pondělí 21. září 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 21. do 27.9. 20115

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Já jsem Robert Reeves a nemůžu se dočkat toho, co nám vyjde pro tento zářijový týden. Září? Kdy jsme se dostali do září? Tak rychle to letí! Pojďme se tedy podívat, co nám chtějí sdělit naši andělé prostřednictvím karet Květové terapie. Jak jste si mohli všimnout, karty se tady trošku zasekly, což je pro mě znamení, že právě tuto kartu mám vybrat. Jako by se moje ruka přilepila ke kartě a nešlo s tím hnout. Bylo to tedy velmi rychlé míchání :) 

Tlak vrstevníků, to je zajímavé. Tato karta znamená, že možná vkládáte své nápady a cíle do rukou jiných lidí. Prosím - nenechte - druhé - lidi - vymlouvat - vám - vaše - skvělé - nápady. Dobře? Když dostáváte Boží vedení a jste inspirováni k tomu vyzkoušet něco nového, tak si to nenechte nikým jiným vymluvit! Ano, mohou si myslet, že je to špatný nápad. Ano, mohou si myslet, že neuspějete. Mohou si myslet, že je to příliš riskantní, že si zkazíte pověst, když změníte kariéru nebo cokoli. Ale vy musíte naslouchat svému srdci! Musíte naslouchat tomu, co se odehrává tady, ve vašem nitru, a požádat své anděly pro dodatečná znamení, abyste věděli, že si volíte správně. Já vím, že změny mohou být děsivé, když jsme tak dlouho šli po určité cestě a najednou máme přejít na cestu, která je tak jiná. Ale to neznamená, že je to špatná volba. Znamená to jen, že potřebujeme mít sebedůvěru a víru, že všechno se vyvine tak, jak má. Tato karta nám tedy pro tento týden říká, že nemáme věřit radám druhých lidí. Vyslechněte si, co vám chtějí říct, ale neměňte své rozhodnutí podle toho, jak se na to dívají oni. Obraťte se do svého vlastního nitra a podívejte se, zda to s vámi souzní. Pokud ano, klidně to přijměte. Ale pokud ne a pokud to vychází ze strachu, pak tento strach prosím překonejte větší pozitivní energií, sebedůvěrou, žádostí andělům o více znamení a potvrzení, že jste je dobře slyšeli, a běžte kupředu. Protože si zasloužíte úžasné věci a pokud jste vedeni k tomu něco pozměnit, pak vás tím andělé vedou k většímu úspěchu, k lásce, radosti a všemu, za co jste se modlili. 

Prosím, užijte si každý okamžik tohoto týdne, užijte si každé požehnání, které vám přijde do cesty, a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.