sobota 21. března 2015

Jarní energetický povznes 2015

"Pokud se nyní cítíte unavení, může to být pozitivní odezva vaší citlivosti vůči mocnému povznesu energie, k němuž nyní došlo. Tento pátek byly k vidění miliony modlících se lidí. Modlitby, ceremonie a pozitivní záměry se spojily v trojitém fenoménu zatmění slunce, novoluní a jarní rovnodennosti, a společně vytvořily novou úroveň vědomí a porozumění. Jakékoli bloky byly uvolněny.

Nyní je čas na to, abychom všichni přeřadili a odevzdali se svému vyššímu poslání. Jsme vedeni k odpočinku, zdřímnutím a k tomu, abychom brali věci zlehka. Během spánku, odpočinku, modliteb a meditací dostáváte nové informace o své vyšší cestě, po níž se váš život ubírá.

S tímto energetickým povznesem vás bude vaše tělo pravděpodobně žádat o čistější stravu a jemné formy cvičení. Ve vašem těle se nyní mohou objevovat alergické reakce na zpracováváné potraviny, lepek a chemické látky. Můžete trpět bolestmi hlavy, nemocemi a bolestí v těle, zatímco se budete tělesně detoxikovat od alergenů. Vaše tělo nyní doslova odmítá toxiny. Můžete očekávat zvyšující se citlivost vůči hrubým energiím, což znamená, že změny v kariéře nebo vztazích mohou nadejít dříve, než jste očekávali.

Život dostává zcela nový význam. Naše srdce i naše mysli se nyní otevírají soucitu a jemnosti. A i vy hrajete v tomto pozitivním směru důležitou roli. Pojďme se tedy společně zaměřit na to pozitivní."

- Doreen Virtue


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.