neděle 12. dubna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 13. do 19.4. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 13. do 19.dubna. Jsem tady na zahrádce společně se svými pejsky a kočičkami, které jsem vzala ven při západu slunce, aby nám sem vnesly svou energii. Mnohé z těchto zvířecích tváří již znáte.
Chtěla bych tento týden pracovat s Tarotovými kartami strážných andělů. Do této sady jsem se zamilovala. Dlouho předtím, než jsem vytvořila své vlastní vykládací karty, jsem používala tarot, protože nic jiného tehdy nebylo, a vždy jsem vyhodila karty, které byly děsivé, ať už svými obrázky nebo slovy. Nechala jsem si tam jen ty pozitivní a vykládala si jen s nimi - a výklady byly přesto výstižné! Stále mohly poukazovat na stíny a poskytovat pravdivé výpovědi. A já si vždy přála vytvořit tarotové karty, které by souvisely s anděly a štěstím a byly na 100% šťastné a které by přitom stále braly v úvahu i stinné stránky a byly v souladu s významy tradičního tarotu. A tak já a Radleigh Valentine jsme vytvořily ty nejlaskavější tarotové karty. Jsou na nich nádherné viktoriánské obrázky a moc ráda s nimi pracuji. Vytáhnu z nich tři karty na tento týden a požádám Boha, aby nám všem poslal požehnání, podporu, vedení a velkou, velkou ochranu pro nás všechny.  
Andělé nám k tomuto týdnu říkají - ještě předtím, než začnu tahat karty -, že energie se nyní mění podobně jako roční období a že tedy můžete zažívat různé vzestupy i pády, maxima i minima. Můžete například přímo oplývat sebedůvěrou, může se vám dostávat spousty příležitostí a budou se vám dít samé dobré věci, a pak zase mohou nastat takové ty záležitosti ega, které míváme my všichni, například když slyšíme události z médií a říkáme si: "Ach Bože, to je hrozné, jak jen to dopadne?", jsme zděšení a postrádáme sebedůvěru. A takto můžeme létat nahoru a dolů. Andělé také říkají, že můžeme upadat do potřeby okamžitého uspokojení, která však vychází z ega, podobně jako děti, kdy si neuvědomujeme, že aby se naše sny mohly naplnit, je k tomu třeba nějaký čas a také trpělivost s Božským načasováním. Mějte tedy trpělivost také s těmito výkyvy energií a věřte, že míříte správným směrem. Všechno se vyřeší.
Zatímco se nad kartami modlím, vybírám tři karty představující začátek, střed a konec týdne. Pro střed týdne jsem vytáhla dvě karty, takže pro středu a čtvrtek budeme mít dvě. Ještě nikdy jsme tu neměli dvě karty pro střed týdne, ale andělé vědí, co dělají, takže uvidíme. 

Hned pro začátek týdne zde máme kartu Pryč se starým, sem s novým. Ta vám říká, že Nebesa vám posílají znamení o tom, že se máte pohnout novým směrem a nechat už za sebou vše, co jste už dokončili. Je třeba hnout se kupředu a jít za tím, co si přejete. Splnili jste to, co jste splnit měli, a nyní jste "povýšeni" na další úroveň. Je to velmi šťastná karta. Andělé také chtějí poukázat na anděla, který na obrázku dohlíží na dítě, protože stejně tak vedou i vás a vaše vnitřní dítě. Bůh na vás dává pozor. Ego se změn bojí. Ale já vás mám podle andělů ujistit, že všechno je tak, jak má být, a že vaše změny jsou šťastné. Je třeba být nyní flexibilní.

Dobrá, dostáváme se ke středu týdne. První ze dvou karet, které tu máme pro středu a čtvrtek, je Pozitivní uznání. Gratulují vám k úspěšně naplněným plánům - to souvisí s předchozí kartou, která vypovídá o tom, že jste něco dokončili a že jste to zvládli dobře. Nyní se vám dostává odměny a povýšení. Je pro vás velmi dobré dopřát si nějaké uznání a dovolit si zazářit. 
A druhou kartou je Ohlédnutí a přemítání. Karty jsem velmi dobře promíchala, a přesto tu máme již tři karty z Velké Arkány. Bude to pro nás tedy zásadní týden a zásadní životní změny. Opět připomínám - nebojte se těchto změn! Ego má ze všech změn hrozný strach, ale v tomto fyzickém světě jsou změny zcela přirozené a normální. Pomyslete třeba na řeku. Její voda se různě mění, ale stále plyne. Vychází zde tedy Ohlédnutí a přemítání, karta, která říká, že jste v životě dosáhli velkých věcí a že máte být na co hrdí. Nyní nastal čas rozhodnout se, co dál. Stále nám tady pokračuje téma zavírání jedněch dveří a otevírání druhých dveří. 

Podívejme se na víkend, tady máme kartu Eso Myšlenek. Tyto karty vyprávějí opravdu nádherný příběh. Eso Myšlenek nám totiž gratuluje k nápadům, které jsme dostali. V průběhu posledního týdne jsme se na mém facebooku i v rádiovém vysílání bavili o tom, jakými způsoby dosáhnout prosperity a podpory. Není to o tom, že se vám zničehonic uprostřed obýváku objeví pytel s penězi, jako od Santa Clause. Jsou to nápady, které vám přinášejí hojnost. Obvykle jsou to nápady, které mají nějaký hlubší smysl, které vám dávají příležitost nějak posloužit a dávat, a zpětně se i vám dostane mnoho dobra. A tato karta vám potvrzuje, že vaše nápady jsou na místě! Andělé chtějí, abych vás ujistila, že i když si myslíte, že to udělat nemůžete, že to nezvládnete, že nejste kvalifikovaní, Bůh a andělé vám pošlou lidi, kteří vám s tím pomohou! Všichni úspěšní lidé riskují a uskutečňují své nápady, a pak také spolupracují s lidmi, kteří jsou odborníci, a nesnaží se dělat všechno sami. A tak vás prosím, pokud máte jakýkoli nápad, který může někomu pomoci, běžte do toho a nechte si pomoci, ať už Bohem, Ježíšem, anděly, jinými lidmi, kteří jsou odborníci, a co je nejdůležitější, pak tuto pomoc také přijměte. 

Bude to tedy opravdu silný týden. Ale znovu říkám - nenechte se tím vystrašit! Bude to velmi intenzivní, tak se modlete za své volby, protože vaše volby, které učiníte v tomto týdnu, zásadně ovlivní váš život. Čiňte tedy svá rozhodnutí od srdce, a nikoli ze strachu, z pocitů viny nebo z pocitů povinnosti či závazku vůči druhým. Následujte svou vlastní vnitřní pravdu, svůj vlastní vnitřní hlas. Následujte to, k čemu VÁS vede Bůh. Není to o zavděčování se druhým, ale o tom být pravdiví vůči sobě samým. Vím, že to zvládnete!

Děkuji vám, že jste dnes byli s námi. Já i mí mazlíčci vám posíláme andělská požehnání, mnoho lásky i mnoho modliteb a - řekněte prosím s námi: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a46krtXZTeM
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.