pondělí 16. února 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 16. do 22.2. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro týden od 16. do 22.února a pro tento týden nám andělé vzkazují, že si máme dovolit opravdu přijímat. Opravdu otevřít svou náruč přijímání a dovolit Vesmíru, aby nám dal všechno to, za co jsme se modlili. Všechna ta přání, sny a naděje, které jsme do svých modliteb vkládali, máme nyní otevřeně přijímat. Pomyslete na to jako na poslíčka, který vám přinesl vaši objednanou zásilku. Když neotevřeme dveře a nepřijmeme tu zásilku, budeme sedět doma a stěžovat si, že nikdo nepřišel. Ale tak tomu bylo skutečně jen proto, že jsme nebyli v daném čase otevřeni přijímání. V tomto týdnu bych tedy chtěl, abychom byli otevření všemu dobrému, co k nám nyní přichází.
Mám tu teď tedy jeden hojný nástroj, a tím je tato květina - eukalyptus. Tento je z mého domu, přinesl jsem si ho sem, abych se o něj s vámi podělil. A když se podíváme na tu spoustu květů, které má, vypadají jako takové kalíšky, že ano? Právě z nich potom různí ptáčci pijí nektar. A energie této květiny je stejná jako ty kalíšky - je to nádoba k přijímání, k vítání nového. A když pracujeme s různými květinami, můžeme to dělat všelijakými způsoby. Můžeme si je podržet v rukou, zavřít oči a prostě nad nimi meditovat. To pomůže změnit energii okolo vás, změní to vaši auru, a tak budete otevřeni přijímání. A tak když k vám přijde kamarád nebo kamarádka a řekne: "Hej, můžu ti s tím pomoct?", řeknete "Ano!", protože je úplně v pořádku přijímat!
No a další věcí, kterou s květinami rád dělám, je čištění aury, kdy vezmete květinu a zlehka ji přenášíte kolem celého svého těla, jako byste se jí očišťovali. Začnete vnímat, jak se vaše energie povznáší. Takto květiny otevírají vaše čakry a probouzejí vaše energetické pole... a rovněž vám přinášejí to, za co jste se modlili, protože každá květina je také spojena se svým andělem. A když tedy s květinami pracujeme, zároveň dovolujeme andělům, aby nám také pomáhali. Mám velké štěstí, že tady dnes tuto květinu mám, ale pokud vy k živému eukalyptu nemáte, můžete stejně tak pracovat s jeho obrázkem. Já například dělávám to, že vezmu tu potřebnou kartu ze sady Květové terapie a očišťuji svou auru úplně stejně jako jsem popsal výše s živou květinou. Pokud nemáte tyto karty, můžete si vytisknout obrázek této květiny, stáhnout si fotku do mobilu nebo iPadu a udělat totéž. Vše bude fungovat stejně účinně.

Nyní se podívejme, co nám řeknou karty Květové terapie. Ptám se andělů, jaké vedení potřebujeme pro tento týden... a je to karta strelicie s názvem Komunikujte se svými anděly. Opět je to stejné téma, o kterém tady mluvíme celou dobu - je to o přijímání, a to i všech poselství, jichž se nám dostává od Božství. Buďte otevřeni vedení, které vám dávají. A také pamatujte, že každý z nás může tato poselství přijímat jiným způsobem. Nedávno jsem někde četl rozhovor, v němž jedna žena prohlásila, že jediný možný způsob, jak dostávat andělská poselství, je prostřednictvím vizí. A já s tím naprosto nesouhlasím. My všichni přijímáme tato poselství unikátní cestou. Ano, pro některé z nás je to cesta vizí. Ale pro další to mohou být pocity. Pro jiné jsou to zase myšlenky nebo slova, která se jim objeví v mysli. Třeba slyšíte nebo vidíte, jak vám zvoní telefon, a už víte, kdo volá, aniž byste se podívali na číslo. I to je psychická schopnost. I to je znamení, že přijímáte poselství. A tak se prosím nijak nesrovnávejte s druhými lidmi ohledně toho, jak oni přijímají poselství od svých andělů. Ani se mnou se nesrovnávejte. My všichni jsme unikátní a odlišní. Je pravda, že někteří lidé snadno přijímají poselství a pak je předávají dál. Ale i vy si můžete vyvinout svou vlastní metodu a styl. Váš způsob může být naprosto odlišný než je ten můj. Ano? Prostě nechci, abyste poselství, která dostáváte, odsoudili jen proto, že jsou jiná. Pro tento týden nám tedy andělé vzkazují, že máme naslouchat těm pocitům, myšlenkám, vizím, písním, znamením, přijímat je a jednat podle nich, jak bude třeba.

V tomto týdnu se budeme hodně věcí učit a budeme také vyučovat. Doufám, že si tento týden užijete stejně jako já, protože my všichni budeme hodně věcí přijímat. Těším se na vás zase příště a jako vždy: Ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.