pondělí 28. září 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 28.9. do 4.10. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Já jsem Robert Reeves a jsem velmi nadšený, že se s vámi mohu podělit o všechna poselství a vedení, která nám chtějí pro tento týden předat květiny a naši andělé. Když jsem před tímto výkladem meditoval, andělé mi řekli, že tento týden je pro nás vynikající příležitostí k tomu spojit se s někým novým. Třeba znovu navázat kontakt s někým, s kým jste se dlouho neviděli, skamarádit se s novým podobně naladěným přítelem nebo přítelkyní skrze sociální média, nebo se spolu zúčastnit nějaké události, která je vám oběma blízká. Tento týden je skvělý pro to spojit se znovu s někým, s kým jste dlouho nemluvili, nebo s kým jste ještě nikdy nemluvili a navázat spojení, tak abyste oba dva mohli růst. My, duchovně ladění lidé, máme často za to, že ostatní lidé ví totéž, co my. Například věříme, že všichni věří, že máme anděly, že každý z nás má u sebe své strážné anděly. Ale ne všichni to vědí a já sám si to někdy musím připomenout. Někteří lidé vůbec nevědí o té možnosti, že by mohli být obklopeni těmito nádhernými laskavými bytostmi. Vy ty informace máte, vy máte moudrost a poznání, k němuž můžete dopomoci dalším lidem. A je možné, že ti noví lidé, kteří k vám přijdou, si přicházejí právě pro to, co vy již dávno víte a co jim můžete předat. 
Pojďme se tedy nyní podívat na to, co nám chtějí říci karty Květové terapie. Co pro tento týden potřebujeme vědět, andělé? 

Je to karta Zaštiťujte se. Ta nám připomíná, že jsme citliví lidé a je v pořádku, že jsme citliví. Já sám jsem moc rád, že jsem citlivý, protože nám to umožňuje cítit všechny ty pozitivní energie a láskyplné emoce mnohem silněji. Někdy se však zapomínáme energeticky chránit před vším tím odpadem založeným na strachu, který nás obklopuje. Chtěl bych tedy po vás právě nyní, abyste zavřeli oči... Dopřáli si několik hlubokých očistných nádechů a výdechů... A pak si sami sebe vizualizovali uvnitř koule tvořené ze světla. Dovolte této energii, aby se rozšířila i nad vaši hlavu, pod vaše nohy, před vás i za vás. Nechte se úplně pohltit touto koulí světla. To posiluje vaši auru a poskytuje vám zaštítění a ochranu. Můžete si vizualizovat čistě bílé světlo, které poskytuje všechny formy ochrany, purpurové, které vás ochrání před negativitou a negativními energiemi, smaragdově zelenou, abyste se obklopili léčením, nebo zlaté světlo, které podpoří vaše duchovní dary vyučování a léčitelství. Zhluboka se krásně nadechujte... a vydechujte... Už pouhá síla záměru stačí na to, aby vás ochránila a zaštítila, tak abyste mohli zůstat čistí a soustředění a mohli vyjít ven a mít úžasný týden. 

Tento týden bude tím lepší, čím víc do něj vložíte. Když se díváme na věci ve svém životě a říkáme si, že by mohly být lepší, jsme to my, kdo to může změnit. Můžeme vyslat svou energii. Sám jsem se naučil, že Vesmír odpovídá na každý jediný krok, který udělám. Takže místo abychom se dívali na svůj život a vzdychali nad tím, jak bychom si to přáli jinak, vyšleme svou energii do Vesmíru a sami stvořme tu pozitivní změnu. Vím, že to dokážete! Vím, že si můžete udělat skvělý týden, protože můžete vyslat svou energii a stvořit si změnu. Můžete učinit rozdíl! 

Doufám, že budete mít skvělý týden a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.