pondělí 10. února 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 10. do 16.2. 2014

Ahoj, tady je Robert Reeves! Pojďme se podívat na to, jaká poselství mají pro nás andělé pro tento týden, stejně jako poselství, která dostávám prostřednictvím karet Květinové terapie.
Nejprve karty zamíchám. Je úplně jedno, jak se karty zamíchají. Jde hlavně o to zeptat se svých andělů na zprávu, kterou by vám rádi pro tento čas předali. Pro výklad na tento týden sejmu po zamíchání tři karty shora z balíčku - tak jsem k tomu teď veden.

První kartou pro tento týden je Otevřete svou náruč přijímání. Je to karta eukalyptu. Tato karta říká, že jste žádali o pomoc a modlili se za něco, ale že je před vámi důležitý druhý krok, a to je přijmout to. Přijmout tuto pomoc. Jenže ona ta pomoc někdy přichází v tak obvyklých formách, že si jí ani nevšimneme a ignorujeme ji. Možná si pomyslíte: Žádal/a jsem přece o pomoc, tak je samozřejmé, že ji přijmu! Ale pak zjistíte, že jste možná příliš hrdí na to, abyste si nechali někým či něčím pomoci. Máte pocit, že musíte všechno udělat sami a že když si necháte pomoci, dáte tím najevo, že jste slabí. Ale my všichni jsme Božsky propojeni. My všichni jsme zajedno se Zdrojem veškeré energie. A tak, když se o sebe budeme dobře starat, nezávisle na tom, jak svou práci uděláme - jestli nám s tím někdo pomůže nebo to nebudeme potřebovat a zvládneme to sami - bude z toho mít prospěch každý. Proto si prosím nenechte v tomto týdnu ujít příležitost přijmout pomoc. Dovolte druhým, aby vás obdarovávali, stejně tak jako vy mnoho dáváte jim.

Další kartou je karta krokusu, velmi ji miluji, má název Jste duchovní učitel. V 99% případů tato karta znamená přesně tohle. Sledujete toto video, protože nějaká vaše část už ví, že jste tady, abyste druhým byli učiteli. Je to součást vaší práce, vašeho poslání. A nyní nastal čas, abyste přestali tuto svou část potlačovat a dali jí prostor. Začněte pořádat semináře či přednášky, začnete psát nápomocné knihy, jen si vyberte téma, o kterém byste chtěli nejraději vyučovat. Pamatujte na to, že nemusíte druhé učit tímtéž způsobem, jakým to dělají druzí lidé! Nemusíte se srovnávat s jiným duchovním učitelem a snažit se ho napodobovat. Místo toho si najděte svůj vlastní způsob. Projevte svou výjimečnost a nenapodobitelnost! Právě tohoto člověka chceme vidět. Chceme vidět vás! Chceme vidět, jak žijete ten unikátní život, který jste sem přišli žít.
To zbylé procento u významů této karty spočívá v dalším vzdělávání - vyzývá, abyste si sami brali lekce a trávili čas meditacemi nebo čtením knížek. Pokud se necítíte být voláni k tomu, abyste byli duchovními učiteli, je zřejmě toto ten pravý význam karty pro vás.

A pro víkend je tu karta Komunikujte se svými anděly. To je hezké. Je to karta květiny strelície a připomíná nám, že my všichni máme schopnost spojit se se svými anděly. Máte úplně stejnou schopnost s nimi komunikovat, jako mám já. Není žádný rozdíl mezi mnou a vámi. Já jim jen více naslouchám, a tak poznám, když se mi snaží předat své poselství nebo nějaké znamení. A vy můžete mít také tyto pocity nebo zážitky.

Pro tento týden cítím, že hlavním poselství těchto karet je, abychom byli otevřeni přijímání nových informací, abychom byli otevření přiležitostem a také abychom důvěřovali poselstvím a vedení, která dostáváme. Možná se nyní věci zdají být v naprostém nepořádku a vypadá to, že není možné, aby to fungovalo. Ale stejně to zkuste! Věřte své intuici a dovolte si udělat si ten krok víry.

Nádhera. Zdá se, že nás čeká skvělý týden. Moc se mi líbí energie nového roku 2014, protože nás neustále popohání kupředu a tento proud stále pokračuje v pozitivním duchu. Doufám, že se vám výklad líbil a moc se na vás těším zase příští týden. Do té doby vám posílám mnoho andělských požehnání a přeji vám, ať se vám všechny vaše sny vyplní.

* * *

zdroj: http://youtu.be/QTBjNVwW7qY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.