pondělí 12. května 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 12. do 18.5. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a jsem moc rád, že jste se ke mně připojili v tomto duchovním vedení pro následující týden. Doufám, že všechny maminky si o víkendu užily krásný Svátek matek. Pamatujte, že i když jste se vy a vaše maminka nějakou dobu neviděli, nebo je-li vaše maminka v nebi, pouto a láska mezi vámi nemohou být nikdy přerušeny. Vaše láska je velmi, velmi silná. Chtěl jsem vám to jen připomenout :)
Tak jako každý týden použiji své vykládací karty Květové terapie a podíváme se, jaké vedení dostaneme pro následující týden. Už teď, ještě než vůbec s kartami začnu pracovat, cítím, že tento týden pro nás bude velmi produktivní. Objeví se další věci, na kterých budeme moci zapracovat. Není to úžasné? A také k tomu cítím, že se více uvolníme. Budeme mít čas na to, abychom se uvolnili a odpočinuli si. A to je poměrně důležité, protože celou dobu jedeme dost rychle, že ano? Spád této energie je velice rychlý a prudký. Nyní je tedy čas se zklidnit, uvolnit a nacházet radost ve vší té tvrdé práci, kterou vykonáváte, a přijmout všechny ty úžasné odměny, které si opravdu zasloužíte.
Pojďme se tedy podívat na karty. Nejprve se zamíchám svým osobitým způsobem a modlím se k andělům, aby nám dali své vedení a poselství pro každého z nás. Dnes je budu tahat z vršku balíčku.

První kartou pro tento týden je karta vistárie s názvem Čas se rozhodnout. Znamená to, že se nacházíme na rozcestí a máme si vybrat jednu ze dvou cest. Vyberete si cestu nejmenšího odporu a nebo tu, po které si myslíte, že druzí chtějí, abyste šli? Nezapomínejte prosím na to, že toto je VÁŠ život! Váš prožitek! A doslova si dlužíte prozkoumat všechny ty aleje, které VÁM přinášejí radost. V tomto týdnu vám vaši andělé dávají svolení zkoušet věci jinak. Možná je to pro vaše členy rodiny nebo milované blízké nečekané. Ale pamatujte, že vaši andělé vás tím vším provázejí.

Další kartou pro tento týden je karta hortenzie s názvem První krok. Tato karta vám říká, že si máte celý ten velký problém rozdělit na více malých kroků, se kterými se můžete snadno a pěkně postupně vypořádat. Když před námi stojí vysoká hora, na kterou máme vylézt, zdá se nám to děsivé a nepřekonatelné. Říkáme si: "Jak bych se vůbec mohl/a vyškrábat až někam tam nahoru??" Připadá nám to jako příšerná spousta práce a ptáme se: "Jak bych to vůbec mohl/a všechno zvládnout?" A tam se zasekneme. A o tom to všechno je. Zaměřte se nyní POUZE na ten jeden první krůček, ten nejmenší, který můžete snadno udělat. A pak, než se nadějete, budete nahoře. Budete na vrcholku hory a ani si toho nevšimnete. Andělé vám vzkazují: "Všechno pěkně popořádku, jeden krok za druhým."

A poslední kartou pro tento týden je karta azalky s názvem Moudrá duše. Tato karta vypovídá o tom, že vaše duše si s sebou přinesla dávnou moudrost. Nese si s sebou vědomí ohledně důležitých témat ještě z minulých životů. Také ale připomíná něco, co se nám často stává - když vidíme své milované blízké, členy rodiny, přátelé atd., jak zápasí s nějakým problémem a hodiny a hodiny přemýšlejí nad tím, jak by svůj problém mohli vyřešit, nasloucháme a říkáme si: "Já bych to udělal/a jinak. Třeba takhle." A pár hodinek nato oni přijdou přesně na tohle řešení. Napadne je to a práce je hotová. Ale vy jim o tom neříkáte, že? Vidíte tu snadnou cestu, která by jim mnohem více prospěla, ale raději si to necháváte pro sebe. A tak vás vaši andělé nabádají, abyste v tomto čase sebrali odvahu a sdíleli svá poselství s druhými lidmi a sdíleli s nimi tu moudrost, kterou máte. Je to velmi nápomocné nejen vám, ale i všem ve vašem okolí. 

Tento týden je tedy o tom, že se pustíme do akce a více projevíme, kým skutečně jsme. Budeme si užívat svůj život, který jsme si vytvořili, s vědomím, že je náš. Takže tak jak jsem řekl na začátku, bude tento týden velmi produktivní, ale také uvolněný. Mně to zní naprosto úžasně.

Doufám, že jste si užili poselství pro tento týden a těším se na vás zase příští týden s dalšími poselstvími od vašich andělů. Do té doby se o sebe pěkně starejte a pamatujte, že všechny vaše sny se skutečně mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/lUC3vMlz8e8
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.