úterý 24. března 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 23. do 29.3. 2015

Zdravím vás a moc vám děkuji, že jste se ke mně připojili v duchovním vedení pro tento týden. Už jsme na konci první čtvrtiny roku 2015, a tak doufám, že jste pocítili tu posilující energii, kterou nám tento rok přináší. Je to opravdu dobré! Sám cítím, že se věci trochu urychlují, ale zároveň nám andělé dávají vždy čas na to, abychom popadli dech. Dávají nám čas k tomu, abychom si uvědomili, co bychom chtěli dělat. A když jsem meditoval před tím, než jsem začal nahrávat toto video, tak mi andělé řekli, že tento týden máme trochu utáhnout otěže. Říkají, že je úžasné, když k nám přicházejí lidé, podporují nás a pomáhají nám, ať už třeba v podnikání, kariéře, v rodině, nebo to může být kdokoli jiný. To je opravdu pěkné a nápomocné a vy si toho jistě vážíte. Avšak někdy je třeba, abychom převzali zpět trochu vlastní kontroly. Pamatujte, že to vy jste zodpovědni za směr, jímž se ubíráte. Nemůžeme se ohlížet zpátky za životem a říkat: "No, ale to byla chyba toho a tamtoho, že jsme se dostali zrovna sem." Ne, je to naše chyba. Je třeba převzít zodpovědnost sami za sebe a zeptat se: "Co jsem JÁ dělal/a?" nebo "Jakým směrem se JÁ ubírám?" "Co se děje a jak rychle se to děje?" A pokud budete třeba chtít, aby se některé věci děly rychleji, budete možná potřebovat něco změnit. Aby se věci urychlily, možná budete muset nejprve Vesmíru něco dát, aby vám následně mohl splnit vaše přání, a tím všechno urychlíte. Neznamená to, že bychom se měli něčeho vzdávat nebo ze svého života vyhazovat lidi, ale je třeba, abyste porozuměli energii a času, které vkládáte do každé jednotlivé záležitosti. Protože tím můžeme věci urychlit. A čím více na tom pracujeme, tím je množství energie větší a větší, a pak se sen stane skutečností. Takže co se stane, když budeme vkládat kousíčky energie do věcí, které opravdu milujeme, a zbylé obrovské množství energie budeme dávat do naprosto nudných věcí? Bude trvat déle, než se naše sny splní. Proto nás andělé tento týden vyzývají k tomu, abychom se podívali na to, co se v našem životě děje. Jakým směrem chcete, aby se ubíral? Co je pro vás nyní naprosto dokonalé? Co milujete? A které věci byste chtěli změnit? Když tyto věci zhodnotíte, budete moci vkládat více energie do věcí, které máte skutečně rádi. Když to budete takto dělat, začne se energie nabalovat a věci se dají do pohybu a naplní se v té nejnádhernější a nejharmoničtější podobě.
Pro tento týden se tedy za vás modlím, abyste následovali své skutečné pocity, abyste následovali své srdce, které vás povede po cestě ohromného štěstí. Někdy se velice snadno necháme chytit do této věci, že ano? (Robert ukazuje na svoji hlavu - pozn. překl.) Zahrabáváme se do myšlenek, do emocí, a motáme se v nich, místo abychom naslouchali svému srdci, které leží trochu níže. Rozum řekne: "Tohle je dobrý nápad! Musíš tím přece platit účty!" Ale srdci je to protivné. Srdce řekne: "Ale účty budeš moci zaplatit stejně, jen když začneš pracovat na tom, co budeš opravdu chtít dělat! Když se zaměříš na všechny ty dobré věci! Nezní to zábavně?" A přesně to bychom měli dělat! Právě to po nás tento týden andělé chtějí.

Pojďme si nyní vytáhnout jednu z karet Květové terapie a podívejme se, co dalšího andělé chtějí, abychom pro tento týden věděli.
A je to karta echinacey s názvem Otevřete své třetí oko. To je velmi zajímavé! Jak už jsme si řekli, andělé chtějí, abychom k sobě byli upřímní a věřili svým pocitům. A tato karta k nám přináší energii archanděla Michaela, který je ochránce. Pomáhá nám odstraňovat z cesty k úspěchu všechno, co nám v ní brání. Kromě toho vám také pomáhá odstranit všechny strachy, které mohly dosud blokovat vaše duchovní dary. Jedním z důvodů, proč možná právě sledujete tento výklad, může být ten, že jste se zatím nevěnovali své vlastní duchovní cestě tak moc, jak byste chtěli. Třeba byste si chtěli více číst o duchovních tématech, kterým byste se chtěli od srdce věnovat. Tento týden tedy máte po svém boku archanděla Michaela a jeho velkou, silnou a mocnou energii, která vám pomůže odstranit všechny bloky, zpoždění, odkládání, nebo cokoli jiného, co vám bránilo ve věnování se tomu, co opravdu dělat chcete.

Toto je tedy velký a velmi silný týden! Je to čas, kdy budeme hodnotit, co vlastně děláme, dívat se na svůj život, a ptát se, zda chceme, aby nadále pokračoval tímto směrem. A nebo zda chceme něco změnit, aby za nějaký čas bylo všechno, co si tolik přejeme, naše? Opravdu můžete mít život svých snů! Nenechte si to druhými lidmi vymlouvat. Pamatujte, že i když se věci mohou nyní jevit těžké a složité, neznamená to, že takové zůstanou napořád. Máte moc to změnit a vaši andělé jsou tento týden s vámi.

Posílám vám mnoho modliteb a motivační energie, aby vám pomohly překonat všechny bloky, projít všemi těžkostmi a vyjít ven ke svým snům. Těším se na příště, dobře se o sebe starejte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.