neděle 6. září 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 7. do 13.9. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 7. do 13.září. Tentokrát bych chtěla pracovat s kartami Kouzelní delfíni a mořské víly. Tato sada je úžasná pro odhalování našich přesvědčení, která máme o zhmotňování, které vám buď pomáhají a nebo vás naopak blokují. Protože se mořské panny i delfíni noří hluboko pod vodu, symbolizují naše emoce a naše podvědomá přesvědčení. Jako každý týden se nad kartami nejprve pomodlím a požádám Boha, aby nám ukázal následující týden, co o něm potřebujeme vědět, jak můžeme nejlépe pomoci a posloužit, a co můžeme udělat, aby byl tento týden ještě lepší. Vytáhnu tři karty, které představují začátek, střed a konec týdne.

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Ranní afirmace. Ta nám říká, že máme tento týden začít pozitivním myšlením. Je to však také pokračování poselství z minulého týdne o tom, že se máte ujmout vedení. Jste povoláni k tomu, abyste vy sami byli těmi, kdo léčí, povznáší, kdo přináší požehnání lidem, kteří možná trpí... V tomto období dochází k mnoha ztrátám - jednou z nich pro nás je i náš milovaný přítel Dr. Wayne Dyer, kterému posíláme modlitby, stejně jako jeho rodině. Obecně to vypadá, že dochází k mnoha změnám a ztrátám, kvůli kterým se lidé cítí smutně. Momentálně se nacházíme také v období před retrográdní fází Merkuru, která nastane 17.září. Před a po této fázi můžeme cítit jakýsi stín, je to však jen o tom, že se nám věci zdají být trochu složitější, a ti z nás, kdo jsou vysoce citliví na energie, potřebují ustoupit do ústraní a třeba si vzít dovolenou a zůstat doma, zkrátka moc nevystrkovat nos. Retrográdní fáze Merkuru potrvá do 9.října. Ranní afirmace pro vás znamená vstoupit do nového dne hned po probuzení s něčím pozitivním. Já sama než se ráno podívám na jakoukoli elektroniku, než s někým promluvím, než vůbec začnu cokoli dělat, si přečtu nějaký povzbudivý duchovní text, modlím se, medituji a pak se věnuji svému vzhledu pro daný den. Když tedy máte nějaký čas, vzbudíte se dřív, modlete se, meditujte, afirmujte si pozitivní věci ještě než vstanete, a začnete svůj den úplně jinak - a také lépe pomůžete těm kolem vás. 

Pro střed týdne je tady karta Přijměte pomoc Nebes. Takže poté, co jste se modlili, afirmovali si, dělali vizualizace a jinou práci, nyní je čas požádat o pomoc Nebesa a přijmout ji. To je také hlavním blokem v plnění vašich modliteb a přijímání jejich naplnění, o kterých slyším od lidí neustále. Zdá se, jako by se modlili, modlili a modlili, a nic se nedělo. Je třeba spolupracovat na naplnění těchto modliteb. Poté, co jste požádali Boha o pomoc, se vám této pomoci dostane nejčastěji ve formě Božského vedení, což znamená opakující se poselství, která slyšíte, na která pomyslíte - náhlé nápady, znamení, která vidíte, vize, sny, které dostáváte, nebo pocit, že máte podniknout nějaké pozitivní kroky, a když toto vedení nenásledujeme, můžeme si mylně myslet, že nám Bůh nepomáhá. Je naprosto nemožné, aby naše modlitby nevyslyšel. Pokud nemáte pocit, že by vaše modlitby byly vyslyšeny a zodpovězeny, je to kvůli tomu, že nevnímáte Božské vedení, kterého se vám dostává, a nebo mu nevěříte. Nebo nevidíte, jak onen jeden krok souvisí s výsledkem - to je velmi časté, že ono Božské vedení zdánlivě vůbec nemá co dělat s tím, za co se modlíte. Můžete být vedeni ke změně stravy nebo detoxikaci a vy se přitom modlíte za více peněz, nového partnera nebo za novou práci a nechápete, jak to spolu může souviset. Ale souvisí a je velmi skutečné a praktické! Změny životního stylu změní vaše vibrace! Umožní vám to přitahovat věci na velmi vysoké úrovni! 
Sama jsem dostala takové vedení v roce 1996: "Přestaň pít alkohol, přestaň pít kávu, cvič jógu, medituj, detoxikuj se..." a všechny takové zprávy. Byla jsem naštvaná a otrávená, když jsem je dostávala. Ale podívejte se, co se stalo, když jsem je poslechla. Jakmile poslechnete Božské vedení, je to jako kouzlo. Všechno se děje z dobrých důvodů, a tak si ve středu týdne udělejte čas na zamyšlení o tom, jaká opakující se poselství dostáváte ke zlepšení svého života. Které kroky víte, že byste měli udělat, i když máte pocit, že byste je neměli dělat, že nejste připravení, že nemáte ještě dost peněz? Udělejte je a všechno, co si přejete, k vám přispěchá jako výsledek. Já sama jsem dostala tuto lekci. Každou noc jsem pila sklenku vína, abych spala, a každé ráno pila hrnek kávy, abych se probudila, a mohu říci, že žádná sklenka vína nebyla tak smysluplná a potěšující jako odměny, kterých se mi dostalo, když jsem přestala pít. Mé vedení tedy bylo, že mám přestat pít; vy následujte to, kterého se dostává vám. Každý jsme jiný, každý máme jinou energii a také jiný metabolismus.

Na konec týdne tu máme krásnou kartu Mějte víru. Miluji tuto kartu! Na obrázku je mořská panna, která vystupuje z hlubin, ze vší té tíhy, na čerstvý vzduch a na světlo, a zhluboka se nadechuje. Takže mějte víru!
Víkend je tedy kulminací celého týdne: je třeba být pozitivní, vizualizovat si, afirmovat si a modlit se v první části týdne, pak následně přijmout Božskou pomoc ve formě vedení, nebo také lidí, kteří vám nabídnou svou radu, pomohou vám a otevřou vám dveře - přijměte tuto pomoc, projděte těmi dveřmi. A pak, na konci týdne, mějte víru! Je to tedy uzavřený kruh. 

Je to pro vás tedy úžasný týden zhmotňování! Je to nejúžasnější výklad, jaký jsem kdy s touto sadou karet udělala. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím - řekněte se mnou: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/aQPyqMnrvIA
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.