příliš mnoho jste dávali a málo přijímali. A toto je velmi důležité. Chcete-li slyšet Boží hlas nebo hlas andělů, je to o přijímání, je to o tom, že si dovolíme to přijímat. Pokud se cítíte zaseknutí a připadá vám, že vaše zhmotňování nefunguje, dobře se zamyslete, jestli si v každodenním životě dovolujete přijímat dobro. Když vás někdo pochválí, dovolíte si to přijmout? Když vám někdo nabídne, že vám koupí oběd, řeknete: "Ano, prosím! Děkuji!"? Nebo když vám někdo otevře dveře, pomůže vám nějak, přijmete to? Jsou miliony způsobů, kterými si takto procvičujeme naši schopnost přijímat a dovolujeme jimi Vesmíru, aby nám přinášel dobro v ještě větších podobách. Je to o vyrovnání mužské a ženské energie. Mužská energie, kterou v sobě všichni máme, je dávající, pomáhající, ale máme v sobě také ženskou energii. Je to podobné jako u baterií, ty mají také kladný a záporný pól v rámci jednoho celku. I vy jste takovou baterií a andělé potřebují, abyste v sobě tyto energie vyrovnali a zesílili svou přijímající, ženskou energii. Pokaždé, když dáváte, ujistěte se, že také přijímáte.
Já vás pochválím. Jste úžasní a moc vás miluji! Přijměte to! Prostě řekněte "Děkuji" a nesnažte se tento kompliment zahnat nebo shodit. Stejně tak jako dary, které k vám přicházejí.

Dostáváme se k víkendu a tady je také zajímavá karta - Akce. Může to znamenat akci ve smyslu nějakého přijímání, o kterém jsme mluvili předtím. I přijímání je činem, přijímání není pasivní. Pomyslete na oceán, také má příliv a odliv. Nebo změny ročních období. Všechno je to přirozeností našeho Vesmíru. My všichni máme nádech a výdech.
Akce také znamená, že máte podniknout aktivní kroky, ke kterým jste vedeni. K čemu jste dostávali vedení v poslední době? Může to být nutkání změnit své stravování, nebo se to týká změny místa bydlení či práce, nebo ve vztazích? Je načase začít následovat tyto opakující se pocity a myšlenky, které dostáváte. Je to odpověď na vaše otázky! Když žádáte Boha, aby vám pomohl, někdy se věci zázračně vyřeší "samy", ale velice často dostanete spíše konkrétní vedení ve formě opakujících se pocitů či myšlenek, podle kterého můžete VY SAMI něco podniknout. Je třeba, abyste toto vedení následovali. Říkáme tomu spolupráce či spolutvoření. Dokážete to! Když budete potřebovat dodat sílu, zavolejte si Matku Marii. Zavolejte Boha a anděly, aby vám pomohli. Půjčí vám svou sílu, světlo a lásku. Postaví vás zpátky na nohy a pomohou vám znovu si věřit. I já ve vás věřím a stejně tak i celá nebesa. Takže i když si teď zrovna nevěříte, nevadí. To je v pořádku. Pamatujte na to, že tento výklad je tu pro vás, aby vám pomohl a podpořil vás. Vězte, že jste velmi milovaní.

Tento týden budu živě na hayhouseradio.com, hurá! Moc se těším! Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a - řekněte prosím s námi (Doreen chová a pusinkuje pejska :) - pozn. překl.) - Aloooooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=fqxwwOSt9Yo
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.