pondělí 28. dubna 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden do 28.4. do 4.5. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a přináším vám vaše týdenní duchovní poselství. Tento týden začíná 28.dubnem a končí 4.květnem, takže nám v tomto týdnu už končí duben! Je to tak rychlé! Vůbec nechápu, jak je to možné, že tento rok plyne tak rychle. Ale my potřebujeme držet krok s přítomným okamžikem, prostě jít dál a pokračovat s touto novou, vzrušující, čerstvou energií roku 2014. A věřím, že stejně jako já, i vy procházíte spoustou pozitivních změn. V tomto roku se odehrávalo mnoho velkých událostí, viďte? Všechny ale byly pro naše nejvyšší dobro. Určitě je to dobře vidět i na mém případě - dělali jsme nové úpravy mé webové stránky a mnoho dalších věcí, na kterých bylo třeba udělat spoustu práce a překonat komplikace. Ale rozhodně to za to stálo. Doufám, že i vy máte podobné projekty ve svém životě.
K výkladu pro tento týden použiji opět karty Květové terapie, abychom dostali poselství ohledně toho, co se chystá. Nejprve tedy karty zamíchám a naladím se na anděly, a žádám, aby každý, kdo sleduje toto video, dostal jasné vhledy, které dnes potřebuje.

První kartou je karta strelície, která má název Komunikujte se svými anděly. Nádherné, tuto kartu mám velmi rád. Říká nám, že během tohoto týdne si máme pozorně všímat znamení, kterých se nám dostává z druhé strany. Máme 4 různé psychické smysly. Prvním je jasnovidění, což je schopnost vidět, je to schopnost intuitivního vidění. Dále máme jasnovědění, což jsou v podstatě myšlenky, které nám najednou přijdou na mysl. Pak je tu také jasnoslyšení, což je schopnost slyšet, a jasnocítění, což je vnímání skrze pocity. A tak v tomto týdnu andělé chtějí, abyste si všímali svých myšlenek, pocitů, vizí a slov. Všechny tyto věci vám budou tento týden dávat odpovědi na vaše otázky. Poskytnou vám božské vhledy a odpovědi, za které jste se modlili.
Dále nás tato karta žádá, abychom více pravidelně meditovali a žádali své anděly o pomoc každý den. Nezapomínejte na to, že zákon svobodné vůle brání andělům, aby vám pomáhali, dokud jim to sami nedovolíte. A tak nyní opravdu potřebujeme žádat o jejich pomoc.

Podíváme se na další kartu. Oh, jak zajímavé! Je to karta echinacey s názvem Otevřete své třetí oko. Tato karta vám říká, že je pro vás bezpečné být duchovní, že je pro vás bezpečné být intuitivní. Můžeme se klidně vzdát svého strachu, protože naše intuitivní dary nám byly dány samotnými Nebesy. Je to něco s čím jste se narodili a dostali jste to k tomu, abyste to používali. Proto prosím požádejte své anděly o pomoc. Cítím, že je tu dnes s námi i archanděl Michael, který vám pomáhá se očistit od pochybností a strachů, které máte ze své otevřenosti a citlivosti. Archanděl Michael vám říká, že není vůbec žádný důvod se bát toho, že uvidíte temnotu, neštěstí nebo bolest v lidech. Říká, že tento váš duchovní dar vám má pomoci dostat vaše světlo na povrch, najít tu zářivou jiskru vášně a radosti v sobě i v druhých a dovolit této energii, aby vyzařovala ven. A to je také smysl vašich duchovních darů. Není to o tom, že uvidíte děsivé věci, ale že díky tomu budete moci nalézt řešení na daný problém. A to je skvělé, co říkáte? Tento týden budeme skutečně velmi intuitivní a senzitivní. Můžete také cítit mnoho všelijakých emocí, které se během týdne dostaví.

A podíváme se na poslední kartu pro tento týden - je to karta hledíku a říká nám Propusťte všechen hněv. To souvisí s tím, že se tento týden budeme cítit více citliví. Otevřeme naše duchovní schopnosti a dary. Co se však může stát jako důsledek je to, že budeme brát až příliš vážně to, co nám lidé řeknou. Možná se necháme příliš rozhodit a budeme až příliš emocionální kvůli nějaké situaci. Tato karta nám neříká, abychom to potlačili a předstírali, že to necítíme. Říká nám přesný opak. Nepotlačujte to, ale nechte to vyjít ven. Uvolněte to! Ale udělejte to zdravým a zvladatelným způsobem. Když cítíme vztek a frustraci, protože naši blízcí nám nenaslouchají, je třeba se na ně nehněvat, ale tento hněv zpracovat a uvolnit. Možná tak změníte způsob, jakým věci říkáte, a tomu už oni naslouchat budou. Nikdy nepřestávejte zkoušet :) Vytrvejte a až na to budou připravení, pak si vyposlechnou vaše léčivá poselství, která jim přinášíte.

Jaký silný týden to před sebou máme! Vnímáme kolem sebe mnoho různých energií, ale pamatujte, že vaši andělé jsou vždy s vámi a hlavně archanděl Michael, kteří vám pomohou vše zvládnout. Doufám, že se vám výklad líbil a že jste s ním souzněli. Budu se na vás těšit opět příště, ve stejný čas na stejném místě, a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/p9bYDOfWA9g
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.