neděle 23. srpna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 24. do 30.8. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 24. do 30.srpna. Máme tady velmi intenzivní energii a já vím, že to cítíte také jako vnímaví lidé, navíc v sobotu v tomto týdnu budeme mít také úplněk, a tak ti z nás, kteří jsou citliví na Měsíc, mohou již pociťovat účinky - můžete se cítit unavení, být emocionální nebo trpět nespavostí, ale vždy je to všechno pro naše nejvyšší dobro a je to pro nás požehnáním, protože během úplňku propustíme vše, co už nepotřebujeme. Historicky je úplněk časem, kdy necháváme jít všechnu tíhu a vše, co je škodlivé. 
Mimochodem můj nejmladší syn Grant, kterého můžete znát jako spoluautora knih Andělská slova a Andělé hojnosti, má tento týden narozeniny, a to v pondělí 24.srpna. Všechno nejlepší, zlatíčko! Miluji tě! 
Protože máme tak silnou energii, zvolila jsem si pro tento týden Tarotové karty síly archandělů, které nám pomohou získat více detailů a vedení v obdobích našeho života, která jsou intenzivní. Je to velmi něžná sada karet, dodává nám sílu a říká nám přitom vše, co potřebujeme vědět. Zatímco tu sedím, tak karty míchám a prosím Boha, aby nám seslal poselství a požehnání pro nás všechny. 

Pro začátek týdne zde máme kartu Král Gabriela, která může poukazovat na situaci a nebo na nějakou osobu. Já cítím, že to souvisí spíše se situací. Jde o to vystoupit a podívat se na celý obraz. Neutápět se v maličkostech nebo dramatech. Je to poselství velkého úspěchu pro nás všechny. Andělé chtějí, abych vám připomněla, že se máte soustředit na požehnání a lekce v každém svém zážitku. Obzvláště mi říkají, že si máte dát pozor na stěžování si, protože stížnosti snižují naši energii. Nemáme se zaměřovat na negativitu, protože na co se zaměřujeme, to si přitahujeme. Vy jste tedy v tomto týdnu vůdci, vy jste král Gabriela, i my ženy, všichni jsme schopni soustředit se na širší obraz a pohlížet za dramata a maličkosti. V úvodu týdne je tu tedy velká lekce: Nenechte věci, aby vás rozptylovaly.

Druhou kartou pro tento týden je Vůz, to je velmi zajímavé. Opět je to o odhodlanosti a sebekontrole. Z mé zkušenosti také vím, že tato karta často znamená i pohyb, někdy se lidé doslova fyzicky stěhují, ať už do nových domovů, nových míst nebo nové práce. Také vypovídá o tom, že se vám dostane uznání za všechnu tu tvrdou práci, třeba vás někdo poplácá po zádech, dostanete nějakou odměnu, budete povýšení, dostanete nějaké ocenění, zkrátka se vám dostane uznání od jiných lidí za to, co děláte. Je to tedy skvělá karta pro střed týdne.
Obě dvě tyto karty vypovídají o vůdci, kterým jste. I když si tak třeba nepřipadáte, nebo si nemyslíte, že byste byli vůdčí, je to o tom převzít moc. Pojďme se nyní společně nadechnout... (nádech)... 
"Boží síla je nyní ve mně, právě teď, stejně tak jako ve všech ostatních." A my všichni jsme vedeni k tomu tuto sílu využívat takovými způsoby, které pomáhají druhým a povznášejí je, svět i nás. 

A kartou pro konec týdne je tu nádherná karta Nové začátky. Vypovídá o tom, že začneme znovu, a já cítím, že celý tento týden bude o tom zvykat si na svou sílu. Neznamená to žádnou agresivní nebo zneužívající sílu, ale sílu duchovní, sílu lásky, která je již přítomna ve vás. Ego vám bude v: "Ne, na to nemáš, ještě nejsi připravený/á, musíš se ještě hodně učit, musíš být čistější a dokonalejší," a blablablablabla, zkrátka nechce, abyste byli mocnými pracovníky světla. Pravdou je, že JSTE mocní. Ve skutečnosti nemůžete být bezmocní. To je podstata toho, kým jste. 
Podívejte se na to, máte tady dvě karty Velké Arkány, které potvrzují intenzitu tohoto týdne. Anděl na obrázku této karty mi také připomíná sílu úplňku, protože je kolem něj tolik světla. Běžte tedy ven ve čtvrek, pátek nebo obzvláště v sobotu v noci - úplněk je sice v sobotu, ale i dny kolem něj mají velkou sílu, a tento úplněk bude v Rybách, což je snivé, umělecké a citové znamení, a tak můžete zjistit, že propouštíte velké množství emocí. Můžete se cítit citlivější, ale pamatujte, je to jako v šatníku - vždy to vypadá jako obrovský nepořádek, než je všechno pěkně srovnané. Nenechte se tím odradit nebo rozptýlit. I v tomto se chopíte své síly. Propusťte to, co už vám neslouží. 

Pojďme si na to nyní udělat meditaci: (doporučuji si pustit nějakou meditační/relaxační hudbu - pozn. překl.)
Nadechněte se... A vydechněte nyní všechnu tíhu... všechny strachy... všechno, co vás rozptylovalo...shazovalo, rozčilovalo nebo zatěžovalo... 
Neznamená to, že vám na tom nezáleží nebo že s tím nechcete nic dělat, pouze to znamená, že se tím nenecháte vystrnadit ze své cesty. Dobře? Cesta, na které se nacházíte, je Božsky vedena, a jste přesně tam, kde jste nyní potřební. Je ve vašich silách změnit vše, co ve vašem životě nefunguje, protože vy jste vůdce, právě teď a tady! Přijměte tedy svou sílu skutečně za svou! Je bezpečné být silní! Nebudete svou sílu zneužívat - budete ji využívat ke službě Boží vůle míru na Zemi.
A já jsem na vás velmi hrdá.
Počítáme s vámi! (Bez nátlaku samozřejmě :))

Posílám vám mnoho lásky, modliteb a andělských požehnání. Nevadí, když budete mít v tomto týdnu všelijaké pocity - záleží pouze na tom, co s nimi uděláte. Nezapomínejte žádat své anděly o pomoc. Prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/5HNdBUmCH7U
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.