neděle 18. května 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 19. do 25.5. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a přináším vám duchovní vedení pro následující týden. Podívejme se tedy na naše karty Květové terapie a také na vedení, které pro nás všechny mají naši andělé pro následující týden. Nejprve tedy karty zamíchám a tak, jak se cítím veden, vyberu první kartu, která upoutá mou pozornost.

Jako první zde máme kartu Moudrá duše. Pro tento týden to znamená, jak mi andělé říkají, že se máme soustředit na to, co opravdu cítíme ve svém srdci. Namísto abyste se ptali druhých lidí na jejich názory a rady, vás tato karta vyzývá, abyste naslouchali svému vlastnímu srdci. Ve svém srdci již odpovědi dávno máte, neboť si s sebou nesete Božskou moudrost, s níž se můžete spojit. Naslouchejte tedy tento týden své intuici, věřte jí a následujte ji. Jednejte podle ní, a to sebevědomě a s důvěrou. Tento týden můžete vykonat úžasné rozdíly.

Jako další zde máme kartu Dodržte své závazky, kartu růžové lilie. Znamená to, že máme zůstat věrní tomu, pro co jsme se rozhodli. Nenechte si druhými lidmi namluvit, abyste měnili směr. Také říká, že pokud jste dosud odkládali vzrušující aktivity jako např. psaní, pořádání seminářů, odjezd na dovolenou nebo cestování, nyní nastal čas, abyste tento plán naplnili. 

Co je zajímavé, je fakt, že azalka i růžová lilie, které jsme si zde vytáhli, mají obě dvě tmavě růžovou barvu. Proto si myslím, že tento týden bude hodně o následování svého vlastního srdce. Budeme naslouchat tomu, co nám říká naše vlastní tělo, a začneme si skutečně užívat věci a aktivity, které milujeme. Nyní je čas na to, abychom konečně udělali věci, které chceme udělat.

Podívejme se, co tady máme za poslední kartu. Á! Jedna z mých nejoblíbenějších! Slunečnice, která je šťastná a usmívající se květina. Přesně proto jsme i tuto kartu pojmenovali Úsměv, protože když se na tuto květinu podíváte, nemůžete se neusmát. Říká nám, že tento týden si máme užívat. Máme všechno brát zlehka, uvolnit stres a napětí, i pocitů přílišné zodpovědnosti. A také, co nám zdůrazňují, je přestat lpět na svých očekáváních. Ve skutečnosti když přestaneme lpět na svých očekáváních, otevřeme tím dveře nekonečným možnostem. Když přestanete omezovat svou budoucnost jen jedním určitým směrem, dáte tak svým andělům a Bohu naprostou kontrolu a tvořivý prostor, díky čemuž vám pomohou zajistit, aby byla vaše budoucnost úžasná a krásná. A tak se pro tento týden uklidněme, dobře? :)

Velmi mě těší, že se tento týden bude týkat našeho srdce a našich pocitů. Pomůže nám dosáhnout k našim snům a začneme znovu plně milovat svůj život. Bylo mi také velkým potěšením přinést vám toto poselství pro tento týden. Děkuji vám moc za váš čas i vaši pozornost. Těším se na vás zase příště. Do té doby se o sebe pěkně starejte a pamatujte, že všechny vaše sny se skutečně mohou splnit ;)

* * *

zdroj: http://youtu.be/xMjO6NPQVQE
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.