neděle 23. března 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 24. do 30.3. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a přináším vám duchovní vedení pro týden od 24. do 30.března. Jako obvykle je toho spousta, co s námi andělé chtějí sdílet. Doufám, že jste se podívali na video Andělské vedení a poselství, které je konečně nahráno a ve kterém předávám krásné poselství o tom, proč vůbec nepotřebujeme vzájemně soutěžit. Že vůbec není třeba jeden nad druhým vyhrávat, abychom se vyšplhali na vrchol, protože každý z nás běží svůj vlastní závod, a tak se vůbec nemusíme bát.
Takže, máme tu týden začínající 24. a končící 30.březnem. Ano, ani já nemůžu uvěřit tomu, že už tady máme tento den. Ale pojďme se podívat na to, co nám chtějí pro tento čas říci karty Květinové terapie. Jako vždy karty míchám a mezitím se modlím o Božské vedení. Pak vybírám karty podle toho, jak se cítím veden.

První kartou pro tento týden je karta gerbery, s názvem Vyrovnaná přátelství. Tato karta se týká všech vašich přátelských vztahů. Znamená to, že si potřebujete udělat velký inventář ve svých vztazích s přáteli. Skuteční přátelé jsou lidé, kteří s námi zůstávají za každých okolností. Mají nás rádi bez podmínek, a to pro to, kým jsme, nikoli kvůli tomu, co jim dáváme, nebo komu je můžeme představit. Jsou to lidé, kteří vás mají rádi zkrátka proto, že jste to právě vy a jste takoví, jací jste. Je třeba přestat si něco nalhávat. Protože když dovolíme některým lidem, aby nám zabírali náš čas, začnou toho využívat. Začnou využívat naši milou a starostlivou povahu. Tím nám ovšem znemožní vykonávat ty věci, které zde vykonávat máme.
Proto si tedy všímejte, jaké jsou vztahy, které si udržujete, a podívejte se, zda vám opravdu pomáhají, povznášejí vás a spadají do vašeho životního poslání. Netvrdím, že se máme hned vykašlat na všechny své přátele. Nic takového neříkám. Je však důležité se u každého vztahu zeptat: "Je toto vztah, v němž probíhá zdravá vzájemná výměna energií?" To znamená, že když já nějakému svému kamarádovi či kamarádce věnuji svůj čas, on nebo ona zase někdy věnuje čas mně. Ptám se tedy: "Je v tomto vztahu rovnocenná výměna? Nebo je nevyrovnaný a já kvůli němu nemohu dělat svou práci, protože pro druhého člověka pořád něco dělám, se vším mu pomáhám a nazpět se mi ničeho nedostává?" Je to pro nás i určitá duchovní lekce určená k našemu růstu. Nečekáme hned, že za svou pomoc něco dostaneme. Ale abychom udrželi ve svých vztazích vyváženou energii, potřebujeme dávání a přijímání udržovat vyrovnané.
Andělé mě učili, že když někomu dovolíte, aby vás stáhl dolů a začal vás využívat, umožníte mu, aby takto využíval i spoustu dalších lidí, nejen vás. A to není dobré ani pro jeho život. Takže mu uděláte velkou laskavost, když si vymezíte jasné hranice a budete trochu opatrnější. V tomto týdnu si dávejte pozor sami na sebe a pečujte o sebe. Ujistěte se, že vaše vztahy jsou dobré.

Další kartou pro tento týden je krokus a jeho poselství Jste duchovní učitel. V 99% všech případů tato karta znamená přesně tohle. Že jste tady, abyste druhé vyučovali o spiritualitě. Začněte hovořit od srdce, sdílejte poselství, o nichž jste odjakživa věděli, že jsou pravdivá. Vy i já víme, že každý člověk má kolem sebe anděly. Ale je možné, že lidé, s nimiž trávíte svůj čas, nebo které potkáváte, o tom nevědí. Nevědí, že mají anděly, nevědí, že je mohou zavolat na pomoc. A vy je můžete naučit tuto zcela prostou skutečnost, která vám možná přijde zcela samozřejmá, ale kterou ne každý zná. Můžete být tím, kdo jim představí jejich vlastní strážné anděly.
Tato karta nám říká, že opravdu nastal čas k tomu, abychom začali promlouvat a sdílet s druhými moudrost, kterou máme. Ve zbylém 1% případů to znamená, že se máme více informovat a číst o spiritualitě, více meditovat a zkrátka dělat všechny ty věci, které potřebujeme, abychom se duchovně posunuli dále. Můžete se zapsat na nové kurzy, nechat si posílat novinky od duchovních autorů a také se obklopovat podobně naladěnými lidmi.
Doufám, že se nebudete bát a že vystoupíte a začnete učit o spiritualitě co nejvíce lidí, kteří chtějí naslouchat.

A třetí kartou pro tento týden je karta Smích. Je to legrační, protože tuto kartu jsem vytáhl a uveřejnil pro vás již před pár dny. Tato karta vypovídá o tom, že se potřebujete začít opět bavit. Ujistěte se, že si dovolíte v tento čas omezit všechny ty vážné věci. Víte, já sám chápu, že to chce mnoho práce a že to vyžaduje spoustu úsilí, abychom své záležitosti dotáhli do konce. Hodně sedím doma a píšu na počítači, všechno plním do termínu, vypisuji nové kurzy, pracuji na svých webových stránkách a zkrátka dělám strašnou spoustu věcí a stojí mě to hodně času i energie. Ale musíme si zajistit také dostatek zábavy, abychom tím prošli lehce. Dívejte se na konečný výsledek. PROČ tyto věci děláte? Co všechno díky tomu získáte? Pro mě je odpovědí na tuto otázku to, že s vámi budu moci sdílet ještě více informací. Proto tohle všechno dělám. Proto vykonávám všechnu tu velkou práci - protože si přeji, abyste všechny tyto informace dostali. A chci, aby se k vám dostávaly jednoduchou cestou, proto je upravuji tak, abyste k nim měli snadný přístup a mohli jste je dostat kdykoli.
Takže se podívejte na celou tu linii cílů, které jste si vytýčili, a zeptejte se sami sebe: "Proč tohle všechno chci udělat?" A ujistěte se, že tyto věci děláte rádi. Ne jen kvůli tomu, abyste dostali zaplaceno. To je pěkně nudné. Hlavně v dlouhodobé perspektivě. Potřebujeme zažívat vášeň, vědět, proč to všechno děláme, ptát se sami sebe: "Proč jsem právě teď na této planetě?" A také se potřebujeme u toho všeho bavit. To je velmi důležité.

Na tento týden vám tedy dávám svolení složit hlavu, uvolnit se, bavit se a milovat to, co děláte. Opravdu si dovolte hihňat se podobně, jako to dělají malé děti. Určitě víte, jak to vypadá, když se malé děti začnou tak smát. Chci, abyste vy dělali totéž. To je můj recept pro vás na tento týden.

Bylo mi velkým potěšením s vámi sdílet toto poselství pro následující týden a vím, že bude velmi povznášející, pokud si dovolíme být tím, kým opravdu jsme, a začneme si to užívat. Těším se na vás příště, i na to, co s námi budou chtít andělé sdílet potom. Budu stejně tak překvapený a stejně tak nadšený ve stejném čase, na stejném místě :) Do té doby se o sebe pěkně starejte a pamatujte - všechny vaše sny se mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/ZeNk2lgyYVA
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.