úterý 7. dubna 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 6. do 12.4. 2015

Ahoj, vítejte u duchovního vedení pro tento týden. Omlouvám se za zpoždění, ale jak jste si možná přečetli na mém facebooku, tak jsem posledních několik dní trávil na pláži se svou rodinou. Takže prosím za prominutí. I tak dostaneme nějaké poselství! Máme tady týden od 6. do 12.dubna. Ještě než ale začnu míchat karty, tak bych vám chtěl připomenout, jak je důležité jakékoli vykládací karty očišťovat od nechtěné negativní energie nebo i energii starých otázek, které jste jim kladli. Takže pokud máte pocit, že výklady, které děláte sami sobě nebo svým blízkým, nejsou úplně přesné, může to být tím, že vaše karty vstřebaly všechny otázky, na které jste se předtím ptali, a tak vám dávají velmi matoucí poselství, která nejsou jasná. Já tedy obvykle karty čistím po každém výkladu, tak aby byly vždy připraveny k dalšímu výkladu. Při našich týdenních výkladech to neděláme, a tak bych vám to chtěl připomenout. Existuje několik způsobů, jak se to dá udělat. Jeden z mých oblíbených spočívá v tom, že si představím, jak moje pravá ruka září nádherným očišťujícím bílým světlem, která čistí a vyrovnává energie. Někdy to vyloženě cítím jako takové jemné brnění v ruce. Pak ruku na karty přiložím a vizualizuji si, jak jsou očištěné od veškeré negativity a temnoty. Jindy prostě položím dlaň nad karty a prosím anděly, aby je očistili ode všech negativních vibrací, starých otázek a aby přinášely křišťálově jasné a výstižné vedení komukoli, kdo je použije. A až se budete cítit připravení, budou i karty připravené a budou vám přinášet ta čistá poselství, která si přejete. Takže ještě jednou, pokud máte pocit, že vaše výklady sobě nebo vašim přátelům nejsou úplně přesné, očistěte své karty, zkuste to znovu a všimněte si, jaká poselství jimi procházejí. 
Pojďme se tedy nyní podívat na to, co nám karty chtějí říci pro tento týden. Máme tady čerstvě očištěný balíček karet, tak se na to podívejme. 

A máme tady kartu banksie s názvem Nové začátky. To je velmi zajímavé, protože když jsme se procházeli s Andrewem (Robertův přítel :) - pozn. překl.) po pláži, tak všechny stromy rostoucí podél ní byly právě banksie. Banksie mě pronásledují! :D Ale hlavně nám říkají, že je čas na nové začátky. A že to nejhorší už je za námi. Haleluja! :D Můžeme si nyní oddechnout s tím, že všechna ta tvrdá práce je už hotová a že nyní se můžeme pustit do věcí, které chceme dělat. Těch několik prvních měsíců tohoto roku pro vás možná bylo poměrně těžkých, ale z toho všeho jste se učili a měnili. A to proto, jak už jsme si tady řekli snad stokrát, že tento rok je o tom, abychom začali konečně dělat to, kvůli čemu jsme sem přišli, konat své životní poslání. I mně se to děje, nemyslete si, že se mě to netýká. Já sám dostávám nová andělská poselství o tom, jak mám změnit svou práci, co můžu udělat pro vás, děje se zkrátka spousta věcí, a to u nás všech. A tato karta nám slavnostně oznamuje, že všechno to těžké už je hotové. Na nás nyní je, abychom vysílali své záměry a nechali je, aby během následujících měsíců rostly a rozvíjely se. Dopřejte si tedy tento týden čas na to, abyste se opravdu zeptali sami sebe, kam chcete směřovat. Kam směřujete nyní? Chcete tam směřovat i nadále? Nedostáváte náhodou poselství a vedení o tom, že máte zkusit něco jiného? Pokud ano, tak vás vyzývám, abyste toto vedení následovali. Někdy je to tak, jako by nám andělé házeli na cestu drobečky, a naším úkolem je jít podle nich. Uvědomit si, co nám říkají, a udělat to. Když to neuděláme, ona poselství budou hlasitější. A to někdy až nepříjemně. Není to proto, že by nám chtěli ublížit, ale protože musejí svá poselství zesilovat a zdůrazňovat, abychom si jich všimli. Když tedy poslechneme to prvotní vedení, nebudeme muset zažívat ty údery. Udělejte tedy, k čemu jste vedeni, právě teď. 
Tato karta nám tedy říká, že to nejhorší už je za námi, už je to minulostí, a že nyní se vám naskýtá šance hnout se kupředu a udělat další krok směrem, kterým vás vede vaše srdce, i když vám váš mozek namlouvá, že se o to nemáte ani pokoušet. Dnes chci, abyste tuto logiku dali stranou, a vyšli ze svého srdce. Věřte svému srdci, následujte ho. Pokud je to pro vás ta správná cesta, pak všechny dveře příležitostí se vám otevřou.

No, vím, že jste to poselství dostali trochu později - pardon :) - ale i tak je to pro nás velmi silné poselství. Je pro nás důležité vědět, že to opravdu všechno půjde! Je to motivace k vašemu životnímu poslání. Je načase začít jednat.

Těším se na vás zase příště - mělo by to být už na čas :D - a jako vždy se o sebe pěkně starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.